Nešto mnogo oscilira bitcoin u poslednje vreme, nema više vrtoglavog rasta
Da li se to neko igra kupujući i prodajući.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali da li si stvarno povukao te devize
Da ne bude da su samo naplatili SMS i otišli
Ali da li si stvarno povukao te devize
Nije valjda da ces sad da ga prodajes kad ce da ide na $ 1000+ ?Ja zgrabio AAVE jos onda kada sam vam pisao da tovarite na njega.
A videli ste. Nakon 7 dana i 10000 ulozenih mogli ste pokupiti 8000. Nakon 15 dana se moze pokupiti 20000+. Malo li je?
Dakle moja dojava nije bila shit. Rekao sam vam da ce bankari da tovare na tog konja. Nije se pokajao ko god je bacio nesto na njega. Sad treba li dici? Sve zavisi koliko zelis da pokupis.
Ovde si normalno uduplao ulog nakon samo 15 dana. Ako si ulozio jacu sumu onda mozes vec sada pokupiti fin kajmak. Ili si trkac na duge staze i volis bildati portfolio. Tako bih prepustio svakome da odluci kada ce se povuci. Sve zavisi od osobe do osobe.
Ako provalim jos nesto sto ce da buja ovako zakacit cu info ovde
Nije valjda da ces sad da ga prodajes kad ce da ide na $ 1000+ ?
![]()
Ne.Nisam nista prodao. Sam ukazejem ili otvaram oci nekima kakva je ovo poluga za zgrtanje love.
A najveci rizik je ne rizikovati.
Po običaju lupaš maliciozne fantazije. Kada kupiš neki kripto možeš da ga podigneš sa sajta i pošalješ ga na svoj novčanik, kasnije ga pošalješ na neki drugi, ili čak da trguješ na DEXu direktno iz svog novčanika.Ne.
Plan tog sajta je da ti "pare" iz AAVE-a uložiš u neki AABE kasnije, i izgubiš sve, pa da ne moraju ni da ti vraćaju devize.
To i nisu nikakvi novčanici, jer ne sadrže novac.Po običaju lupaš maliciozne fantazije. Kada kupiš neki kripto možeš da ga podigneš sa sajta i pošalješ ga na svoj novčanik, kasnije ga pošalješ na neki drugi, ili čak da trguješ na DEXu direktno iz svog novčanika.
Mnogo su ti patetični pokušaji spinovanja.
Već ti je objašnjeno.Sve čime se trguje na slobodnom tržištu ima svoju vrednost, tako i kripto. Na blokčejnu možeš da držiš i dolare regulisanih institucija, recimo USDC. Na DEXu možeš direktno da razmenjuješ koine za usdc i držiš taj usdc na svom novčaniku kome niko sem tebe nema pristup.
Slabo baba, vrlo slabo ovo radiš.
To je reprezentacija USDa na blokčejnu za koju je odgovorna regulisana institucija, dakle taj USD je validan jednako kao da držiš USD u banci ili u novčanicama.Jel taj USDC još jedan lažni dolar?
Zvuči tako, jer da nije zvao bi se USD.
Ne, nije.To je reprezentacija USDa na blokčejnu za koju je odgovorna regulisana institucija, dakle taj USD je validan jednako kao da držiš USD u banci ili u novčanicama.
Da jeste, ne lupaj. Coinbase odgovara za svaki koin pred vladom USA.Ne, nije.
Oni traže neki način da 100 dolara pretvore u 150 dolara, i način im je da nazovu žeton USDC.
Ne.Da jeste, ne lupaj. Coinbase odgovara za svaki koin pred vladom USA.
Isto je držati USD u banci ili USDC na blokčejnu. Potpuno isto.
Ako nemaju opciju plaćanja kriptom to je drugi problem, ako imaju onda je 3 usdc-a isto što i 3 usd-aNe.
Verovatno bi te odbili da platiš u radnji i za gumi-mede 3 USDC umesto 3 USD
Nemoj da smatraš da si zaradio, dok ne kompletiraš pun krug: USD -> žeton -> USDAko nemaju opciju plaćanja kriptom to je drugi problem, ako imaju onda je 3 usdc-a isto što i 3 usd-a
A ko te sprečava da to uradiš? Sad mogu da prodam kripto za dolare/dinare bez problema.Nemoj da smatraš da si zaradio, dok ne kompletiraš pun krug: USD -> žeton -> USD
Uvek se igraju ... qa ovim market cap i delom koji ima BTC on je dodirnuo svoj plafon .. nesto ce morati da poraste od ta dva da bi imali dalji rast .. Sad se zivi na surfanju kupi jeftino prodaji skupo.. Neki mali ce da explodiraju ovi sto imaju malu ponudu i mali udeo .. kao sto je to slučaj trenutno sa AAVE.. ..Nešto mnogo oscilira bitcoin u poslednje vreme, nema više vrtoglavog rasta
Pogledajte prilog 845624
Imao sam ih ne secam se po koliko ni koliko ali ih je bilo.... vidim po tragovima u novcaniku ..Jbg da je to znati sve bilo mnogo lakse ..https://help.coinbase.com/en/more/coinbase-commerce/getting-started/withdrawals
Pogledaj AAVE. +48 389,63 % za godinu dana.
Zamisli da si bacio 100€ na samom pocetku. Ma zamisli da si bacio 1€. Vec bi mogao kupiti solidan autic za +-50000€
Target je uhvatiti neki pocetnici koji ovako ludo uzleti.

Ne.
Plan tog sajta je da ti "pare" iz AAVE-a uložiš u neki AABE kasnije, i izgubiš sve, pa da ne moraju ni da ti vraćaju devize.
Da ja sam #1 kritičmarka kriptoa globalno.A šta si ti ovde?
Antikritpovalutaš?