Kriptovalute

Patatak...sedi 1.
BTC je defakto novac (digitalni) ...Kriptovaluta...VALUTAAAA!!!
...ili je za tebe lova samo ono sto ti "gaverment" printa :dash::hahaha:
De fakto (odvojeno) bi znacilo da teoretski mogu da udjem u Mekdonalds u Detroitu, ili Beogradu i kupim 4 cizburgera, 2 za mene i 2 za tebe. Da ne ostanemo gladni.

Medjutim de jure, cinjenica je da u praksi ne moze.

Zasto?

Pa prosto cak i za tako nadobudne i niskointeligentne, u Mekdonaldsu se placa novcem.

De fakto (odvojeno) bi znacilo da teoretski mogu da udjem u Mekdonalds u Detroitu, ili Beogradu i kupim 4 cizburgera, 2 za mene i 2 za tebe. Da ne ostanemo gladni.

Medjutim de jure, cinjenica je da u praksi ne moze.

Zasto?

Pa prosto cak i za tako nadobudne i niskointeligentne, u Mekdonaldsu se placa novcem.
Uđi u McDonald's u Beogradu i pokušaj da im platiš evrom ili dolarom, pa nam javi kako je to prošlo.

Dan 2 od kako Coinbase izašao na berzu

Sunce sija, ptice cvrkucu, trolovi bulazne (vidi gore), voda je mokra.

Kakav dan da se bude živ...

Danas će Coinbase da bude na berzi ceo dan, pa da vidimo šta će da se desi. (za vas ometene u razvoju, juče su akcije CB počele sa trejdovanjem sa popriličnim zakašnjenjem, pa je bilo na ponudi manje od pola dana... ali se svejedno u jednom trenutku stiglo do cifre od 424$ po akciji odn 103 milijarde ukupne kapitalizacije... što je brojka koju sam predvideo.)

Do sad sve ide kao predvidjeno. Dok je berza otvorena, BTC štucne nadole, kad se zatvori ide nagore... baš kao što sam i rekao.

Mislim da sam već pisao o SCRT koinu, ali ko je noob u kriptu i misli da je "propustio voz" može da pogleda ovaj projekat, po meni vrlo perspektivan i može se reći da je i dalje "nenapumpan" tj da bi mogao daleko da ode sa ovog nivoa:

Naravno uz obavezni disklejmer: this is not financial advice, DYOR :)

Neki grafikoni...

1618477717381.png

1618477745699.png

Buraz, imaš ti još jako mnogo da naučiš o BTC čim postavljaš ovakva pitanja...

Pročitaj ovu temu za početak.
Kad tad će da padne. Još uvek je novac jeftin pa ljudi koji imaju ,para ulažu gde mogu, ne mogu u banke, samo nekretnine i kriptovalute. Čitam ja temu, ne sekiraj se, zato se i tresem kada dodje do pada, pa makar i privremenog

Kad tad će da padne. Još uvek je novac jeftin pa ljudi koji imaju ,para ulažu gde mogu, ne mogu u banke, samo nekretnine i kriptovalute. Čitam ja temu, ne sekiraj se, zato se i tresem kada dodje do pada, pa makar i privremenog
2017. su neki čekali da "padne" od 1200$, tako im prošao bull.

Ovaj deluje mnogo snažniji, nema jakih padova, svaki dip se odmah kupi.

Jesi li ti trol?

Neé da padne kad tad, imali smo diskusiju o tome na ovoj temi. Ako si lenj i ne mo\e[ da flipne[ desetak stranica unazad, ne o;ekuj da te iko udostoji komunikacije.

Ne, ne ;ita[ temu. Argumenti koje daje[ su uli;ni, od nekog ko je ju;e ;uo za kripto.

Back