Kriptovalute

Kakvo unapredjenje
SEC je pokrenuo sudski proces protiv Ripla zbog tih laznih izjava da banke koriste nesto sto ne koriste

Prodaju im softver za nesto sasvim drugo, i onda kazu da banka ima saradnju sa riplom, sto de facto ima ali "sugerisu" da se riple sve vise koristi za bankarske poslove. Cak to i otvoreno kazu. Spinuju.

Tako i riple prica, a u stvarnosti, softver koji banke zele nema nikakve veze za kriptom.
Ne znam da li svesno spinuješ ili si vrlo površan.

1.Ne, SEC nije pokrenuo ništa protiv Ripla. Neka budala koja je za 200$ kupila xrp na vrhu a onda prodala uz gubitak je pokrenula tužbu, SEC nema ništa sa tim.

2. MoneyGram koristi xrp u 2 do 5 koridora, dakle rade transfer novca preko xrp koina. Nema diskusije o tome, to se događa svakodnevno. Još nekoliko FI-ja i manjih banki to radi, još uvek se radi postepeno skaliranje ali je sada na sedmocifrenoj dolarskoj vrednosti dnevno. Malo ali uz konstantan rast.

3. Softver koji sada koristi preko 300 banaka ima dva nivoa upotrebe, prvi bez i drugi sa xrp-om. Većina je na prvom nivou, tačno, ali će ove godine mnogo njih preći na drugi nivo, tako da ne laže Ripple ništa.

Ne znam da li svesno spinuješ ili si vrlo površan.

1.Ne, SEC nije pokrenuo ništa protiv Ripla. Neka budala koja je za 200$ kupila xrp na vrhu a onda prodala uz gubitak je pokrenula tužbu, SEC nema ništa sa tim.

2. MoneyGram koristi xrp u 2 do 5 koridora, dakle rade transfer novca preko xrp koina. Nema diskusije o tome, to se događa svakodnevno. Još nekoliko FI-ja i manjih banki to radi, još uvek se radi postepeno skaliranje ali je sada na sedmocifrenoj dolarskoj vrednosti dnevno. Malo ali uz konstantan rast.

3. Softver koji sada koristi preko 300 banaka ima dva nivoa upotrebe, prvi bez i drugi sa xrp-om. Većina je na prvom nivou, tačno, ali će ove godine mnogo njih preći na drugi nivo, tako da ne laže Ripple ništa.
Interesting. But not for long.

Elem nije mi poznato u sta kripto firme ulazu pare kad ih pokupe od naivnih ovaca.

To su prave pare ulozene u prave biznise. Kad pukne kripto, gazda ripla ce imati osiguranu buducnost jer je pare na vreme ulozio u pravi biznis.

Vi ulazete u kripto, a on vase pare u pravi biznis.
Sto ne ulozi i on u kripto, kad je tako dobar, ne pitate se jel da :per:

Opet 💩 od argumenata umesto odgovora.

@Saliva nalupetao si se i sada bi trebalo da napišeš "nisi u pravu, evo dokaza" ili da napišeš "jeste, jeo sam 💩, potrudiću se da ubuduće bolje proučim ono o čemu pišem".

Umesto toga ti pišeš nove gluposti kao pokušaj odbrane svog tvrdoglavog stava po svaku cenu. Tužno.

A da li je CEO MoneyGrama dovoljno dobar izvor za tebe? Evo, ako nećete da slušate sve odslusajte samo deo od 6:20-7:40

CEO MoneyGrama iz ovog videa izgovara sledece recenice koje vas nikad nece dotaci

Citat:

I personally do NOT own any XRP

Nastavak

And MoneyGram itself we do NOT hold for any period of times any crypto assets on our books

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Verujem da je Moneygram kupio neka dobra blokcejn resenja a da su im ovi uz ugovor ubacili neku ideju ajde da isprobate, blablabla

I sad to ko i sa bankama reklamiraju kao transfere ripla

Niie dobro da se palite ko idioti svaki put.

