Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De fakto (odvojeno) bi znacilo da teoretski mogu da udjem u Mekdonalds u Detroitu, ili Beogradu i kupim 4 cizburgera, 2 za mene i 2 za tebe. Da ne ostanemo gladni.Patatak...sedi 1.
BTC je defakto novac (digitalni) ...Kriptovaluta...VALUTAAAA!!!
...ili je za tebe lova samo ono sto ti "gaverment" printa![]()
Pa buttcoin nije deonica. Kako to poredis babe i zabeI neke očigledne stvarčice:
Imajmo u vidu da su ostali giganti pripomognuti muljanjem moćnika, dok je BTC morao da se izbori protiv tih istih.
Uđi u McDonald's u Beogradu i pokušaj da im platiš evrom ili dolarom, pa nam javi kako je to prošlo.De fakto (odvojeno) bi znacilo da teoretski mogu da udjem u Mekdonalds u Detroitu, ili Beogradu i kupim 4 cizburgera, 2 za mene i 2 za tebe. Da ne ostanemo gladni.
Medjutim de jure, cinjenica je da u praksi ne moze.
Zasto?
Pa prosto cak i za tako nadobudne i niskointeligentne, u Mekdonaldsu se placa novcem.

Ja placam masterkard karticom. Sav moj novac je u devizama. Placam svuda po svetu, samo dam karticu. Nikad problem nisam imo. To je vec isprobano, to je vidis problem sa vama, ne razumete mehanizam valutnog placanja. A prosto je.Uđi u McDonald's u Beogradu i pokušaj da im platiš evrom ili dolarom, pa nam javi kako je to prošlo.
Zamena teze, postoje i kripto kartice koje konvertuju kripto u ciljnu valutu.Ja placam masterkard karticom. Sav moj novac je u devizama. Placam svuda po svetu, samo dam karticu. Nikad problem nisam imo. To je vec isprobano, to je vidis problem sa vama, ne razumete mehanizam valutnog placanja. A prosto je.

Kad tad će da padne. Još uvek je novac jeftin pa ljudi koji imaju ,para ulažu gde mogu, ne mogu u banke, samo nekretnine i kriptovalute. Čitam ja temu, ne sekiraj se, zato se i tresem kada dodje do pada, pa makar i privremenogBuraz, imaš ti još jako mnogo da naučiš o BTC čim postavljaš ovakva pitanja...
Pročitaj ovu temu za početak.
2017. su neki čekali da "padne" od 1200$, tako im prošao bull.Kad tad će da padne. Još uvek je novac jeftin pa ljudi koji imaju ,para ulažu gde mogu, ne mogu u banke, samo nekretnine i kriptovalute. Čitam ja temu, ne sekiraj se, zato se i tresem kada dodje do pada, pa makar i privremenog
Kad tad će da padne. Još uvek je novac jeftin pa ljudi koji imaju ,para ulažu gde mogu, ne mogu u banke, samo nekretnine i kriptovalute. Čitam ja temu, ne sekiraj se, zato se i tresem kada dodje do pada, pa makar i privremenog
Moram priznati da kad vidim koliko skoci ulozio bih i zadnji dinar-evro medjutim bitcoinkupovinprodaja i kriptovalute tek treba da zazive kod nas.