- Poruka
- 5.749
Kakav link on je američki ***** paćenik AHAHAHA
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav link on je američki ***** paćenik AHAHAHA
Jones, who said his Tudor BVI fund may hold as much as a low single-digit percentage of its assets in Bitcoin futures, becomes one of the first big hedge fund managers to embrace what until now has largely been snubbed by mainstream advocates. He was motivated to take a hard look at Bitcoin after considering the implications of massive fiscal spending and bond-buying by central banks to combat the coronavirus pandemic, he said.
The question for a macro investor like Jones was how to hedge. He said he considered various bets on gold, Treasuries, certain types of stocks, currencies and commodities before recognizing a “growing role for Bitcoin.”
According to Jones, investors need to throw away the financial playbook of the past decade and return to the monetarist theories of Milton Friedman and old-school indicators such as the M2 money supply.

Kad je sledeći put, da znamo koliko smo fraj od tih pričaPrepolovi se nagrada.

Postoji velika razlika između upotrebe kriptografski zaštićene fiat valute i upotrebe prave kriptovalute. Ovo sto kinezi rade je samo upotreba tehnologije da poveća kontrolu nad svojim stanovništvom.Šta ovo rade kinezi Kineska kripto valuta osvaja svet?
Da li je ovo realno? Država izdaje kriptovalutu, i sama minira svoju regularnu valutu? Kinezi su stari prevaranti, ali ovo mi nije baš jasno.
Buni me i to što ovakva vest nije objvljena u velikim medijima, barem ja nisam čuo.
Da ali šta uopšte znači reč transakcija.Neverovatan je broj transakcija. Sada bitcoin mining dobija 10% od transakcija samo.
Naslov i sam tekst su u suprotnosti
Sta akoAko instuticionalni investitori i fondovi masovno prihvate Bitcoin kao financijski instrument i ako Bitcoin postane opste prihvaceni store of value cijena Bitcoina bi sa sadasnjih 10 000 dolara za 1 Bitcoin mogla na 1 milion i vise