Kriptovalute

Predsednik Venecuele sofer Maduro najavio da ce Venecuela izdati svoj takozvani bitkoin koji ce se zvati "PETRO" i garantovati naftom, zlatom i dijamanitima za njega....

Srecom, Skupstina je ipak normalna, pa nije dala zeleno svetlo...

Neviđena glupost taj petro. Bravo za skupštinu.

Trenutno nije vreme ni za kupovinu ni za prodaju. Čuvajte to što imate i budite strpljivi.

Хоће ли слободно тржиште издржати утакмицу против зле државе функционера, политичара и службеника?

Potpuno zabranjuju kriptovalute: Bitkoin već pada

Beograd -- Južna Koreja planira da zakonom potpuno zabrani kriptovalute, kao što je bitkoin, zbog zabrinutosti koju izazivaju virtuelne valute.

Izvor: B92 četvrtak, 11.01.2018. | 08:25
Tweet Podeli
Foto: Getty images
Američki milijarder i investitor Voren Bafet je izjavio da nikada neće investirati u kriptovalute, dodajući da može da tvrdi sa sigurnošću da će kriptovalute završiti loše.

Bitkoin i još neke kriptovalute suočile su se sa padom vrednosti od 10 odsto, a procenjuje se koliko to ima veze sa odlukom Južne Koreje.

U međuvremenu, nekoliko trgovanja u kriptovalutama u Seulu ove godine sada je pod istragom zbog navodne utaje poreza.

U ovoj zemlji veoma mali broj ljudi poseduje i trguje kriptovalutama, "divlje" promene cena su postale svakodnevnica, zbog čega se previše pažnje posvećuje upravo ovom kolebanju cena

Digitalne valute, na čijem je čelu bitkoin, prethodne godine su zabeležile veću tražnju ali i vrednost. To je dovelo do zabrinutosti od kockanja, jer i neiskusni investitori pokušavaju da ostanu u trci.

"Postoji velika zabrinutost u vezi sa virtuelnim valutama, a ministarstvo pravde priprema osnovu za zabranu trgovanja kriptovalutama", rekao je ministar pravde Park Sang-ki.

Jasno je da pripremaju zakonodavstvo koje će u potpunosti staviti katanac na ovu vrstu razmene. Krah u Južnoj Koreji bio je i napad na jedna od najvećih berzi za prodaju i kupovinu Bitkoina, južnokorejske berze Bithumb. Da je došlo do hakerskog napada, postalo je jasno nakon što su pojedini kupci Bithumba prijavili da im je s računa nestao novac.

Bithumb je jedna od najvećih i najprometnijih bitcoin berzi na svetu, a ovaj slučaj samo pokazuje da je skok vrednosti kriptovaluta izazvao pažnju ne samo kupaca i prodavaca već i hakera.

Vlada Južne Koreje je i prethodno najavljivala da će primenjivati više nadzora nad razmenama, uključujući i poteze za ukidanje anonimne trgovine.

Bitkoin je doživeo sunovrat i pao na 13.000 dolara na indeksu cena CoinDesk nakon izveštaja da Južna Koreja planira da zabrani svaku vrstu trgovanja i razmene pomoću kriptovaluta.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=01&dd=11&nav_id=1345719

Биткоин 13 700 а Рипл 1,80. :(

To što jedan pada nema veze.. Gledaj ukupno tržište ono je u porastu.. Znaci da neke rastu :)

- - - - - - - - - -

Kako fin skok XRP sa 1,6x na 2,43 za 2 sata :)

- - - - - - - - - -..

- - - - - - - - - -

Ja sam prebacio vise u SONM, u medjuvremenu.
I dalje samo SONM i FUN

Trebao si ikoristiti ove cene Rippla i Cardana...

Poslednja izmena:
Trebao si ikoristiti ove cene Rippla i Cardana...

Majke ti!
Kako da koristim?
Jutros sam kupio Riple po 1.71 i drzao ga do, ZAMISLI DO KADA?
Do 14:15. Tad sam ga zamenio za 1.76 za SONM
A Ripl poraste do 2.20 :eek:
Znachi, popishacu se na ekran.
:mrgreen:
Nije Ripple meni sudjen da zaradim na njemu posteno i demokratski :)

- - - - - - - - - -

SONM i Fun su ekstra projekti, ali se Ripl ne prodaje pre 2023. Budite investitori a ne kockari.

Meni je onih 50 evra sto sam trazio natrag od CEX i dalje u svemiru...

Majke ti!
Kako da koristim?
Jutros sam kupio Riple po 1.71 i drzao ga do, ZAMISLI DO KADA?
Do 14:15. Tad sam ga zamenio za 1.76 za SONM
A Ripl poraste do 2.20 :eek:
Znachi, popishacu se na ekran.
:mrgreen:
Nije Ripple meni sudjen da zaradim na njemu posteno i demokratski :)

- - - - - - - - - -

Meni je onih 50 evra sto sam trazio natrag od CEX i dalje u svemiru...

2,43 je bio možda i više nisam pratio kasnije .. nzn gde žuris ako uhvatiš dobar ulaz naplati ga..

