Opet malo o ETFovima:
Znači USA BTC ETF će da posisa 27 milijardi dolara u prvih mesec dana postojanja...
Znači USA BTC ETF će da posisa 27 milijardi dolara u prvih mesec dana postojanja...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Računaj da je 2021. poslednja godina postojanja BTC
Mozes i sa bitcoinomI sa lukovicu lale si mogao kupiti vilu u Roterdamu.
Ja sam nakupovao ovih Altova i sad se osecam kao onaj u kladionici koji prati rezultate...
Davne 2017 si rekao da će stići do "par stotina hiljada"Ja nemam sta pametno reci ovakav bull run nisam ocekivao ni u najludjim snovima![]()
stojim dobro imam 10 komada.
Svima preporucujem da ulazu u to jer ce za 5-10 godina jedan bitkoin vredeti par stotina hiljada dolara do milion dolara.
I ja sam svoje, čim mi je zla baba otvorila oči.Mislim da je Tihi prodao svoje bitkoine
Lost'em in a boating accidentI ja sam svoje, čim mi je zla baba otvorila oči.
To je moja zvanična priča ako pita poresko
hahaha

Mislim da je Tihi prodao svoje bitkoine
That is so 1933.Lost'em in a boating accident![]()
E sada počinjem da merkam AAVE, lepu je bazu napravio i ako BTC odradi ono što se od njega očekuje uskoro bi AAVE mogao da nastavi svoj rast.Kako se procenti gomilaju tako raste rizik a smanjuje se potencijalni upside.
Sada je odnos rizika i potencijalne zarade na AAVE vrlo loš u odnosu na druge kripto projekte.
Predlažem da se ne zaljubljujemo u jedan koin nego da se traže dobre prilike za zaradu. Pišem iz ličnog iskustva, mnogo sam prilika propustio zato što sam bio fokusiran na "moje" koine. Kada sam proširio portfolio krenulo mi je mnogo bolje. Uvek neki pumpa, drugi dampuje, pa se uloge promene. Ako stalno tražiš dobre projekte, uložiš na više mesta a onda lagano "pretačeš" iz napumpanih u nenapumpane imaš mnogo sigurniji profit.
Ja jos uvek drzim AAVE kao sto je Jankec kazao, i nedam da isopd $1.000...E sada počinjem da merkam AAVE, lepu je bazu napravio i ako BTC odradi ono što se od njega očekuje uskoro bi AAVE mogao da nastavi svoj rast.
BTC ETF's postoje vec poodavno kod beckog brokera "Flatex" ali ne znam ko ce to da kupi.Sekundarne vesti:
https://coingape.com/breaking-galaxy-digital-files-for-a-bitcoin-etf-in-us/
valjda deseti ETF u USA.
https://ambcrypto.com/microstrategy-to-pay-its-board-of-directors-in-bitcoin/
MSTR plaća u BTCu.
Zar to nije lepo?
S obzirom na bazu koju pravi, ako se scenario odigra kako treba ja bih gađao sell na 1500$Ja jos uvek drzim AAVE kao sto je Jankec kazao, i nedam da isopd $1.000...![]()
Prelistaj temu, poenta je u USA ETFovima. BTC ETFovi i slični entiteti postoje već u 6 zemalja (bar) ali tek USA ETF će da napravi razliku.BTC ETF's postoje vec poodavno kod beckog brokera "Flatex" ali ne znam ko ce to da kupi.
Prava revolucija ce biti ovo:
Pogledajte prilog 903539
Ovim se pokrece "tokenizacija" akcija koje bi se trgovale bez "brokerske marze".
Prvo ce lansirati akcije TESLA pa ce moci da se proba.
Ako ovo uzme maha, ja onda mogu da ugasim svoje naloge kod brokera i ostanem samo na Bajnansu...