Kriptovalute

imam sve racune na moje ime. i ne svercujem. tvoja navika da svercujes te i dovela doovde da lupas gluposti.

Ma ti to valjas fals rolekse naivnim budalama kao originale, u Srbiji ima dosta takvih cuo sam ja to

Evo ih ti tvoji fals roleksi ovde za 120 evra komad

https://www.fontwatches.com/rolex-replica-milgauss-116400-gv40-mm-p-43737.html

E vidis to je razlika izmedju ovih tvojih fals roleksa i kriptovaluta

Kritpovalute ne mogu da se falsifikuju

Nema falsa batice

- - - - - - - - - -

Ђе сте вукови са Крстарице, како сте провели празнике? Видим неки се још нису отрезнили. z:D
Рипл се нешто издувао, треба ли да се бринемо?

ripl i treba da se izduva jer je centralizovana kriptovaluta

Ethereum , skocila cena skoro 3 puta za mesec dana.

Pa bio je 3,8$ pre par dana. a skoro negde je bio 2,1$. Nije to malo Suade.

Pa ne funkcioniše berza tako, kad nešto skoči kao što je xrp skočio onda mora malo da "retrace-uje" i "odmori", da oni koji su na vreme kupili uzmu profit, da se napravi baza za sledeći skok.

Ripl je proletos skočio sa 0.006 na 0.42, pa se smirio na 0.20-0.25 i tu odmarao par meseci. Nakon toga je skočio na 0.84, odmarao se na 0.70-0.75 pa nastavio na 3.30 a sad se odmara na 2.00-2.50.

Kad se sve sabere za godinu dana je skočio oko 400x ali je nekoliko puta pauzirao usput. To je vrlo zdrav rast, svaka pauza je bila priprema za novi skok. Ne bi mi smetalo da kulira na ovom nivou par meseci.

Poslednja izmena:
Криштовалуте постоје већ деценијама. ФИАТ валуте већином постоје у облику електронских записа, а не папирних новчаница или кованица. Сад да сви нагрну у банке да траже кеш, ни 3% не би могли да подмире.

Криштовалуте постоје већ деценијама. ФИАТ валуте већином постоје у облику електронских записа, а не папирних новчаница или кованица. Сад да сви нагрну у банке да траже кеш, ни 3% не би могли да подмире.

685989_bojan-kristo-zgrada-zidanje-izgradnja_ls.jpg

Pa ne funkcioniše berza tako, kad nešto skoči kao što je xrp skočio onda mora malo da "retrace-uje" i "odmori", da oni koji su na vreme kupili uzmu profit, da se napravi baza za sledeći skok.

Ripl je proletos skočio sa 0.006 na 0.42, pa se smirio na 0.20-0.25 i tu odmarao par meseci. Nakon toga je skočio na 0.84, odmarao se na 0.70-0.75 pa nastavio na 3.30 a sad se odmara na 2.00-2.50.

Kad se sve sabere za godinu dana je skočio oko 400x ali je nekoliko puta pauzirao usput. To je vrlo zdrav rast, svaka pauza je bila priprema za novi skok. Ne bi mi smetalo da kulira na ovom nivou par meseci.
zdrav rast od 400 x

Reših se ovog XVR konačno stavio danas 1295 da se proda a vidim da je izašao na 1333..fikih ulaza ima i na ADA i na ripple..

- - - - - - - - - -

Šta mislite ko dolazi pre do 5$ Riplple ili Cardano??

zdrav rast od 400 x

Nije poenta u procentima, nego u osnovama. Rast ide stepenasto, na svakom stepeniku se formira jaka baza, a sve to je potkrepljeno partnerstvima sa velikim institucijama. Svaka velika kompanija počela je skromno i rasla vremenom, ko na vreme prepozna pobednika dobro zaradi. Pretraži internet arhive, isto su pričali i za akcije Amazona, Gugla i Fejsbuka.

Nije poenta u procentima, nego u osnovama. Rast ide stepenasto, na svakom stepeniku se formira jaka baza, a sve to je potkrepljeno partnerstvima sa velikim institucijama. Svaka velika kompanija počela je skromno i rasla vremenom, ko na vreme prepozna pobednika dobro zaradi. Pretraži internet arhive, isto su pričali i za akcije Amazona, Gugla i Fejsbuka.

upravo tako

Akcija amazona 2005 vredela ispod 30 dolara - danas 1235 dolara

Reših se ovog XVR konačno stavio danas 1295 da se proda a vidim da je izašao na 1333..fikih ulaza ima i na ADA i na ripple..

- - - - - - - - - -

Šta mislite ko dolazi pre do 5$ Riplple ili Cardano??

Kupi ti malo FunFair za svaki slučaj.
Raspali 1.000 komata i uživaj

- - - - - - - - - -

ja sam pripalio sveću i Action Coinu :)
Uradio subscribe i dobio 1000 komada.
https://actioncoin.io/ref/354735/
Taman njegova vrednost bila i ostala 0, baš me briga :)

Poslednja izmena:
Tihi, odeš na coinmarketcap.com , klikneš na cenu eterijuma i vidiš na kojim marketima je naskuplji i tu ti stoji da CEX ima volume eterijuma 0,33%.

pa?

Jel ti prodajes ethereuma za milijardu dnevno ?

Da prodajes 2 komada svaki dan to ti je 2600 dolara zarade - dnevno.

U zadnja 24 sata je prodato za dolare 18608 ETH-a na njihovoj berzi. To je obrt od preko 24 miliona dolara dnevno samo na ovoj kriptovaluti

Inace cena od 1335 dolara i nije neka kad vidis da ga koreanci vec placaju 1700-1750 da ga kupe

399 GOPAX ETH/KRW ** $9,192,370 $1,782.51 0.00% Recently
20 Korbit ETH/KRW $91,446,100 * $1,735.65 1.22% Recently
9 Coinone ETH/KRW $188,339,000 * $1,726.22 2.52% Recently
2 Bithumb ETH/KRW $515,527,000 * $1,702.77 6.89% Recently

Ali ako ga prodajes za dolar, najbolju cenu ima cex.io sve lako proverivo preko coinmarketcap-a

Na GOPAX-u su Koreanci samo u zadnja 24 sata kupili Ethereuma u vrednosti od preko 9 milijardi dolara!

Na prosecnu cenu od 1782 dolara po komadu

Sve lako proverivo ovde

https://www.gopax.co.kr/

Poslednja izmena:

Back