Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Is Walmart Buying Into Bitcoin?
https://www.investing.com/news/cryptocurrency-news/is-walmart-buying-into-bitcoin-2474657
Prica se da je Walmart najveci lanac marketa u SAD kupio Bitcoina za 1 milijardu dolara i pridruzio se ostalim velikim kompanijama kao sto su Tesla,Microstrategy,Square,Marathon Digital Holdings itd koje imaju Bitcoin u svojim bilansama
Sluzbeno kvartalno izvjsce SECu americkoj agenciji za berze i hartije od vrijednosti Walmart podnosi 18 maja tako cemo tada znati jesu li ove glasine tacne
Ja ne znamTurska zabranila kripto!
Svi znamo kako ce to da se zavrsi...
Za razliku od kripto sajtova koji pisu svasta,Is Walmart Buying Into Bitcoin?
https://www.investing.com/news/cryptocurrency-news/is-walmart-buying-into-bitcoin-2474657
Prica se da je Walmart najveci lanac marketa u SAD kupio Bitcoina za 1 milijardu dolara i pridruzio se ostalim velikim kompanijama kao sto su Tesla,Microstrategy,Square,Marathon Digital Holdings itd koje imaju Bitcoin u svojim bilansama
Sluzbeno kvartalno izvjsce SECu americkoj agenciji za berze i hartije od vrijednosti Walmart podnosi 18 maja tako cemo tada znati jesu li ove glasine tacne
Za sad je to daleka mogucnost, vise ilustracija dokle BTC moze da ide400k$ jeste mogućnost u ovom runu, ona najoptimističnija.
Po meni je ovo standardno čišćenje leveraged longera i punjenje rezervoara dolarskim gorivom za nastavak run-a. Ako gledamo 21w MA koja je nedavno prešla 40k, imamo još prostora na dole a da ovo i dalje bude zdrava korekcija a ne preokret. Dakle ovo je pravljenje baze za nastavak, na recimo 80k pre leta.
Inače planiram prvo uzimanje profita iz kripta tokom maja, nakon 4 godine. Mali deo naravno, ali gledano u evrima to je duplo od uloženog.
Duplo od svega ulozenog do sad, da budemo jasni?
Ako je samo duplo od ulozenog za taj iznos koji kesiras, ispada sa si kupio negde u januaru 2021...
Respect.
Covjek je rekao da povlaci samo mali dio u fiat a da je i taj mali dio koji povlaci vec duplo od onog sto je ulozio 2017
Ja sam bar tako razumio