igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 30.258
Ljudi gurajte dan za kupovinu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nekom siptaru digli ovi efendijini na Horgosu tri roleksa
Pokusao da predje granicu sa njima - a imao i fakturu i garanciju....
Posle to prodaju efendijici za 3000e komad a on to valja dalje politicarima, mafiji pevaljkama starletama i starletanima iskompleksiranimJer samo takvi retardi daju za satove od par hiljada do par hiljada desetina evra.
https://www.srbijadanas.com/vesti/h...-onda-su-u-njegovim-koferima-nasli-2018-01-10
pa nije prijavio a imao je i fakturu i garanciju. svaki rolex a i vecina ostalih ima i hologramsku karticu sa podacima o broju masine (nesto kao broj sasije auta koja je jedinstvena) i tacnom mestu odnosno radnji gde je kupljeno.
skoro sam prodao breitling zenski lady cockpit i zaradio 400 evra. nema tu zarade vece od 500-600 evra po satu.dosao lik iz CG, ozbiljan poslovni covek i kupio kcerci za punoletstvo. zarada je veca ako nema papire tj kompletnu dokumentaciju i tada se uzima samo rolex jer kod nas se kod petrovica moze proveriti autenticnost.
inace da ne bude zabune, ja ne nosim ekstremno skupe satove. trenutno nosim festinu od 50 evra.
brate za te pare se kupuje fina kuca na selu 10 minuta autom od centra grada sa imanjem u mom kraju....
Propustio sam da kupim jednu takvu za 15.000 bas fina kuca i imanje, zenin ujak zaboravio da mi javi da se to prodaje, kupio gazda firme u kojoj njegov sin radi.

brate za te pare se kupuje fina kuca na selu 10 minuta autom od centra grada sa imanjem u mom kraju....
Propustio sam da kupim jednu takvu za 15.000 bas fina kuca i imanje, zenin ujak zaboravio da mi javi da se to prodaje, kupio gazda firme u kojoj njegov sin radi.

SEOUL (Reuters) - The South Korean government on Thursday said it plans to ban cryptocurrency trading
Bitcoin vec pada na d.pe
Santa Maria della Salute

Znao sam da je bolje ziveti u Severnoj Koreji!
Znao sam da je bolje ziveti u Severnoj Koreji!

CNBC - 2 hours ago
Over $100 billion wiped off global cryptocurrency market following talk of South Korea trading ban
vidim, smesno vam
kad ono, isparilo vec 100 milijardi
- - - - - - - - - -
Turcin obozava Kima
moli se svaki dan da zarati sa amerima
Japan je kljucni igrac jer upravo Japanci drze najveci broj bitcoin-a i obave najveci promet u trgovini na dnevnom nivou ako vlada Japana donese odluku o zabrani ili nekoj vrsti regulative onda ce biti jako zanimljivo u kom pravcu ce se kretati stvari. Mada i malo trziste poput J. Koreje ocigledno izaziva velike turbulencije...

Once a bill is drafted, legislation for an outright ban of virtual coin trading within South Korea will require a majority vote of the total 297 members of the National Assembly, a process that could take months or even years.
Once enforced, South Korea’s ban “will make trading difficult here, but not impossible,” said Mun Chong-hyun, chief analyst at EST Security.
“Keen traders, especially hackers, will find it tough to cash out their gains from virtual coin investments in Korea but they can go overseas, for example Japan,” Mun said.
There are more than a dozen cryptocurrency exchanges in South Korea, according to the Korea Blockchain Industry Association. Bitcoin’s 1,500% surge since January 2017 has spurred huge demand from many demographics, from college students to housewives, stoking worries of a growing gambling addiction in the country.
By Thursday afternoon, more than 55,000 South Koreans had signed a petition asking the presidential Blue House to stop the crackdown on the virtual currency, bringing the government website to a halt.