Kriptovalute

Nije to njima u interesu pogotovo sa ovim danasnjim tržištem.. Tu se milijarde okreću svaki dan sasma dovolkna je provizija koju uzimaju to su milioni svaki dan a poverenje je jako bitno u tom poslu..

sta podrazumevas pod okretanjem? okretanje je kada mozes svakog momenta da pretvoris bitkoine u kintu i sa njom radis sta hoces. da imam 10 miliona dolara u bilo kojoj banci mogao bih da ih prebacim na tudji racun radi kupovine necega, na primer neke nekretnine.
prakticno, ja samo pitam. ako imam na bitkoin racunu 10 miliona dolara i hocu da kupim akcije volvoa na primer sta da radim?

- - - - - - - - - -

Efendija jel znas nekog da je povlacio pare sa berze nakon prodatih kriptovaluta da mu nisu legle? Ja ne znam

ZNaci trolujes bez veze ko i obicno

ja samo znam da niko ne povlaci pare sa berze jer zive u nadi da ce sa ulozenih 100 dolara biti milijarderi. a da se stusti njih 200-300 bitkoin milionera po svoje pare bilo bi veselo.

sta podrazumevas pod okretanjem? okretanje je kada mozes svakog momenta da pretvoris bitkoine u kintu i sa njom radis sta hoces. da imam 10 miliona dolara u bilo kojoj banci mogao bih da ih prebacim na tudji racun radi kupovine necega, na primer neke nekretnine.
prakticno, ja samo pitam. ako imam na bitkoin racunu 10 miliona dolara i hocu da kupim akcije volvoa na primer sta da radim?

Odeš na berzu i kupiš zlata, pa zlatom akcije ili nađeš vlasnika akcija koji prihvata kriptovalute i smo zamenite. Par minuti posla, pruži se ruka, popije rakije i zdravo.

- - - - - - - - - -

ja samo znam da niko ne povlaci pare sa berze jer zive u nadi da ce sa ulozenih 100 dolara biti milijarderi. a da se stusti njih 200-300 bitkoin milionera po svoje pare bilo bi veselo.

Ti stvarno ne znas sta pricas.

:rotf: Niko ne povlaci pare sa berze?

Svaki dan to ucini milion njih i povuce pare iz kriptovaluta u fiat valute preko berzi. Samo sto ih to radi manje nego sto ih investira u kriptovalute otuda vrednost konstantno raste.

Stvarno pricas teske nebuloze.

Investiraj ti u klikere porculance, markice, rolekse, pusti nas da "propadnemo" i investiramo u ono sto mi zelimo.

Poslednja izmena:
Evo, ja sam 28.12. uplatio na CEX:
1 transa: 50 evra. Za nju sam odmah trazio povracaj. Novac jos nisam dobio. Pisao sam im zalbu
2 transa: 200 evra. Njome trgujem

mozda su te uhvatili praznici sad je sve usporeno sto se tice transfera

Drugo ne razumem kako si to povratio 50e i trazio povracaj

Nema povracaja preko bankarskog transfera.

Ti stvarno ne znas sta pricas.

:rotf: Niko ne povlaci pare sa berze?

Svaki dan to ucini milion njih i povuce pare iz kriptovaluta u fiat valute preko berzi. Samo sto ih to radi manje nego sto ih investira u kriptovalute otuda vrednost konstantno raste.

Stvarno pricas teske nebuloze.

Investiraj ti u klikere, markice, rolekse, pusti nas da "propadnemo" i investiramo u ono sto mi zelimo.

povuku par stoitina dolara, jer vise i nemaju za dalji obrt. a ti sve se nesto plasim da ces da kupis btc po 15000 dolara komad. to je igra za sirotinju da malo obrnu neku crkavicu. evo ja tebe prvo ne mogu da zamislim da kupis 5 btc po 15000 dolara komad sve i da imas toliko za ulaganje.

ja sam ovde pitao jasno i glasno pre par dana- ''ima li iko ko bi prodao na primer nekretninu za 75000 evra i kupio btc'' svi cute, naravno.

mozda su te uhvatili praznici sad je sve usporeno sto se tice transfera

Drugo ne razumem kako si to povratio 50e i trazio povracaj

Nema povracaja preko bankarskog transfera.

Trazio sam povracaj na Master karticu na koju mi je vezan avista devizni racun

- - - - - - - - - -

Jesi li sve dobro upisao?

Ja sam vam govorio da koristite domaću menjačnicu. Sad bi mogao da uzmeš telefon i lepo nazoveš čoveka i vidiš gde je zapelo.

