Kriptovalute

MoneyGram nema nijedan bitkoin. Pardon nijedan kripto na svojim racunima.

To je rekao CEO. Vi tvrdite drugacije. Pogledao sam i detaljno sta tacno salju.

Vi inputirate da se koristi kripto.
Sto je jos jedna u nizu lazi.

Da naravno uvek lažu na kripto sajtovima.

Naslov: "Poznata finansijska institucija rekla da kripto ide na 100,000!"

Sadržaj: "Kripto-finansijska institucija Neđo Bilbija, dobro poznata pravim kripto-entuzijastima, je to rekla."

MoneyGram nema nijedan bitkoin. Pardon nijedan kripto na svojim racunima.

To je rekao CEO. Vi tvrdite drugacije. Pogledao sam i detaljno sta tacno salju.

Vi inputirate da se koristi kripto.
Sto je jos jedna u nizu lazi.
Sad već počinjem da se pitam koliko si pismen i u stanju da razumeš pročitano.

DA, MoneyGram ne drži XRP na svojim računima.
DA, MoneyGram koristi XRP za cross-border transakcije prema Meksiku, Filipinima i otvara nove koridore.

Oba mogu biti tačna i jesu tačna, čitaj polako šta pišem i pokušaj da razumeš.

Sad već počinjem da se pitam koliko si pismen i u stanju da razumeš pročitano.

DA, MoneyGram ne drži XRP na svojim računima.
DA, MoneyGram koristi XRP za cross-border transakcije prema Meksiku, Filipinima i otvara nove koridore.

Oba mogu biti tačna i jesu tačna, čitaj polako šta pišem i pokušaj da razumeš.
Vidi....

Ne bih da ti kvarim srecu, koja je kratkog daha i bice kratkog daha. Malo sam istrazio, sve je dostupno na NYSE. To se zove transparentnost pravog berzanskog trgovanja.

Prvo MoneyGram nije banka.
To je elementarna cinjenica br1

Drugo, MoneyGram je propao enterprize

Kad cena neke firme ode sa 18 na 1.5 dolar, pa onda neko pokusava da je spase povlaceci marketinski potez sa puno pompe po medijima kupovinom malo akcija te firme placajuci ih sa premijom po 4 dolara...to se zove spekulativni potez. I to iskusan, jer ovi iz kripta su stekli potrebna znanja kako da naloze ovce.
Cak sta vise uspeli su da izguraju cenu i do 6. Al na vrlo kratko. Ipak, cena se nivelise po realnom ucinku kompanije, ne po zeljama da bitkoin vredi. Pardon riple. Cena je pala i pada ponovo je blizu 2 dolara. Od nekadasnjih, i to relativno skoro, 18 dolara za akciju, podseticu.

Da ne detaljisem, Core biznis MoneyGrama propada, tone kao Titanik. Hvataju se za svaku slamku i kao davljenik pokusavaju da izvuku nesto iz tog kripto sveta.
To ce naravno biti kratkog daha. Ugovor MoneyGrama i Ripla je na samo 2 godine. Tih 50m sto su im ubacili u kasu, omogucilo im je malo prostora da disu. U praksi novi ugovor nije nista doneo, po srpski receno nije ni za qurac, i menadzment to zna, investitori to znaju, i akcije propadaju. Logicno.

Riple je vec prodao deo akcija koje je kupio. Verovatno ih ugovor vezuje da etapno tokom te 2 godine moraju imati izvestan zalog.

Smehotresno, to je takozvani commitment. Lojalnost cilju.

Compounding problems was a $125 million penalty MoneyGram was forced to pay last year after the Justice Department and the Federal Trade Commission found it wasn’t following through with a previous agreement to crack down on fraud.

Zar nije smehotresno, kaznjeni za prikrivanje prevara

U takvim uslovima mnoge firme i ne zele da posluju sa njima niti investitori da ulazu u njihove projekte
Zato partnerstvo sa Riplom ne treba da cudi
Doslovce su nasli slamcicu

Ko da su braca po materi

I da dodam disclaimer ovde,

Ipak je fer reci da ovi potrosaci struje u bitkoinu nisu krivi za prevare koje se desavaju u nekim drugim kompanijama. Kao sto je MoneyGram i Riple. I svih ostalih 1500 ili koliko vec virtuelnih novcica.

Aha, znači sada više nije bitno šta se događa pri cross-border transakcijama MoneyGrama.

Sada si prešao na pljuvanje MoneyGrama.

To se zove pomeranje golova, a radi se kada gubiš u diskusiji a ne želiš da to priznaš.

Jok more
To je propala firma koja ce uskoro bankrotirati.
Nece ni biti transakcija. Nikakvih.

Sem toga mislim da nisi razumeo sustinu
Riple je njima platio 50.000.000 da koriste nesto.

50.000.000 koje je uzeo od vas.
Za virtuelne novcice koje kreira klikanjem 3 sekunde.

Zamisao je prosto u tome da pritisneš dugme i tako stvoriš Milijardu e-žetona; a onda ih preprodaš.

Stvoriš tražnju pisanjem Glupih članaka. Recimo ako je moj novi kojn Bull Coin, onda objavim članak:

"Moon? Eksperti sve više kažu da Bull Coin ide na 800,000 funti komad."

Prosto se čudim kako je naša zemlja sa ovoliko genijalaca toliko ekonomski jadna...

Dok Srbi pljuju kripto neke druge, malkice uspešnije države ubrzano sređuju regulativu i rade sta mogu da dovuku kompanije koje se bave kriptom. Te države su Švajcarska, Malta, Slovenija, Singapur, Japan i još neki, znate oni koji nemaju pojma pa ih je lako zeznuti za pare.

Prosto se čudim kako je naša zemlja sa ovoliko genijalaca toliko ekonomski jadna...

Dok Srbi pljuju kripto neke druge, malkice uspešnije države ubrzano sređuju regulativu i rade sta mogu da dovuku kompanije koje se bave kriptom. Te države su Švajcarska, Malta, Slovenija, Singapur, Japan i još neki, znate oni koji nemaju pojma pa ih je lako zeznuti za pare.
Pa da, to je sve "money down the drain."

Verovatno ispod 1% su ostali dobri u tim trejdovima

I vraćamo se na skakanje sa teme na temu da bi se iskopao "argument".

Nemojte da ulazite u kripto, nipošto. Ne znam samo zašto pišete ovde kad sve "znate" i ne želite ništa novo da naučite, to deluje kao ozbiljna patologija.

I vraćamo se na skakanje sa teme na temu da bi se iskopao "argument".

Nemojte da ulazite u kripto, nipošto. Ne znam samo zašto pišete ovde kad sve "znate" i ne želite ništa novo da naučite, to deluje kao ozbiljna patologija.
Pa zato što me Iritira kad toliko trućaju o nečemu što je besmislica. Kao Flat Earth isto, samo sa više strujotraćenja.

Back