frootsman
Buduća legenda
- Poruka
- 25.505
Zašto i dalje diskutujete o satovima i kamenju ovde? Otvorite novu temu pa se objašnjavajte tamo.
Зато што ће ускоро појавити и крипто-сатови и крипто-камење и све ће бити крипто

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto i dalje diskutujete o satovima i kamenju ovde? Otvorite novu temu pa se objašnjavajte tamo.

Znam da je izgleda suludo ovo što radim, ali pokušavam da nešto uradim sa početnim sredstvima, da ih nekako uvećam, pa ih onda posadim na 3 do 4 valute i čekam duže vreme.
Usput se i učim na svojim greškama.. Nažalost![]()

Ja sam protiv toga, ali ako si već rešio da ideš tim putem prati koji novčići imaju bitne evente u najavi i pokušaj da to iskoristiš. Pump obično ide 2-4 nedelje ranije
Систи, чувај живце
The crypto market moves in cycles – and understanding these cycles is key to profiting, managing risk and keeping sane.
https://www.coindesk.com/weathering-altcoin-shitstorm-investing-next-one/
Juznokorejanci sa bitcoinom mute,
Santa Maria della Salute

Ok, recimo sad sam ušao u TRON na nekih 11.00 centi, 1515 komada.
Imam i 200 SONM sa ulazom na 51.00 cent
Taj SONM ću držati na duže, dok TRON bih, ako bi to uspelo, probao da prodam nakon nekog rasta, pa se vratio u FUN.
Da mi je jednom da dupliram početnih 240 dolara, pa da raspodelim i ćutim neko vreme
.. Npr Cardano trenutno 10% up ne pada mi na pamet da prodajem ispod 50% a mislim da će brzo ići na preko 1 .. 1.2-1,3 prati
..Da si dovoljno strpljiv mogao si i na Cardanu i na Ripple.. Primer Cardano uzet na 0.65 možeš ladno čekati 1,2-1,3.. stavi da se proda i ne diraj .. Riplple takodje sa ulazom na 1,63 brzo bi došao na 50%(već bilo) a mogao si i na 100% da malo duže čekaš pa ponovo traži ulaz ili baci u nešto i zaboravi.. Ti udjes lepo pa iz nzn ti kog razloga prodas a vidiš i sam da je nisko i odeš negde drugde gde isto tako treba da čekas taj isti % a usput kupiš i troškove .. Saberi se napravi strategiju prouci kretanje par njih zabaci mamac i cekaj ... Npr Cardano trenutno 10% up ne pada mi na pamet da prodajem ispod 50% a mislim da će brzo ići na preko 1 .. 1.2-1,3 prati
..
Ušao si u najspekulativniji i najsumnjiviji koin trenutno, znaš li za Tron skandale koji su isplivali od nove godine do sada? Odleteo je 60x preko noći, sad se malo spustio ali je i dalje debelo precenjen, rizikuješ da ostaneš sa punim torbama g0vana jer su na Tronu pare već zarađene.
Žuri ti se i pokušavaš da "nadoknadiš zaostatak" rizičnim trejdovima, to je recept za katastrofu. Ne može preko noći, shvati to. Čak i da ti ovaj trejd prođe navući će te na sledeći pa na sledeći dok ne pogubiš silan novac i prilike.
Ne 2-3dana već % recimo 50% to može biti 2 sata 2 dana ili 2 sedmice..Ovo juče za Ripple je kriminalni zajeb.
No, dobro.
Sad sam većinom u TRX i ćutim ko zaliven, recimo 2-3 dana.
Uđoh na 0.11 USD
- - - - - - - - - -
Kako na grafiku Market Depth tumačite one vertikalne ZIDOVE što se pojave na strani ponude-tražnje?

U koji god da uđeš moraš da budeš strpljiv, ne možeš da uđeš sa stavom "samo da obrnem pare za 3 dana".
Ripple ti je i dalje najsigurniji jer je završio korekciju i očekujem ga nazad iznad 3$ u narednih nedelju-dve. BCH je bio izuzetno stabilan tokom dumpa što je odličan znak, a OMG, FUN, SNM, Waves, ARK, AdEx i još neki čekaju na lansirnoj rampi. Samo strpljivo.
da li mislis da li bi iko dao 3500 evra za rolex (moja zarada 400) tek tako?
ja sam prodavao panerai radiomir i lik je u hotel moskvu doveo lika iz grcke koji je potvrdio autenticnost. da li si ti normalan?
troll, dnevna zarada 794%
ima i od 3,4000%
na dan
to je inace sve realna vrednost proizvodnje, za dan ostvaruju produktivnost od 3-4000%, i to se pretvara u novcanu vrednost
na ovoj listi sto mi pokazao ima preko 700 listinga ovih
mislim, ovo je ludilo dokle je ova manija doterala
ja prosto ne verujem u sta dajete pare
troll, dnevna zarada 794%
ima i od 3,4000%
na dan
to je inace sve realna vrednost proizvodnje, za dan ostvaruju produktivnost od 3-4000%, i to se pretvara u novcanu vrednost
na ovoj listi sto mi pokazao ima preko 700 listinga ovih
mislim, ovo je ludilo dokle je ova manija doterala
ja prosto ne verujem u sta dajete pare