Kriptovalute

Is Walmart Buying Into Bitcoin?

https://www.investing.com/news/cryptocurrency-news/is-walmart-buying-into-bitcoin-2474657

Prica se da je Walmart najveci lanac marketa u SAD kupio Bitcoina za 1 milijardu dolara i pridruzio se ostalim velikim kompanijama kao sto su Tesla,Microstrategy,Square,Marathon Digital Holdings itd koje imaju Bitcoin u svojim bilansama

Sluzbeno kvartalno izvjsce SECu americkoj agenciji za berze i hartije od vrijednosti Walmart podnosi 18 maja tako cemo tada znati jesu li ove glasine tacne

https://www.investing.com/news/cryptocurrency-news/is-walmart-buying-into-bitcoin-2474657

Prica se da je Walmart najveci lanac marketa u SAD kupio Bitcoina za 1 milijardu dolara i pridruzio se ostalim velikim kompanijama kao sto su Tesla,Microstrategy,Square,Marathon Digital Holdings itd koje imaju Bitcoin u svojim bilansama

Sluzbeno kvartalno izvjsce SECu americkoj agenciji za berze i hartije od vrijednosti Walmart podnosi 18 maja tako cemo tada znati jesu li ove glasine tacne

Ovo je ekstremno vazna informacija, hvala puno!

Ja nailazim na glasine o tome da je Walmart kupio BTC vec izvesno vreme, ali nisam postovao o tome jer nisam imao potvrdu.

Ono sto je vazno je kvartalni SEC izvestaj. Znaci 18 maja znamo da li je ili nije.

Sira implikacija je sledece: prosli kvartalni izvestaji su bili oko sredine februara i od tak je rast BTCa prilicno kilav (fundamentali su nikad jaci, ali gde je skok...). Rekao bih da korporacije masovno kupuju BTC ispod zita sto ima efekat da drzi cenu BTCa vestacki na niskom nivou.

Dakle sredinom maja ce da bude nemoguce sakriti koliko koja korporacija ima BTCa na svom kontu. Mislim da ce to da otkrije neocekivani kvantitet istih (i broja kompanija i iznosa), rezultujuci u naglom skoku BTC koji ce da nadoknadi ovo kilavnjenje do sad, i da to prestigne.

Takodje, mislim da ce sredinom maja da konacno bude jasnih reyultata Saylorove konferencije 3-4 feb.

Da se podsetimo, ima oko 40.000 javno trejdovanih kompanija, 1400 kompanija je bilo na Saylorovoj konferenciji, 32 za sad drze BTC i/ili druge kriptovalute (zvanicno, koliko znamo).

To mu dodje grubo jedan promil usvajanja... a kapitalizacija BTCa je na trilion i kusur.

uradite racun sami.

1618683293748.png

Za razliku od kripto sajtova koji pisu svasta,
Velike kompanije na zapadu su duzne da takve stvari stave u izvestaje vlasnicima akcija.

Dakle transparentno i ne moze biti mozda. Nema mesta spekulaciji.

400k$ jeste mogućnost u ovom runu, ona najoptimističnija.
Za sad je to daleka mogucnost, vise ilustracija dokle BTC moze da ide

Ali mislim da je to moguce jos ove godine, i ukoliko bull run ne rezultuje ogromnim padom kao 2013/17 (sto je vrlo izgledno, da smo napustili 4-godisnji ciklus), ovaj bull run ce da iznedri mnogo vece iznose.

Ce da vidimo za nekoliko meseci.

Po meni je ovo standardno čišćenje leveraged longera i punjenje rezervoara dolarskim gorivom za nastavak run-a. Ako gledamo 21w MA koja je nedavno prešla 40k, imamo još prostora na dole a da ovo i dalje bude zdrava korekcija a ne preokret. Dakle ovo je pravljenje baze za nastavak, na recimo 80k pre leta.

Inače planiram prvo uzimanje profita iz kripta tokom maja, nakon 4 godine. Mali deo naravno, ali gledano u evrima to je duplo od uloženog.

Po meni je ovo standardno čišćenje leveraged longera i punjenje rezervoara dolarskim gorivom za nastavak run-a. Ako gledamo 21w MA koja je nedavno prešla 40k, imamo još prostora na dole a da ovo i dalje bude zdrava korekcija a ne preokret. Dakle ovo je pravljenje baze za nastavak, na recimo 80k pre leta.

Inače planiram prvo uzimanje profita iz kripta tokom maja, nakon 4 godine. Mali deo naravno, ali gledano u evrima to je duplo od uloženog.

Duplo od svega ulozenog do sad, da budemo jasni?

Ako je samo duplo od ulozenog za taj iznos koji kesiras, ispada sa si kupio negde u januaru 2021...

Respect.

Back