ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.929
Al ce biti jeftinih grafickih kad stane mining . Milina jedna. Samo i dosta izakanih.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

koju bi ti pazario?![]()
upravo sam vas pronasao. najpre da vas pozdravim. procitah deo komentara. ima bas dobrih komentara. ne razumem bas ovo hejtovanje ali ok...
upravo sam vas pronasao. najpre da vas pozdravim. procitah deo komentara. ima bas dobrih komentara. ne razumem bas ovo hejtovanje ali ok...

Pozdrav!

Ne razzumeš hejtovanje? Ne razumem ni ja prevarante i šarlatane koji navlače ljude na neke prevare, a onda vele kako su sami krivi. Bojkot kriptovalutajca... ajca, cajca... ajc, ca, ca...
Dobro opisuje sve moje dosadasnje greske
Whales pump&dump
![]()
ma ljude navlace da zive sve bolje i bolje, a gace sve busnije i busnije... ja ne gajim iluzije, oko nas su sve baloni. nedavno je pukao veeeliki balon u komsiluku pa su necije ustedjevine propale u nekim uglednim akcijama, pa su pukli penzioni fondovi neku dobru lovu, pa ce tek neki ljudi ostati bez posla... normalno, zamazuju se oci lopatama, amortizuje prica maksimalno. i normalno ja sam ovca jer sam ulozio par stotina eura u kripto a nije ovca onaj sto je kupio akcije Leda koje su za dan izgubile procenata koliko btc nije izgubio ni na najvecem dumpu ikada... ja zivim u sistematskoj prevari i pljacki moje malenkosti, od drzave i bankara pa do mog poslodavca i to ne mogu da biram uglavnom. ali kripto je moj slobodan izbor. potpuno razumem i preuzimam ama bas sve rizike. mogu da razumem i da se neko ne slaze i ima oprecno misljenje, vrlo je i pozeljno, ali hejt ne razumem... samo konstruktivno zemljaci, nema se vremena i resursa za gubljenje.

Kakva je situacija drugovi.. Ja nisam ni gledao 5-6 dana.. Tržište zakovalo na 500-600mil..![]()
Kako vam izgleda Simple Token (OST)?
https://coinmarketcap.com/currencies/simple-token/
https://simpletoken.org/