Brate, otkako sam usao u ovu pricu, napravio sam, recimo 10 principijelnih gresaka.
Ovo je jedna od tih :)

povuku par stoitina dolara, jer vise i nemaju za dalji obrt. a ti sve se nesto plasim da ces da kupis btc po 15000 dolara komad. to je igra za sirotinju da malo obrnu neku crkavicu. evo ja tebe prvo ne mogu da zamislim da kupis 5 btc po 15000 dolara komad sve i da imas toliko za ulaganje.

ja sam ovde pitao jasno i glasno pre par dana- ''ima li iko ko bi prodao na primer nekretninu za 75000 evra i kupio btc'' svi cute, naravno.

a sto bi ti iko rekao tako nesto?

Nije lud da prica . Cuti i radi.

Evo ovajonaj ima postavio je screenshot 14 BTC-a na poloniexu. Ima sigurno i vise na drugim mestima.

Sto bi ti on skidao gace i polagao racune ? Ili bilo ko drugi

Ako verujes veruj, ako ne verujes ne moras , zabole nas. Nama ni iz dzepa ni u dzep.

- - - - - - - - - -

Ne razumem ja tebe nikako.. Sta je to što ne možeš promeniti danas??.. Pa u banci kad dižeš veći iznos treba ti dan da naručiš da bi mogao dići ne razumem o čemu pričaš ..

a sto bi ti iko rekao tako nesto?

Nije lud da prica . Cuti i radi.

Evo ovajonaj ima postavio je screenshot 14 BTC-a na poloniexu. Ima sigurno i vise na drugim mestima.

Sto bi ti on skidao gace i polagao racune ? Ili bilo ko drugi

Ako verujes veruj, ako ne verujes ne moras , zabole nas. Nama ni iz dzepa ni u dzep.

ja sam pitao ''KO JE SPREMAN'' a ne ''KO JE''

- - - - - - - - - -

Ne razumem ja tebe nikako.. Sta je to što ne možeš promeniti danas??.. Pa u banci kad dižeš veći iznos treba ti dan da naručiš da bi mogao dići ne razumem o čemu pričaš ..

da pojasnim opet- imam BTC za 10 miliona dolara i prodajem ih na berzi. ko ce mi isplatiti 10 miliona NA RACUN. necu da dizem nista. neka stoje u banci u kojoj imam devizni racun.

Pa da vidis da je doruckovao vinjak jutros izgleda

Povlacio kes od prodaje kriptovaluta, klikera porculanaca, nekretnine, akcija , cega god , uvek za iznos preko 5000 moras da najavis par dana unapred nebitno sta si prodao i kako si dobio pare ta je procedura.

I to zna svako sem njega ocigledno.

Pa da vidis da je doruckovao vinjak jutros izgleda

Povlacio kes od prodaje kriptovaluta, klikera porculanaca, nekretnine, akcija , cega god , uvek za iznos preko 5000 moras da najavis par dana unapred nebitno sta si prodao i kako si dobio pare ta je procedura.

I to zna svako sem njega ocigledno.

tixi- ako arapsi seik kupi vilu na azurnoj obali on uplati prodavcu 30 miliona dolara NA RACUN, a sa tog racuna prodavac na kome ima 30 miliona dolara mozda prodavac ne podigne nista narednih 10 godina. jel sad jasnije? znaci, prodao sam 10 miliona dolara bitkoina i NECU da dizem ni dolar. ali hocu na mom racunu stanje bude 10 miliona dolara. ili treba da crtam?

ja sam pitao ''KO JE SPREMAN'' a ne ''KO JE''

- - - - - - - - - -

da pojasnim opet- imam BTC za 10 miliona dolara i prodajem ih na berzi. ko ce mi isplatiti 10 miliona NA RACUN. necu da dizem nista. neka stoje u banci u kojoj imam devizni racun.

Pa rekli su ti 10 puta prebacis u LTC ako si bas nestrpljiv za 10min ih imaš na coinbase sa koga prebacis na svoju karticu koju si registrovao za uplate isplate.. Jesi li ti ikad prebacivanje pare sa konta na konto (iz jedne banke u drugu) Ovde gde sve ide jako brzo traje 2-3radna dana

Sta rekoste, koju aplikaciju da koristim na desktop racunaru i da kako je najpogodnije da drzim "sredstva" na USB (kao recimo Note dokument sa sifrom novcanika ili?)?

