Kriptovalute

nekom siptaru digli ovi efendijini na Horgosu tri roleksa

Pokusao da predje granicu sa njima - a imao i fakturu i garanciju....

Posle to prodaju efendijici za 3000e komad a on to valja dalje politicarima, mafiji pevaljkama starletama i starletanima iskompleksiranim :D Jer samo takvi retardi daju za satove od par hiljada do par hiljada desetina evra.

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...-onda-su-u-njegovim-koferima-nasli-2018-01-10

nekom siptaru digli ovi efendijini na Horgosu tri roleksa

Pokusao da predje granicu sa njima - a imao i fakturu i garanciju....

Posle to prodaju efendijici za 3000e komad a on to valja dalje politicarima, mafiji pevaljkama starletama i starletanima iskompleksiranim :D Jer samo takvi retardi daju za satove od par hiljada do par hiljada desetina evra.

https://www.srbijadanas.com/vesti/h...-onda-su-u-njegovim-koferima-nasli-2018-01-10

pa nije prijavio a imao je i fakturu i garanciju. svaki rolex a i vecina ostalih ima i hologramsku karticu sa podacima o broju masine (nesto kao broj sasije auta koja je jedinstvena) i tacnom mestu odnosno radnji gde je kupljeno.
skoro sam prodao breitling zenski lady cockpit i zaradio 400 evra. nema tu zarade vece od 500-600 evra po satu.dosao lik iz CG, ozbiljan poslovni covek i kupio kcerci za punoletstvo. zarada je veca ako nema papire tj kompletnu dokumentaciju i tada se uzima samo rolex jer kod nas se kod petrovica moze proveriti autenticnost.
inace da ne bude zabune, ja ne nosim ekstremno skupe satove. trenutno nosim festinu od 50 evra.

- - - - - - - - - -

pa nije prijavio a imao je i fakturu i garanciju. svaki rolex a i vecina ostalih ima i hologramsku karticu sa podacima o broju masine (nesto kao broj sasije auta koja je jedinstvena) i tacnom mestu odnosno radnji gde je kupljeno.
skoro sam prodao breitling zenski lady cockpit i zaradio 400 evra. nema tu zarade vece od 500-600 evra po satu.dosao lik iz CG, ozbiljan poslovni covek i kupio kcerci za punoletstvo. zarada je veca ako nema papire tj kompletnu dokumentaciju i tada se uzima samo rolex jer kod nas se kod petrovica moze proveriti autenticnost.
inace da ne bude zabune, ja ne nosim ekstremno skupe satove. trenutno nosim festinu od 50 evra.

inace ovaj rolex yacht master sto je albanez nosio na ruci se kod nas preko kp prodaje za 12000 evra (video sam da neki lik prodaje). ako si u kesu mozes ga kupiti za 11000 i biti dobar 1000...

brate za te pare se kupuje fina kuca na selu 10 minuta autom od centra grada sa imanjem u mom kraju....

Propustio sam da kupim jednu takvu za 15.000 bas fina kuca i imanje, zenin ujak zaboravio da mi javi da se to prodaje, kupio gazda firme u kojoj njegov sin radi.

brate za te pare se kupuje fina kuca na selu 10 minuta autom od centra grada sa imanjem u mom kraju....

Propustio sam da kupim jednu takvu za 15.000 bas fina kuca i imanje, zenin ujak zaboravio da mi javi da se to prodaje, kupio gazda firme u kojoj njegov sin radi.

znam da moze ali skupim satovima ne pada cena. ulaganje u rolex, panerai, breitling itd je kao ulaganje u nekretninu ili zlato. i ulazu samo ljudi koji bas imaju visak kesa.
samo odrzavanje na primer rolexa (ciscenje masine) moze kostati i do 500 evra...

lik koga poznajem preko te trgovine je platio jaeger le coultre master compressor 4000 evra i kukao mi kako ce se usrati dok ga ne proda. prodao ga je za 5 dana za 4700 evra. skupi satovi se prodaju u trku... verovao ili ne.

btw, taj albanac je glup ko k.urac. sat se stavi na ruku a kutija i dokumentacija salju postom :)

Poslednja izmena:
Хоће ли слободно тржиште издржати утакмицу против зле државе функционера, политичара и службеника?

Potpuno zabranjuju kriptovalute: Bitkoin već pada

Beograd -- Južna Koreja planira da zakonom potpuno zabrani kriptovalute, kao što je bitkoin, zbog zabrinutosti koju izazivaju virtuelne valute.

Izvor: B92 četvrtak, 11.01.2018. | 08:25
Tweet Podeli
Foto: Getty images
Američki milijarder i investitor Voren Bafet je izjavio da nikada neće investirati u kriptovalute, dodajući da može da tvrdi sa sigurnošću da će kriptovalute završiti loše.

Bitkoin i još neke kriptovalute suočile su se sa padom vrednosti od 10 odsto, a procenjuje se koliko to ima veze sa odlukom Južne Koreje.

U međuvremenu, nekoliko trgovanja u kriptovalutama u Seulu ove godine sada je pod istragom zbog navodne utaje poreza.

