TTokarev
Poznat
- Poruka
- 9.652
Ma nek ide i na NULU sto se mene tice... dok razmisljam dali da kupim, on raste.Ajde pa nisi valjd velike pare tu uložio?
Onog momenta kad sam ga kupio on krece da pada. Ko' baksuz neki.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nek ide i na NULU sto se mene tice... dok razmisljam dali da kupim, on raste.Ajde pa nisi valjd velike pare tu uložio?

Osnova svake berze je igra na emocije, ta je igra usavršavana 400+ godina. Kad osetiš paniku da će ti "pobeći" i da sigurno ide još dosta gore, e tada treba da se proda. Kada je crvenilo na berzi i niko nece motkom da pipne btc/akciju tada se kupuje. Emocije su ti neprijatelj, zbog njih se gubi novac na berzi.Ma nek ide i na NULU sto se mene tice... dok razmisljam dali da kupim, on raste.
Onog momenta kad sam ga kupio on krece da pada. Ko' baksuz neki.![]()
Kripto nije moj fah. Ja sam ceo zivot trgovao fizicku naftu. Tu znam kad da kupim, kad da prodam. Kod kripta postoji izgleda neka drugacija logika.Osnova svake berze je igra na emocije, ta je igra usavršavana 400+ godina. Kad osetiš paniku da će ti "pobeći" i da sigurno ide još dosta gore, e tada treba da se proda. Kada je crvenilo na berzi i niko nece motkom da pipne btc/akciju tada se kupuje. Emocije su ti neprijatelj, zbog njih se gubi novac na berzi.
Evo,sta misliš da sada bitkoin padne na tu 21w MA liniju koju pominjem, tj na 20.000$? Biće ti skip, počeće priče da ide na 10.000, možda i na nulu, niko neće želeti da ga kupi a zapravo bi to bio idealni trenutak za kupovinu.
Kripto je moj fah, naime ja znam da je to Bulja.
5 minuta galame nakon 5 meseci ćutanjaDočekala Jaguarka svojih pet minuta, sad će krv da vam popije
15% za dan ode BTC, pao je ispod 30k, sad će se videti ko ima živce a ko nema
Pa tako ste vi i 2017. galamili, a onda je bilo https://t.me/s/rektplebs5 minuta galame nakon 5 meseci ćutanja
Poslednji put kad je galamila btc je bio ispod 10k.
Vrati se pa pogledaj, ja sam tada upozoravao ljude.Pa tako ste vi i 2017. galamili, a onda je bilo https://t.me/s/rektplebs
Na tom vrhu se održavala TV debata Schiff-Keiser i u publici su meketali kad bi Šif osporio BTCVrati se pa pogledaj, ja sam tada upozoravao ljude.
Čak i oni koji su tada ušli u btc/eth sada su u plusu, naravno ako su bili stpljivi
I pokazalo se da Šif nije bio u pravu, kao i uvek. To što on daje isključivo prognoze o dalekoj budućnosti samo pokazuje koliko nema pojma o tome što se trenutno događaNa tom vrhu se održavala TV debata Schiff-Keiser i u publici su meketali kad bi Šif osporio BTC
Poenta je da su mase samouvereno Arlaukale tada, a u stvari je pad od 90% bio iza ugla.I pokazalo se da Šif nije bio u pravu, kao i uvek. To što on daje isključivo prognoze o dalekoj budućnosti samo pokazuje koliko nema pojma o tome što se trenutno događa
Mase su one koje uvek izgore na berzi, one su kontraindikator. Evo šta sam ja pisao decembra 2017:Poenta je da su mase samouvereno Arlaukale tada, a u stvari je pad od 90% bio iza ugla.
Jesu budućnost, u to nema sumnje. Imam i ja lep, diversifikovan portfolio ali sam siguran da nam sledi bolan krah. Verovatno krajem godine, uz bearish period od više meseci.
Koliko god bi ja voleo da mi se vrednost portfolija ustostruči u narednih nekoliko godina, mnogo je verovatnije da će prvo pući ovaj trenutni spekulativni balon.
A kad se o kriptovalutama više ne bude galamilo po dnevnim novinama i forumima, e tad ću da uložim mnogo više nego što trenutno imam.
Samo pogledaj koliko se dugo zelenio, gradio je parabolu od početka septembra, ona je tek sada pukla, mora malo da potraje ovo da skupi snagu za novi run.Sam u zabludi velikoj?![]()
Da ja nemam nimalo kripta kupio bih svoje prve satošije prvom trećinom dolara na 30k, druga trećina bi čekala na 26k, poslednja na 21k.

Satoši je stomilioniti deo Bitkoina, dakle kada kupuješ 0.01BTC ti kupuješ milion satošijaCoinbase ne posluje sa satošijima.![]()

Kripto nije moj fah. Ja sam ceo zivot trgovao fizicku naftu. Tu znam kad da kupim, kad da prodam. Kod kripta postoji izgleda neka drugacija logika.
Ne znam odakle ti hrabrost da tako savetuješ ljude. Neodgovorno je.Samo tovari na AAVE, REN i LRC.Povecaj novcanik. Ne obaziri se na ove male varijacije.
Sve ce to da raste i to znacajno
Ako odeš na najduži grafikon bitkoina na Bitcointicker.co , on beleži isti porast kao AAVE.Ne znam odakle ti hrabrost da tako savetuješ ljude. Neodgovorno je.
Valjda znaš da su ljudi skloni pohlepi i da mogu da kupe kripto na kredit, da se onda uspaniče i izgube mnogo novca na prvom padu.
Ne znam odakle ti hrabrost da tako savetuješ ljude. Neodgovorno je.
Valjda znaš da su ljudi skloni pohlepi i da mogu da kupe kripto na kredit, da se onda uspaniče i izgube mnogo novca na prvom padu.