Kriptovalute

Osnova svake berze je igra na emocije, ta je igra usavršavana 400+ godina.

Ovde si apsolutno u pravu. Gorenapisano bi trebalo uzeti kao "citat dana".

GRT se popravlja:

1611328088099.png

:D :D :D

Samo tovari na AAVE, REN i LRC.Povecaj novcanik. Ne obaziri se na ove male varijacije.
Sve ce to da raste i to znacajno
I bacio sam ih:

1611329036972.png

Sve su mi danas dobre, jedino sto ne znam da li da pravim neki portfolio ili ne?
Da li da ih drzim u jednakim iznosima, ili da uzmem 40% BTC + sve ostale po 10%?
Opet neki kazu, da to nema smisla, jer kad padne BTC linearno ce popadati i sve ostale valute.
Ima li neki savet?

Da li da ih drzim u jednakim iznosima, ili da uzmem 40% BTC + sve ostale po 10%?
Opet neki kazu, da to nema smisla, jer kad padne BTC linearno ce popadati i sve ostale valute.
Ima li neki savet?
Recimo da imaš 1000$ i nimalo kripta, ja bi to ovako uradio:
300$ na BTC
300$ na ETH
po 100$ na 4 alta.

Ali ne trošiš sve odjednom, ograniči sebe na 200$ nedeljno. Tako smanjuješ rizik i držiš pohlepu pod kontrolom. Ako neki koin "pobegne" nema brige, postoji na stotine drugih, iskoristi vreme da nađeš novi biser.

I bacio sam ih:

Pogledajte prilog 843828
Sve su mi danas dobre, jedino sto ne znam da li da pravim neki portfolio ili ne?
Ima li neki savet?

AAVE je sigurica ( Na njega sam natovario 60% uloga)
+
REN i LRC

Recimo da imaš 1000$ i nimalo kripta, ja bi to ovako uradio:
300$ na BTC
300$ na ETH
po 100$ na 4 alta.

Ali ne trošiš sve odjednom, ograniči sebe na 200$ nedeljno. Tako smanjuješ rizik i držiš pohlepu pod kontrolom. Ako neki koin "pobegne" nema brige, postoji na stotine drugih, iskoristi vreme da nađeš novi biser.
Hvala na predlogu. Odmah sam krenuo da napravim jedan separatni portfolio kako si predlozio.
Imam akaunt kod Coinbase-a, pa sam resio da ovaj tvoj portfolio ubacim u Binance, ali mi on nije dao da kupim nista izuzev BTC:

1611340804952.png

Za sve ostale kaze: "no quotation". Da li je ovo moguce?
Gde ti drziz svoje kriptovalute?

Ne znam koji problem imaš, ja većinu trgovanja radim na binance.

Većina kripto vrednosti mi je u hardverskom novčaniku, to je za long term (btc, eth, xrp) i sa time ne trgujem, deo eth i erc20 tokena na metamask novčaniku a ostatak razbacano na više menjačnica - Binance, Bitstamp, Huobi, Bitrue. Tim delom trgujem, gledam da uvek imam dovoljno dolara za brz ulazak i izlazak iz manjih altova.

Ne znam koji problem imaš, ja većinu trgovanja radim na binance.

Većina kripto vrednosti mi je u hardverskom novčaniku, to je za long term (btc, eth, xrp) i sa time ne trgujem, deo eth i erc20 tokena na metamask novčaniku a ostatak razbacano na više menjačnica - Binance, Bitstamp, Huobi, Bitrue. Tim delom trgujem, gledam da uvek imam dovoljno dolara za brz ulazak i izlazak iz manjih altova.
Hvala na pomoci.
Problem je bio veoma "banalan":
1611345257975.png

:D

To je izbor onoga ko ih koristi. Uvek možeš da kupiš direktno od majnera, čuvaš ih anonimno i kad poželiš prodaš solarno.

Realnost je da većinu to ne zanima, ne smeta im kyc/aml, čak im odgovara.
Jedno pitanjce... hteo bih da kupin stotinak MONA coins za EUR ili CC.
Probao sam kod onih idiota na Bittrex, ali kod njih da prodjem "verifikaciju"..nema sanse.
Otvorio sam account kod ProBit, oni to imaju ali ne umem sa njima da radim.
Imas neku ideju?
Nudi: https://hub.bitflyer.com/en/buy/monacoin/credit-debit-card
Njih ne znam.

Poslednja izmena:
@TTokarev a što juriš Monacoin? Kupovanje takvih šitova kojih nema ni na jednoj kasvetnoj menjačnici je recept za gubljenje novca. Morao bi da imaš debeo razlog za to, taj koin postoji preko 5 godina i ne ide nigde.

:D
Pa ni ne kupijem ja njega sa ciljem da zaradim pare, nego sto imam macu koja se zove Mona:

1611500261358.png

Ono: nomen est omen...
Vidim kod bitFlyer moze da se kupi sa Visa CC, pa te pitam da li su oni ok?

Ja zgrabio AAVE jos onda kada sam vam pisao da tovarite na njega.

A videli ste. Nakon 7 dana i 10000 ulozenih mogli ste pokupiti 8000. Nakon 15 dana se moze pokupiti 20000+. Malo li je?

Dakle moja dojava nije bila shit. Rekao sam vam da ce bankari da tovare na tog konja. Nije se pokajao ko god je bacio nesto na njega. Sad treba li dici? Sve zavisi koliko zelis da pokupis.

Ovde si normalno uduplao ulog nakon samo 15 dana. Ako si ulozio jacu sumu onda mozes vec sada pokupiti fin kajmak. Ili si trkac na duge staze i volis bildati portfolio. Tako bih prepustio svakome da odluci kada ce se povuci. Sve zavisi od osobe do osobe.

Ako provalim jos nesto sto ce da buja ovako zakacit cu info ovde

Ja zgrabio AAVE jos onda kada sam vam pisao da tovarite na njega.

A videli ste. Nakon 7 dana i 10000 ulozenih mogli ste pokupiti 8000. Nakon 15 dana se moze pokupiti 20000+. Malo li je?

Dakle moja dojava nije bila shit. Rekao sam vam da ce bankari da tovare na tog konja. Nije se pokajao ko god je bacio nesto na njega. Sad treba li dici? Sve zavisi koliko zelis da pokupis.

Ovde si normalno uduplao ulog nakon samo 15 dana. Ako si ulozio jacu sumu onda mozes vec sada pokupiti fin kajmak. Ili si trkac na duge staze i volis bildati portfolio. Tako bih prepustio svakome da odluci kada ce se povuci. Sve zavisi od osobe do osobe.

Ako provalim jos nesto sto ce da buja ovako zakacit cu info ovde
Ti si znači dao svoj mobilni Coinbase-u

verovatno već naplate taj SMS

Back