Kriptovalute

upravo sam vas pronasao. najpre da vas pozdravim. procitah deo komentara. ima bas dobrih komentara. ne razumem bas ovo hejtovanje ali ok...

Није то хејтовање. Тако ти само изгледа.

Види, овде на Крижарници имамо форумаше који куцају на ЉиС (Љубав и секс) и то је подфорум за чипкице. И имаш другу групу која куца на подфоруму Политика. Ови што овде куцају, куцају и на подфоруму Политика.

Е сад, ове сисице на ЉиС се увек слажу и не свађају, јер пишу о тралала стварима. А ми на ПДФ Политика се жестоко препуцавамо око политичких ставова. То ти је једна врста спортског надметања. Е ово је подфорум економија али овде куцају они са политике и преносимо начин разговора са политике. Да нема препуцавања и надмудривања не бисмо ни имали разлога да висимо на форуму јер не бисмо имали интелектуални изазов. Дакле, то није хејт, већ спортски окршај.

- - - - - - - - - -

Годинама размењујемо мишљења па се и добро познајемо онлајн. Зато смо на "мршупишкуматерину". Све је то пријатељски "хејт".

Dobro opisuje sve moje dosadasnje greske :)

Whales pump&dump
DT0bLOsUQAE3wZU.jpg:large

Ne razzumeš hejtovanje? Ne razumem ni ja prevarante i šarlatane koji navlače ljude na neke prevare, a onda vele kako su sami krivi. Bojkot kriptovalutajca... ajca, cajca... ajc, ca, ca...

ma ljude navlace da zive sve bolje i bolje, a gace sve busnije i busnije... ja ne gajim iluzije, oko nas su sve baloni. nedavno je pukao veeeliki balon u komsiluku pa su necije ustedjevine propale u nekim uglednim akcijama, pa su pukli penzioni fondovi neku dobru lovu, pa ce tek neki ljudi ostati bez posla... normalno, zamazuju se oci lopatama, amortizuje prica maksimalno. i normalno ja sam ovca jer sam ulozio par stotina eura u kripto a nije ovca onaj sto je kupio akcije Leda koje su za dan izgubile procenata koliko btc nije izgubio ni na najvecem dumpu ikada... ja zivim u sistematskoj prevari i pljacki moje malenkosti, od drzave i bankara pa do mog poslodavca i to ne mogu da biram uglavnom. ali kripto je moj slobodan izbor. potpuno razumem i preuzimam ama bas sve rizike. mogu da razumem i da se neko ne slaze i ima oprecno misljenje, vrlo je i pozeljno, ali hejt ne razumem... samo konstruktivno zemljaci, nema se vremena i resursa za gubljenje.

ma ljude navlace da zive sve bolje i bolje, a gace sve busnije i busnije... ja ne gajim iluzije, oko nas su sve baloni. nedavno je pukao veeeliki balon u komsiluku pa su necije ustedjevine propale u nekim uglednim akcijama, pa su pukli penzioni fondovi neku dobru lovu, pa ce tek neki ljudi ostati bez posla... normalno, zamazuju se oci lopatama, amortizuje prica maksimalno. i normalno ja sam ovca jer sam ulozio par stotina eura u kripto a nije ovca onaj sto je kupio akcije Leda koje su za dan izgubile procenata koliko btc nije izgubio ni na najvecem dumpu ikada... ja zivim u sistematskoj prevari i pljacki moje malenkosti, od drzave i bankara pa do mog poslodavca i to ne mogu da biram uglavnom. ali kripto je moj slobodan izbor. potpuno razumem i preuzimam ama bas sve rizike. mogu da razumem i da se neko ne slaze i ima oprecno misljenje, vrlo je i pozeljno, ali hejt ne razumem... samo konstruktivno zemljaci, nema se vremena i resursa za gubljenje.

Komšija, svi su ovce koji nasedaju na ovakve priče.

Pa ako su ti u celoj priči kriptovalute najmanji problem onda ih zanemari i piši o velikim problemima na politici, teorijama zavere ili podforumu proročanstvo, celu krstaricu spamuješ jednim istim stvarima. Ovde ljudi pišu o konkretnoj temi, ne zanima ih "predstojeći" ww3.

Cim ne vidis na coinmarketcap da je minable, preskoci moj ti je savet.

Nema realno pokrice, vec se kripto valuta tj ti tokeni kreiraju "out of thin air" sto bi rekli englezi.

Moj pik su kriptovalute koje su:

- 0% premine
- mogu da se kopaju, tj proizvode putem GPU-a sto znaci da su maksimalno decentralizovane
- I da omogucavaju potpuno anonimne transakcije izmedju korisnika poput Monero, Zcash, Zcoin i njima slicnih.

I da investiram u tzv "ranoj fazi" u iste na dugorocnom nivou.

Tu nema greske.

Poslednja izmena:

Back