Eto kako izgleda kad se neko grčevito drži za svoje stavove, koliko god pogrešni bili. Iz celog intervjua si izvukao jednu stvar koju si mogao da spinuješ, a onda se manijakalno smejao da ubediš ne mene, već sebe da si u pravu.

Pogledaj video ponovo, čiste glave, barem pokušaj da budeš neutralan. Ako i dalje ne razumeš, žalim slučaj.

Nemoj da ti bude zao. Recenica ne drzimo nikakav kripto je jasna ko dan.

Posluju sa firmom, riple, ne sa vasim bezvrednim tokenima, riple.
Zato i jeste toliko zbunjeni, ne znate razliku, iako vam Jami ekspertski lupa samare na 137 uzastopnih strana.

Ja bi na tvom mestu, posle podele onih govanna gore, doziveo omanji transfer blama. Jer ne znate da ste do guse upali u ista.

Da, ja sam gledala samo onaj deo koji je Mujezin označio
Jel vidis, a onda ima obraza tri posta nize da naglasi sto se vatas za jednu recenicu, a sam izoluje samo deo koji mu lepo zvuci

Umesto da objektivno ponudi celinu da posmatrac sam moze da se uveri u istinitost projekta i izvuce zakljucak

I takve su sve te "firme" al ovi u riple zapazam da imaju najvise talenta da navlace ljude na tanak led i opeljese ih

Nemoj da ti bude zao. Recenica ne drzimo nikakav kripto je jasna ko dan.

Posluju sa firmom, riple, ne sa vasim bezvrednim tokenima, riple.
Vidiš kakva si neznalica, lepo te savetujem da nešto naučiš da se ne bi sramoti, jer ovo sto pišeš je sramotno neznanje.

MoneyGram koristi XRP u transakcijama prema Meksiku, Filipinima i još par zemalja. Ne u svim transakcijama jer ne može da se jednostavno prebaci sklopka sa 0 na 100% ali se prebacuju sa starog na novi sistem.

Da li to podrazumeva da oni drže XRP? Naravno da ne, xRapid (sada preimenovan u ODL) to ne traži od njih. Oni koriste aplikaciju da prebace iz USD u MXN, a aplikacija konvertuje USD u XRP, vrši prenos XRPa u Meksiko, konvertuje XRP u MXN i voila! Transfer pravog novca (ne IOU) je izvršen za desetak sekundi, bez prefundinga računa, bez skupih korespondentskih usluga, mnogo brže i jeftinije. Svi srećni.

Ajde ti lepo da sedneš za Gugl i pročitaš malo, da ne bi lupao i manijakalno se smejao sopstvenom neznanju.

Moj profesor monetarne ekonomije je rekao nešto zanimljivo.

Ako je Bitkoin samo metod prenošenja dolara (kupiš-prebaciš-prodaš), onda nije potrebno 21 milion bitkoina nego 1 bitkoin.

Recimo MoneyGram može da upotrebljava 1 bitkoin da prebacuje (kupiš-prebaciš-prodaš) dolare svih svojih klijenata.

Au jado, kod kojih si ti šarlatana učila zanat?

Nije ni čudo da pišeš ovakve nebuloze...
Jel de. A kako objašnjavaš Učinak mog hedž fonda za mesec januar

2382-ADDE-1325-4-E7-C-8-ADD-41-BB4-E751-B4-B.jpg

Maltene 40%

Šta ima da objašnjavam tvoju sličicu bez dokaza? Lepo crtaš :)

Tvoje lupetanje ovde objašnjava sve što treba da znamo. Jedan bitkoin da se koristi u celom svetu uz dogovor po potrebi transakcije, e gluplje od toga ne može. Taj "sistem" pada sa samo tri učesnika:
- Osoba A šalje 10$
- Osoba B šalje 100.000$
- Osoba C čeka sa strane da iskoristi situaciju.
TL;DR; Cena btc-a u otvorenom sistemu ne sme da zavisi od dogovora po potrebi. Ako to ne razumeš onda si ti apsolutna nula od eksperta, ali evo dajem ti šansu da objasniš svoju teoriju.

Back