"Напумпај и испумпај" крда шпекуланата на знак купују, дижу цену за пар минута, а онда продају и зарађују. После тога следи пад напумпане валуте. Овакве ставри су забрањене на берзама, али закони који регулишу трговину криптосима (још увек) не постоје, па тако нешто (још увек) није кажњиво:

telegram-is-the-app-of-choice-for-cryptocurrency-traders-here-is-a-message-sent-to-advertise-the-pumpking-community-telegram-channel.jpg

http://uk.businessinsider.com/how-t...ise-the-pumpking-community-telegram-channel-1
.

Да, квалитетни сатови увек имају вредност.
Види ово ефендијо, https://www.bitdials.eu/collections...tcoin-btc-monero-xmr-ether-eth-crypto-coins-2

Да имаш сад 20ак Биткоина , могао би ову макину да узмеш а не цигански РоЉекс.

da li mislis da li bi iko dao 3500 evra za rolex (moja zarada 400) tek tako?

ja sam prodavao panerai radiomir i lik je u hotel moskvu doveo lika iz grcke koji je potvrdio autenticnost. da li si ti normalan?

Који је ово сат на руци памп & дампера?

ti se zajebavas a ja lepo govorim o tome kako se lepa kinta uzima ako nisi alav. da li ti smatras da ce iko da ti proda rolex ili omegu za 100 evra a ti prodas za 2000? pa nisu to parfemi iz milana...

da li znas da sam na satovima od 1500 evra zaradjivao po 100 evra? u cemu problem? sto ne baronisem ovde da sam kupio sat od 3000 evra za 120 i uzeo 2500 evra cisto? ocigledno ne umem kao tixi...

ti se zajebavas a ja lepo govorim o tome kako se lepa kinta uzima ako nisi alav. da li ti smatras da ce iko da ti proda rolex ili omegu za 100 evra a ti prodas za 2000? pa nisu to parfemi iz milana...

da li znas da sam na satovima od 1500 evra zaradjivao po 100 evra? u cemu problem? sto ne baronisem ovde da sam kupio sat od 3000 evra za 120 i uzeo 2500 evra cisto? ocigledno ne umem kao tixi...

Ма, не, једноставно ме занимало чиме овај намамљује

Ма, не, једноставно ме занимало чиме овај намамљује

ljudskom pohlepom. ja trenutno imam dva sata vrednosti oko 4000 evra. na njima cu zaraditi oko 350-400 po komadu. imam fond za satove. jedan kad ih prodam uzecu 400 evra i cekati ili kupiti drago kamenje ili zlato/platinu. ako istrci nesto bas dobro, onda cu uloziti zaradu OD jednog sata + glavnica na neki sat opet. ali od drugog NE.
TO ide tako. pa neka me neko ubedi da bih pre prodao stracaru na goliji ili kopaoniku URGENTNO ako mi treba za lecenje od leukemije ili plocice platine ili zlata ili kolumbijski smaragd ili 7 narukvica alfredo viljasana ... :)

https://www.ebay.com/itm/Vintage-Ta...Clamp-Cuff-Bracelet-6-25-BS1343-/372173380991

ljudskom pohlepom. ja trenutno imam dva sata vrednosti oko 4000 evra. na njima cu zaraditi oko 350-400 po komadu. imam fond za satove. jedan kad ih prodam uzecu 400 evra i cekati ili kupiti drago kamenje ili zlato/platinu. ako istrci nesto bas dobro, onda cu uloziti zaradu OD jednog sata + glavnica na neki sat opet. ali od drugog NE.
TO ide tako. pa neka me neko ubedi da bih pre prodao stracaru na goliji ili kopaoniku URGENTNO ako mi treba za lecenje od leukemije ili plocice platine ili zlata ili kolumbijski smaragd ili 7 narukvica alfredo viljasana ... :)

https://www.ebay.com/itm/Vintage-Ta...Clamp-Cuff-Bracelet-6-25-BS1343-/372173380991

Или један фини криптос

Tanki ti ovi,
Britanska devičanska ostrva i to...

Baci pogled na ove
https://sirinlabs.com/

Opasan ICO odrađuju, međutim nije to poenta stvari

Pogledaj koje su nacionalnosti uglavnom zastupljene u ekipi, kažu da oni znaju sa parama i da čuvaju većinu para u svetu :per:

Za ove sam vas na vreme upozorio i dobar je bio info.

U medjuvremenu je zavrsen ICO i izasli su na berzu.
Od 3. januara do danas duplirana vrednost.

https://coinmarketcap.com/currencies/sirin-labs-token/

Nemam ideju koliko jos mogu da rastu, na zalost trejduju se na nekoj berzi gde nemam nalog niti planiram da ga pravim, ali ko moze neka ih ima u vidu

Poslednja izmena:
ovako nesto imam veoma slicno.

https://www.bluenile.com/riviera-sa...r=customizer&track=alternate-metalsCustomizer

zaradicu mozda 80-120 evra. ali u brzo i sigurno. nema problema. na kvalitenim stvarima se zaradjuje lako, po komadu (malo za pohlepne idiote) ali se vrlo brzo uvecava kapital.

То је ОК што радиш. Немам ништа против, нити се подсмевам твојим трговачким вештинама и познавању сатова, накита или драгог камења.

Back