Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Elem jeste dostigli tih 100.000 i jel uleteo JP Morgan sa trilijardama Rotschildovih para
Bez velikog skoka nema konacne propasti
Bez velikog skoka nema konacne propasti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ti je kao torent, samo što je ovaj prazan.Kolika je valuta kripta u dinarima?
Iskrebo , cuo sam za kriptovanje to je neko sifrovanje, pa za to trebs para
kako kao torrent.To ti je kao torent, samo što je ovaj prazan.
Ne nego povežeš računare preko interneta, i oni kao nešto melju, rade, proveravaju.kako kao torrent.
Hoces da kazes da nesto na net postavis i da preko torrenta skidaju i tebi idu pare?
Ponekad torent bude prazan, odnosno ne nužno prazan nego neke besmislice su na njemu.Sa cim onda su bitkoni ako je torrent sa filmom?
Da, ali u slučaju da neka druga Wirecard firma uspe, tada dobijaš evre.Lupetanje se nastavlja, za to vreme stotine hiljada frilensera širom sveta ne mogu da podignu svoj novac a možda ostanu i bez njega jer su koristili usluge strogo regulisane i ozbiljne firme zvane Wirecard. Moja supruga je jedna od njih. To se u kriptu ne može desiti, tvoj novac je zaista tvoj i ne treba ti posrednik da ga razmeniš, dovoljan vam je mobilni telefon.
jesi ti pao sa marsa ja kada kliknem na torrent on meni skida film nista prazno ne bude?Ponekad torent bude prazan, odnosno ne nužno prazan nego neke besmislice su na njemu.
Tako je i sa bitkoinom, to je kao lažni torent, bez ičega.
U nekim slučajevima torent je lažan pa si džabe ulagao.jesi ti pao sa marsa ja kada kliknem na torrent on meni skida film nista prazno ne bude?
ne razumem kako mogu da zaradim bitkon preko torrenta?
to je ono kopanje...? ili kako li se to zove? kopaju preko interneta bitkone?U nekim slučajevima torent je lažan pa si džabe ulagao.
Bitkoin nije doslovno identičan kao bittorrent, nego ti samo dajem analogiju šta je bitkoin.
Znači bitkoin ti je kao lažni torent, na kom nema ništa pa si džabe verifikovao satima.
Da, umreže računare, pa ih puste da nešto kao rade, proveravaju.to je ono kopanje...? ili kako li se to zove? kopaju preko interneta bitkone?
rovarenje, pecanje, ne znam vrlo popularan naziv medju informativacima i hakerima i svima koji s ebave kompijuterimaDa, umreže računare, pa ih puste da nešto kao rade, proveravaju.
To je po meni vrlo slično kako se film kopira iz delova
Da, rudarenje. Kradu lingo iz zlatnog biznisa, da bi se lažno predstavljali kao plemeniti metal.rovarenje, pecanje, ne znam vrlo popularan naziv medju informativacima i hakerima i svima koji s ebave kompijuterima
korenje nesto tako se zove kupe masinu i onda je ostave preko noci da... ...... nvrh mi je jezika!
da rudarenje, ima li to ikakve veze sa bitkoinima?Da, rudarenje. Kradu lingo iz zlatnog biznisa, da bi se lažno predstavljali kao plemeniti metal.
A da jednostavno ukucaš "šta je bitkoin" u Gugl?da rudarenje, ima li to ikakve veze sa bitkoinima?
znam da je to virtualna valuta samo
da li to vazi i za freelancere?
ukucao sam i saznao sam da je to valuta i ubi boze ako ja tu ista razumemA da jednostavno ukucaš "šta je bitkoin" u Gugl?
ukucao sam i saznao sam da je to valuta i ubi boze ako ja tu ista razumem
posto svejedno nameravam da obnovim na paypay karticu pa ne znam ako mogu i bitkon onda nema potrebe za paypalom