U ovoj zemlji veoma mali broj ljudi poseduje i trguje kriptovalutama, "divlje" promene cena su postale svakodnevnica, zbog čega se previše pažnje posvećuje upravo ovom kolebanju cena

Digitalne valute, na čijem je čelu bitkoin, prethodne godine su zabeležile veću tražnju ali i vrednost. To je dovelo do zabrinutosti od kockanja, jer i neiskusni investitori pokušavaju da ostanu u trci.

"Postoji velika zabrinutost u vezi sa virtuelnim valutama, a ministarstvo pravde priprema osnovu za zabranu trgovanja kriptovalutama", rekao je ministar pravde Park Sang-ki.

Jasno je da pripremaju zakonodavstvo koje će u potpunosti staviti katanac na ovu vrstu razmene. Krah u Južnoj Koreji bio je i napad na jedna od najvećih berzi za prodaju i kupovinu Bitkoina, južnokorejske berze Bithumb. Da je došlo do hakerskog napada, postalo je jasno nakon što su pojedini kupci Bithumba prijavili da im je s računa nestao novac.

Bithumb je jedna od najvećih i najprometnijih bitcoin berzi na svetu, a ovaj slučaj samo pokazuje da je skok vrednosti kriptovaluta izazvao pažnju ne samo kupaca i prodavaca već i hakera.

Vlada Južne Koreje je i prethodno najavljivala da će primenjivati više nadzora nad razmenama, uključujući i poteze za ukidanje anonimne trgovine.

Bitkoin je doživeo sunovrat i pao na 13.000 dolara na indeksu cena CoinDesk nakon izveštaja da Južna Koreja planira da zabrani svaku vrstu trgovanja i razmene pomoću kriptovaluta.

https://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2018&mm=01&dd=11&nav_id=1345719

Биткоин 13 700 а Рипл 1,80. :(

SEOUL (Reuters) - The South Korean government on Thursday said it plans to ban cryptocurrency trading

ovo vam je sveza vest, od pre 1 sat na mom mejlu.

ne znam sta se desava ali cenim da sledi potop

posle australije, kine, emirata, evo i koreja,
a uskoro ce verovatno i evropa, amerika, japan da urade slicno
korejanci bese drze i te berze gde trgujete jel da?

ja vam preporucujem deco da vadite pare sta god da imate u tome pod hitno, dok je jos vreme ne znam kakve su cene sada toga sto ste se kockali i dal ste zaradili, ali budite pametni

virtuleni klikovi na ekranima, koji nemaju nikakvo obezbedjenje niti proizvode ikakvu dobit, osim puke trgovine maglom, koje kreira ko kako hoce, a ima ih vec preko 1000 razlicitih, koji ne vrede nista, a glupi ljudi placaju u hiljadama eura, znate kako ce to da se zavrsi

kada drzave kao kina, rusija, japan, amerika, evropa, omoguce i stanu iza tehnologije blokcejna u smislu podrske za transfer novca, i omoguce transfere pod garancijom drzave, tada ulazite i zaradicete, bez da razmisljate, dal ce da poraste ili padne 50% za jedan dan.

izvlacite se dok mozete. narod je glup narocito ovaj na zapadu, pa ce jos malo potrajati ovaj cirkus, ali dno je blizu.

- - - - - - - - - -

Bitcoin vec pada na d.pe
Santa Maria della Salute

sad ce kolege da ti objasne

vrednost magle kad se pretoci u prazno bure

i stavi etiketa, made in BITCOIN

sa pratecom deklaracijom i racunom za placenu struju

pa ce svi da padnemo na dupee

Santa Maria della Salute

Znao sam da je bolje ziveti u Severnoj Koreji!

Они краду Биткоине Јужнокореанцима, а ови им не могу ништа јер имају бомбу.
Па за Биткоине од Руса купују Уранијум и Плутонијум.... сви ћемо дизгинемо. z:D

Poslednja izmena:
Japan je kljucni igrac jer upravo Japanci drze najveci broj bitcoin-a i obave najveci promet u trgovini na dnevnom nivou ako vlada Japana donese odluku o zabrani ili nekoj vrsti regulative onda ce biti jako zanimljivo u kom pravcu ce se kretati stvari. Mada i malo trziste poput J. Koreje ocigledno izaziva velike turbulencije...

Poslednja izmena:
CNBC - 2 hours ago
Over $100 billion wiped off global cryptocurrency market following talk of South Korea trading ban

vidim, smesno vam

kad ono, isparilo vec 100 milijardi

- - - - - - - - - -

Turcin obozava Kima

moli se svaki dan da zarati sa amerima

Znao sam da ce pre ili kasnije neka lopovska vlast pokusati da se obrusi na kriptovalute ali pobedicemo ih ko sto ih je narod uvek kroz istoriju pobedjivao.

Ja drzim sve ne prodajem nista.