- - - - - - - - - -

tixi- ako arapsi seik kupi vilu na azurnoj obali on uplati prodavcu 30 miliona dolara NA RACUN, a sa tog racuna prodavac na kome ima 30 miliona dolara mozda prodavac ne podigne nista narednih 10 godina. jel sad jasnije? znaci, prodao sam 10 miliona dolara bitkoina i NECU da dizem ni dolar. ali hocu na mom racunu stanje bude 10 miliona dolara. ili treba da crtam?

Ja, da sam zaradio neke vece pare na ovome, jurio bi da ih pretvorim u realnu aktivu.
Tako da, skroz razumem tvoje pitanje

- - - - - - - - - -

Tihi, rece da si prodao 9 ETH.
Da li si novac podigao?
Da li ti je legao na karticu ili je uplacen doznakom?
Kako vidis suske od njega? :)

mislis na Fun ---
How to store FUN

There are different ways to store your FUN, I will list the three most usual ways.

Store it on the exchange (Not recommended). If you succeeded the first part you already have FUN on an exchange. This is often not recommended because technically speaking the exchange owns your FUN, not you. If you anyhow want to store it this way, at least activate 2FA (Two-Factor Authentication).

Store it on an account created with MyEtherWallet.com (Recommended). This website lets you create an Ethereum account in a very simple way. And because FUN is an ERC-20 token, it can be stored on normal Ethereum accounts. Just send FUN from the exchange to your Ethereum address and it will be visible on MyEtherWallet, and blockchain explorers like Etherscan.com. MyEtherWallet even lets you create a paper wallet (with your private key) which you print out. This way, it won't be exposed to hackers, because you store it offline.

Store it on a hardware wallet (Recommended). Hardware wallets are built in a special way to never expose your private key to hackers, but still making it easy to perform transactions. Ledger Nano S and Trezor are the most popular and allows you to create an Ethereum account. Then you just send FUN from the exchange to your Ethereum address in the same way as option 2 and it will be visible on Etherscan.com.

mislis na Fun ---
How to store FUN

There are different ways to store your FUN, I will list the three most usual ways.

Store it on the exchange (Not recommended). If you succeeded the first part you already have FUN on an exchange. This is often not recommended because technically speaking the exchange owns your FUN, not you. If you anyhow want to store it this way, at least activate 2FA (Two-Factor Authentication).

Store it on an account created with MyEtherWallet.com (Recommended). This website lets you create an Ethereum account in a very simple way. And because FUN is an ERC-20 token, it can be stored on normal Ethereum accounts. Just send FUN from the exchange to your Ethereum address and it will be visible on MyEtherWallet, and blockchain explorers like Etherscan.com. MyEtherWallet even lets you create a paper wallet (with your private key) which you print out. This way, it won't be exposed to hackers, because you store it offline.

Store it on a hardware wallet (Recommended). Hardware wallets are built in a special way to never expose your private key to hackers, but still making it easy to perform transactions. Ledger Nano S and Trezor are the most popular and allows you to create an Ethereum account. Then you just send FUN from the exchange to your Ethereum address in the same way as option 2 and it will be visible on Etherscan.com.

Ima li kakva provizija, gubitak vrednosti?
Drzim FUN i SNM
Na FUN imam prosecni ulaz na oko 16.5 centi
Na SNP prosecni ulaz na oko 51.5 cent

Od koncesije Aerodroma Nikola Tesla građanima po 1.470 DINARA

Danijela Nišavić | 09. 01. 2018 - 11:01h
| Komentara: 6
Građani Srbije od koncesije Aerodroma "Nikola Tesla" mogu da računaju da će dobiti 14,6 evra bruto po akciji, odnosno 12,4 evra neto (1.470 dinara), po odbitku poreza.

Спаваш ли мирно,биткоинже? :zblesav:

Sta rekoste, koju aplikaciju da koristim na desktop racunaru i da kako je najpogodnije da drzim "sredstva" na USB (kao recimo Note dokument sa sifrom novcanika ili?)?

- - - - - - - - - -

Ja, da sam zaradio neke vece pare na ovome, jurio bi da ih pretvorim u realnu aktivu.
Tako da, skroz razumem tvoje pitanje

- - - - - - - - - -

Tihi, rece da si prodao 9 ETH.
Da li si novac podigao?
Da li ti je legao na karticu ili je uplacen doznakom?
Kako vidis suske od njega? :)

Prodao, ali u imaginationlandu

Овакав графикон не волим:

1.png

Ни овакав:

2010.png

Ово је већ нешто друго. Oh, that's the way, uh-huh uh-huh I like it, uh-huh, uh-huh:

1027.png

Back