Kriptovalute

Sjetite se Bitcoina, u razvoju je nova kriptovaluta pod imenom pi, priključite se dok nije kasno.
Potrebna samo registracija bez verifikacije i bankovnih računa, bitno je samo da se redovito prijavljujete u aplikaciju koja za vas radi i skuplja novčiće. Tzv' Rudarenje preko mobitela
Kada ta nova kriptovaluta izađe na tržište moći ćete te novčiće zamjeniti za dolare ili eure zato je bitno što prije krenuti s besplatnim prikupljanjem.
Link: minepi.com/veljo90
Kod veljo90
Pogledajte promotivni video:

Lupetanje se nastavlja, za to vreme stotine hiljada frilensera širom sveta ne mogu da podignu svoj novac a možda ostanu i bez njega jer su koristili usluge strogo regulisane i ozbiljne firme zvane Wirecard. Moja supruga je jedna od njih. To se u kriptu ne može desiti, tvoj novac je zaista tvoj i ne treba ti posrednik da ga razmeniš, dovoljan vam je mobilni telefon.

Lupetanje se nastavlja, za to vreme stotine hiljada frilensera širom sveta ne mogu da podignu svoj novac a možda ostanu i bez njega jer su koristili usluge strogo regulisane i ozbiljne firme zvane Wirecard. Moja supruga je jedna od njih. To se u kriptu ne može desiti, tvoj novac je zaista tvoj i ne treba ti posrednik da ga razmeniš, dovoljan vam je mobilni telefon.
Da, ali u slučaju da neka druga Wirecard firma uspe, tada dobijaš evre.

Dok ovde dobjiaš bitkoin (to nije evro)

jesi ti pao sa marsa ja kada kliknem na torrent on meni skida film nista prazno ne bude?
ne razumem kako mogu da zaradim bitkon preko torrenta?
U nekim slučajevima torent je lažan pa si džabe ulagao.

Bitkoin nije doslovno identičan kao bittorrent, nego ti samo dajem analogiju šta je bitkoin.

Znači bitkoin ti je kao lažni torent, na kom nema ništa pa si džabe verifikovao satima.

Meni je to postalo jasno usled korišćenja torrenta u mladosti.

Zamisao da pustiš računare da nešto rade, proveravaju da li je sve isto.

Samo kažem problem nastaje ako plod svega toga bude torent bez medija na sebi.

Back