- - - - - - - - - -

Japan je kljucni igrac jer upravo Japanci drze najveci broj bitcoin-a i obave najveci promet u trgovini na dnevnom nivou ako vlada Japana donese odluku o zabrani ili nekoj vrsti regulative onda ce biti jako zanimljivo u kom pravcu ce se kretati stvari. Mada i malo trziste poput J. Koreje ocigledno izaziva velike turbulencije...

vlada japana je legalizovala sve kriptovalute jos pocetkom godine

https://www.cnbc.com/video/2017/11/...rency-and-now-its-more-popular-than-ever.html

Ako se korejska vlast zaista obrusi na kriptovalute, morace za to da nadje odredjeno zakonsko uporiste , a trgovina ce da ode na japanske i kineske berze.

Vec vidjeno

Secam se kad je propao Mt. Gox tj pokraden, to je bila tada ubedljivo najjaca berza za trgovinu bitkoinom i prica je bila propade sve kad ono samo su se trgovci preselili na druge berze.

Za zabranu kriptovaluta nema nikakve zakonske osnove ni u jednom zakonu nijedne drzave.

Ko npr meni moze da zabrani da investiram svoj kapital u bilo sta ja pozelim.

I virtuelne macke?

U pitanju je samo sto je u Koreji to uzelo ogromnog maha, Koreanci masovno kupuju kriptovalute, novac iz banaka nestaje pa vlast pokusava ovakvim represivnim nedemokratskim merama da to malo smanji.

Nema od toga nista.

- - - - - - - - - -

I kao sto vidite ne mogu da zabrane kriptovalute kao takve, jer nema zakonske osnove za tako nesto, zato su se obrusili na koreanske menjacnice i trkeljisu ih.

Koreanske menjacnice samo treba da izmeste poslovanje u Hong Kong ili Japan i neka se ovi fasisti puse :super:

- - - - - - - - - -

Microsoft ubacio bitkoin kao metodu placanja u svojim online prodavnicama

http://fortune.com/2018/01/10/microsoft-bitcoin-temporary-halt/

- - - - - - - - - -

Jos vesti

Once a bill is drafted, legislation for an outright ban of virtual coin trading within South Korea will require a majority vote of the total 297 members of the National Assembly, a process that could take months or even years.

Once enforced, South Korea’s ban “will make trading difficult here, but not impossible,” said Mun Chong-hyun, chief analyst at EST Security.

“Keen traders, especially hackers, will find it tough to cash out their gains from virtual coin investments in Korea but they can go overseas, for example Japan,” Mun said.

There are more than a dozen cryptocurrency exchanges in South Korea, according to the Korea Blockchain Industry Association. Bitcoin’s 1,500% surge since January 2017 has spurred huge demand from many demographics, from college students to housewives, stoking worries of a growing gambling addiction in the country.

By Thursday afternoon, more than 55,000 South Koreans had signed a petition asking the presidential Blue House to stop the crackdown on the virtual currency, bringing the government website to a halt.

Narod koreje besan protestvuje. Srusili su sajt predsednika koreje . Kazu da taj zakon da prodje i da se usvoji trebaju meseci a mozda i godine. Cak i da se usvoji Koreanci ce preci da trguju na japanskim kineskim i drugim berzama.

POvlacenje novca je moguce na bankomatima putem Visa ili Mastercard kartica ili putem bankarske doznake/transfera.

Npr postoje Payoneer internacionalne debitne kartice, takvih ima jos koliko hoces , sa kojom mozete da podignete novac na bilo kom bankomatu bilo kad bilo gde u svetu.

Resenje uvek postoji a potencijalna zabrana nece doneti nista osim sto ce profit korejskih berzi uzimati neke druge berze.

Kriptovalute je nemoguce zabraniti efektivno . Jer je to peer to peer tehnologija

Poenta ovakvih vesti je izazivanje panike tj da pokupis narodu kriptovalute za bagatelu. Posle kad sve prodje prodas i zaradis visestruko

A od trenutka kad je napisana ova vest do sada cena Bitcoin-a skočila za 500 dolara.

Kako ovaj B92 lozi ove hejtere kriptovaluta. Samo kao informacija Bitcoin obuhvata 34% trzista kriptovaluta. Pre 2 godine, Bitcoin je bio preko 80%, njegov uticaj će da bude sve manji.

Mozda je Bitcoin pao za 3% u odnosu pre 24h, ali je druga po velicini valuta, Etherium skocila od nove godine za preko 50%.

- - - - - - - - - -

Kodak juce objavio da ce lansirati svoju kriptovalutu. Kao rezultat te vesti akcije Kodaka skocile za 100%

http://uk.businessinsider.com/kashminer-kodak-bitcoin-mining-2018-1

Ovo nije tačna vest. Južna Koreja će zabraniti anonimnu trgovinu kao i to da maloletnici trguju....Zapadni mediji nisu najtačnije preneli informacije (slučajno ili namerno)
(NN, 11. januar 2018 09:19

Predsednik Venecuele sofer Maduro najavio da ce Venecuela izdati svoj takozvani bitkoin koji ce se zvati "PETRO" i garantovati naftom, zlatom i dijamanitima za njega....

Srecom, Skupstina je ipak normalna, pa nije dala zeleno svetlo...

Back