Kriptovalute

https://naslovi.net/2017-12-04/radi...tu-petro-u-borbi-protiv-sankcija-sad/20847850

Venecuela izdaje svoju kriptovalutu koja ce se koristiti prvenstveno za kupovinu prodaju nafte.

Tako lagano zaobilaze americke sankcije

Isto najavljuje i Rusija

A vi kupujte garsonjere da izdajete za 100e

Valuta ce se zvati petrokoin. Koristice je i druge drzave opeka sve anonimno

Dolar i evro idu u istoriju

Revolucija se ne moze zaustaviti

https://naslovi.net/2017-12-04/radi...tu-petro-u-borbi-protiv-sankcija-sad/20847850

Venecuela izdaje svoju kriptovalutu koja ce se koristiti prvenstveno za kupovinu prodaju nafte.

Tako lagano zaobilaze americke sankcije

Isto najavljuje i Rusija

A vi kupujte garsonjere da izdajete za 100e

Valuta ce se zvati petrokoin. Koristice je i druge drzave opeka sve anonimno

Dolar i evro idu u istoriju
Revolucija se ne moze zaustaviti

Је л' ово важи и за рубљу и за јуан?

Venecuela je u rasulu, da oni znaju šta rade ne bi dospeli tu gde jesu. Pročačkaj da li i Severna Koreja planira da uništi USA nekom kriptovalutom.

Tixi, zaista deluješ neozbiljno sa ovim bombastičnim izjavama. Smanji euforiju, ne menja se svet tako lako i tako brzo.

uzivaj tetka i drzi evre u dojce banci gde ti je "kamata" -1% godisnje plus inflacija of 1.6% godisnje

ti svake godine izgubis 2.6% zato sto drzis stedis pare u banci a ja sam moj kapital zato sto stedim u kriptovalutama uvecao 11 puta do sad

uzivaj tetka i drzi evre u dojce banci gde ti je "kamata" -1% godisnje plus inflacija of 1.6% godisnje

ti svake godine izgubis 2.6% zato sto drzis stedis pare u banci a ja sam moj kapital zato sto stedim u kriptovalutama uvecao 11 puta do sad
Pazarim ja akcije, uvecavam kapital, zayebavam se, ali ove fantazije od besmislenih nekakvih para nikada ne bih kupovala.

Ја пре пар дана изрударио у вредности од 1€, ако вредност биткоина порасте на 100 милиона долара комад, бићу богат.

Ma to je zvaka za ludaka, niko se od toga nece obogatiti, ovde i upozoarvaju narod da se ne upustaju u te gluposti jer ce na kraju
vrednost toga biti nula.
Nego Tihi je sve prodao, kupio za milion te bitkome, uskoro ce biti milijarder.

Ma to je zvaka za ludaka, niko se od toga nece obogatiti, ovde i upozoarvaju narod da se ne upustaju u te gluposti jer ce na kraju
vrednost toga biti nula.
Nego Tihi je sve prodao, kupio za milion te bitkome, uskoro ce biti milijarder.

Тихи је ложач. А оно, ја ако изгубим тај евро, преживећу губитак, ако добијем још боље у то је то, ја сам ионако fan земље, њива, шума, то не може да те обогати као биткоин, али не можеш ни да изгубиш.

Pazarim ja akcije, uvecavam kapital, zayebavam se, ali ove fantazije od besmislenih nekakvih para nikada ne bih kupovala.

a ti se razumes u investiranje u akcije na berzi ko ja u heklanje i kinesko lekovito bilje.

- - - - - - - - - -

Тихи је ложач. А оно, ја ако изгубим тај евро, преживећу губитак, ако добијем још боље у то је то, ја сам ионако fan земље, њива, шума, то не може да те обогати као биткоин, али не можеш ни да изгубиш.

i ja sam fan zemlje, njiva i suma ali je glupo da propustim zaradu koja mi se smesi.

Ako sam bio glup i nepoverljiv da investiram u kriptovalute 2012/2013 nisam glup bio 2017.

ne mogu ti nista osim ako bitkoine ne kupujes na americkoj berzi koja saardjuje sa IRS

drugo uvek postoji nacin da sakrijes kapital preko kriptovaluta

Npr kupis na nekoj ruskoj ili kineskoj berzi neku drugu kriptovalutu zamenis za BTC i transferujes BTC na svoj novcanik

Rade to ljudi

Како оно кажу, новац се лако заради а тешко задржи :) Не купујеш bitcoin да чуваш, где инвестираш, на оним кракен и сл мораш да имаш банковни рачун за веће цифре и онда више ниси анониман, како онда са опорезивањем?
Јапан је тренутно највеће тржиште bitcoin на свету, легализован је као валута, и као легалан начин плаћања.
Шта је "Lightning Network"?

Програмер Ласло Хенеш је 2010. године купио две пице, плативши их 10.000 биткојина.
Данас 10.000 биткојина вреди 100 милиона долара.

Back