Kriptovalute

Znam da je izgleda suludo ovo što radim, ali pokušavam da nešto uradim sa početnim sredstvima, da ih nekako uvećam, pa ih onda posadim na 3 do 4 valute i čekam duže vreme.
Usput se i učim na svojim greškama.. Nažalost :(

Ja sam protiv toga, ali ako si već rešio da ideš tim putem prati koji novčići imaju bitne evente u najavi i pokušaj da to iskoristiš. Pump obično ide 2-4 nedelje ranije

BTC-jan2017.jpg

Ja sam protiv toga, ali ako si već rešio da ideš tim putem prati koji novčići imaju bitne evente u najavi i pokušaj da to iskoristiš. Pump obično ide 2-4 nedelje ranije

Ok, recimo sad sam ušao u TRON na nekih 11.00 centi, 1515 komada.
Imam i 200 SONM sa ulazom na 51.00 cent
Taj SONM ću držati na duže, dok TRON bih, ako bi to uspelo, probao da prodam nakon nekog rasta, pa se vratio u FUN.
Da mi je jednom da dupliram početnih 240 dolara, pa da raspodelim i ćutim neko vreme

Ok, recimo sad sam ušao u TRON na nekih 11.00 centi, 1515 komada.
Imam i 200 SONM sa ulazom na 51.00 cent
Taj SONM ću držati na duže, dok TRON bih, ako bi to uspelo, probao da prodam nakon nekog rasta, pa se vratio u FUN.
Da mi je jednom da dupliram početnih 240 dolara, pa da raspodelim i ćutim neko vreme

Da si dovoljno strpljiv mogao si i na Cardanu i na Ripple.. Primer Cardano uzet na 0.65 možeš ladno čekati 1,2-1,3.. stavi da se proda i ne diraj .. Riplple takodje sa ulazom na 1,63 brzo bi došao na 50%(već bilo) a mogao si i na 100% da malo duže čekaš pa ponovo traži ulaz ili baci u nešto i zaboravi.. Ti udjes lepo pa iz nzn ti kog razloga prodas a vidiš i sam da je nisko i odeš negde drugde gde isto tako treba da čekas taj isti % a usput kupiš i troškove .. Saberi se napravi strategiju prouci kretanje par njih zabaci mamac i cekaj . :).. Npr Cardano trenutno 10% up ne pada mi na pamet da prodajem ispod 50% a mislim da će brzo ići na preko 1 .. 1.2-1,3 prati :)..

Da si dovoljno strpljiv mogao si i na Cardanu i na Ripple.. Primer Cardano uzet na 0.65 možeš ladno čekati 1,2-1,3.. stavi da se proda i ne diraj .. Riplple takodje sa ulazom na 1,63 brzo bi došao na 50%(već bilo) a mogao si i na 100% da malo duže čekaš pa ponovo traži ulaz ili baci u nešto i zaboravi.. Ti udjes lepo pa iz nzn ti kog razloga prodas a vidiš i sam da je nisko i odeš negde drugde gde isto tako treba da čekas taj isti % a usput kupiš i troškove .. Saberi se napravi strategiju prouci kretanje par njih zabaci mamac i cekaj . :).. Npr Cardano trenutno 10% up ne pada mi na pamet da prodajem ispod 50% a mislim da će brzo ići na preko 1 .. 1.2-1,3 prati :)..

Ovo juče za Ripple je kriminalni zajeb.
No, dobro.
Sad sam većinom u TRX i ćutim ko zaliven, recimo 2-3 dana.
Uđoh na 0.11 USD

- - - - - - - - - -

Kako na grafiku Market Depth tumačite one vertikalne ZIDOVE što se pojave na strani ponude-tražnje?

Ušao si u najspekulativniji i najsumnjiviji koin trenutno, znaš li za Tron skandale koji su isplivali od nove godine do sada? Odleteo je 60x preko noći, sad se malo spustio ali je i dalje debelo precenjen, rizikuješ da ostaneš sa punim torbama g0vana jer su na Tronu pare već zarađene.

Žuri ti se i pokušavaš da "nadoknadiš zaostatak" rizičnim trejdovima, to je recept za katastrofu. Ne može preko noći, shvati to. Čak i da ti ovaj trejd prođe navući će te na sledeći pa na sledeći dok ne pogubiš silan novac i prilike.

Ušao si u najspekulativniji i najsumnjiviji koin trenutno, znaš li za Tron skandale koji su isplivali od nove godine do sada? Odleteo je 60x preko noći, sad se malo spustio ali je i dalje debelo precenjen, rizikuješ da ostaneš sa punim torbama g0vana jer su na Tronu pare već zarađene.

Žuri ti se i pokušavaš da "nadoknadiš zaostatak" rizičnim trejdovima, to je recept za katastrofu. Ne može preko noći, shvati to. Čak i da ti ovaj trejd prođe navući će te na sledeći pa na sledeći dok ne pogubiš silan novac i prilike.

U koji da idem?
U stvari, već si rekao...
Ne želim da se zadržavam u Tronu
Vratiću se u FUN i čak CND. Mada CND mi nešto nije baš obećavajuća priča, to sa preedviđanjem kretanja mase

Poslednja izmena:
U koji god da uđeš moraš da budeš strpljiv, ne možeš da uđeš sa stavom "samo da obrnem pare za 3 dana".

Ripple ti je i dalje najsigurniji jer je završio korekciju i očekujem ga nazad iznad 3$ u narednih nedelju-dve. BCH je bio izuzetno stabilan tokom dumpa što je odličan znak, a OMG, FUN, SNM, Waves, ARK, AdEx i još neki čekaju na lansirnoj rampi. Samo strpljivo.

Ovo juče za Ripple je kriminalni zajeb.
No, dobro.
Sad sam većinom u TRX i ćutim ko zaliven, recimo 2-3 dana.
Uđoh na 0.11 USD

- - - - - - - - - -

Kako na grafiku Market Depth tumačite one vertikalne ZIDOVE što se pojave na strani ponude-tražnje?
Ne 2-3dana već % recimo 50% to može biti 2 sata 2 dana ili 2 sedmice..

Poslednja izmena:
dosao mi brat iz nemacke

poceo da prica o bitkoinima, ja prevrcem ocima.

pokazuje mi neke gluposti na laptopu, ja gledam, i ne verujem

ali onda sam ugledao pobednika decenije, pobednika veka

troll, znaci troll payment :rotf:

xmEyaMTqS1il3L2AjJul5g.png

dI2MqokGS_S6KtRYD_grCw.png

Es8G-e9mQJe0bqmIvOeKMg.png

tt-QZOsJQUaKdn_H9Xn5AQ.png

LCBBJbQBTmenmOOyWYkw7w.png

HM5K3EKARIGqmpL2WAsFfw.png

Krypto tržište je jako nestabilno te nestabilnosti su i velika šansa za one koji dobro kalkulisu... Po meni je bolje pratiti padove recimo Ripple nego dugoročno ulagati na ceni od +2$.. Drugim reciima od 2-4 koliko je 100% će biti min 2 dampa sigurno veca od 100%..Oni koji su uložili 10-20c ok ali ulagati 2.5-3$ i očekivati neki bum teško Pogotovo kad se Ripple byde približavao nekom svom max na ovom tržištu od nekih 7-8$...

Poslednja izmena:
troll, dnevna zarada 794%

ima i od 3,4000%

na dan

to je inace sve realna vrednost proizvodnje, za dan ostvaruju produktivnost od 3-4000%, i to se pretvara u novcanu vrednost

na ovoj listi sto mi pokazao ima preko 700 listinga ovih

mislim, ovo je ludilo dokle je ova manija doterala

ja prosto ne verujem u sta dajete pare

U koji god da uđeš moraš da budeš strpljiv, ne možeš da uđeš sa stavom "samo da obrnem pare za 3 dana".

Ripple ti je i dalje najsigurniji jer je završio korekciju i očekujem ga nazad iznad 3$ u narednih nedelju-dve. BCH je bio izuzetno stabilan tokom dumpa što je odličan znak, a OMG, FUN, SNM, Waves, ARK, AdEx i još neki čekaju na lansirnoj rampi. Samo strpljivo.

ovaj AdEx mi deluje zanimljiva priča

ima i od 3,4000%

na dan

to je inace sve realna vrednost proizvodnje, za dan ostvaruju produktivnost od 3-4000%, i to se pretvara u novcanu vrednost

Ja kad sam došao ovde hteo sam da kupim kuću pored jezera za 110.000 evra otac i majka mi govorili nemoj sine šta će ti to, skupo ko zna sta će biti sutra itd uglavnom nisam uzeo ,.. Za 4g cena otišla preko mil ( čiste pare nema poreza) .. pa ti vidi kako neko moze uticati na tvoje odluke ,,, Sto bi jedan moj kolega trgovac rekao svi mi imamo svoje šanse samo što ih neko uhvati a neko ne.. Sve zavisi u kom se društvu krećes..

Poslednja izmena:

ima i od 3,4000%

na dan

tebi je to smesno ali neki su se zestoko oparili na rastu tih kriptovaluta.

Back