ScipioAfricanus
Stara legenda
- Poruka
- 93.808
Pada vrednost kriptovalute
Santa Maria della Salute
Santa Maria della Salute
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Santa Maria della Salute
Ovaj avio coin 365% up..
- - - - - - - - - -
Sa 1,45$ do 9$ za dan pa na 7,4$..e to je nešto

Dogecoin, kriptovaluta koja je nastala kao parodija na kripto-groznicu, sada vredi čak 1,1 milijardu dolara.

Santa Maria della Salute
Tixi, evo javlja se biskup RPC, Ilarion, i kaže da kripto nije bogougodno:
https://www.ccn.com/financial-bubble-ponzi-russian-bishop-castigates-cryptocurrencies/
Vreme da izdamo naš pravi koin - Kolovrat (KLV), pa napred u svetlu kripto budućnost...
uskoro cemo moci da kupimo tvoj tomos za 0.005 BTC-a
Jer raste
Skoro sve raste
A razlog tome je sto se ulaze sve vise novca
Market Cap: $793,250,866,851 / 24h Vol: $52,415,063,039 / BTC Dominance: 35.5%
Market cap 793 milijarde
Kad sam ja otvorio temu pre mesec i kusur dana bio je 250 milijardi
Pa ti vidi gde si ti a gde je svet
- - - - - - - - - -
to je njegov licni stav a ne stav crkve.
Normalno da vrednost abnormalno raste kad sve veci broj ljudi shvata korisnu i upotrebnu vrednost kriptovaluta.
Otuda to laicima izgleda kao nekakva ponzi sema , naviknutim na abnormalno stampanje FIAT valuta bez pokrica.
po cemu vredi bit koin? u sefu imam 32 grama kolumbijskih smaragda, oko kilogram meksickog unikatnog sreba alfredo viljasana, 15-tak prstena sa safirima, platinom, tri sata - rolex submariner iz 1985, originalni sat jaeger le colutre reversso i omegu speedmaster. ako dobijem rak. da prodam sve to (80 000 evra) i da kupim bitkoine? sta savetujes?
ne znam zasto se stalno vrtite u krug preispitujete kako i zasto kriptovalute vrede i i postavljete glupa pitanja
postoji koncenzus slobodnih ljudi sirom planete da kriptovalute vrede
kao sto smo uvjereni da zlato vrijedi ili dolar,
to sto zlato mozemo da opipamo fizicki ili sto iza dolara stoji 10 nosaca aviona ,milioni vojnika sad u vojnim bazama u vise od 100 zemalja svijeta ne znaci nista jer iza kriptovaluta stoji isto tako mocna blokcejn tehnologija u koju ljudi vjeruju
dakle masa ljudi se slaze da kriptosi vrede
cijena prema fiat valutama se odredjuje na slobodnom trzistu na osnovu ponude i potraznje ali i spekulacijama i danas ako imas 1 btc dobices 17-18 hiljada dolara
the end
ne znam zasto se stalno vrtite u krug preispitujete kako i zasto kriptovalute vrede i i postavljete glupa pitanja
postoji koncenzus slobodnih ljudi sirom planete da kriptovalute vrede
kao sto smo uvjereni da zlato vrijedi ili dolar,
to sto zlato mozemo da opipamo fizicki ili sto iza dolara stoji 10 nosaca aviona ,milioni vojnika sad u vojnim bazama u vise od 100 zemalja svijeta ne znaci nista jer iza kriptovaluta stoji isto tako mocna blokcejn tehnologija u koju ljudi vjeruju
dakle masa ljudi se slaze da kriptosi vrede
cijena prema fiat valutama se odredjuje na slobodnom trzistu na osnovu ponude i potraznje ali i spekulacijama i danas ako imas 1 btc dobices 17-18 hiljada dolara
the end
With Ripple rapidly climbing the cryptocurrency charts, co-founder and former CEO Chris Larsen has become not just a billionaire, but perhaps as high as the eighth richest person on the planet, and the fifth richest in the United States.
Larsen’s holding numbers and valuation as of now are worth about $59.9 billion. That likely puts him ahead of Oracle entrepreneur Larry Ellison, Google pioneer Larry Page, and conservative mega-donors Charles and David Koch, all of whom are in the $50 billion range. In the U.S., only Amazon’s Jeff Bezos, Microsoft founder Bill Gates, Berkshire Hathaway’s Warren Buffett, and Facebook’s Mark Zuckerberg are comfortably ahead of him.
Lepo ja rekao obor knezu da uzme DogeCoin i da ga proda na dan kada počinje nova kineska godina u znaku... psa.
BTW onaj famozni Verge o kojem pričate je ustvari fork DogeCoina i ranije se zvao DogeCoinDark.![]()
dobices za mutne poslove i 1 btc ce vredeti oko 300 evra. neka se javi onaj sa ove teme koji bi prodao nerkretninu u vrednosti 3 btc za 54000 evra i kupio 3 btc za 18 kila evra po komadu. nece, naravno.
Ali, ne može njime da se trguje na Binance?
po cemu vredi bit koin? u sefu imam 32 grama kolumbijskih smaragda, oko kilogram meksickog unikatnog sreba alfredo viljasana, 15-tak prstena sa safirima, platinom, tri sata - rolex submariner iz 1985, originalni sat jaeger le colutre reversso i omegu speedmaster. ako dobijem rak. da prodam sve to (80 000 evra) i da kupim bitkoine? sta savetujes?
joj zivote lutalico.
Sad trenutno bitkoin vredi 18105 dolara na cex.io berzi. To znaci da ga neko kupuje ne tu cenu, a neko drugi - prodaje.
U zadnjih 24 sata je prodato 1191.50 BTC-a na cex.io berzi po toj ceni.
Za sada poprilično veruju da vredi.ne postoji ni jedan validan dokaz da su te kupoprodaje btc izvrsene zaista.
kao sto na primer, nema ni jedan validan dokaz tebi ili bilo kome na forumu da JA imam nekoliko desetina kila evra u zlatu i kamenju.
to je samo moja rec.
imam i oko 100 grama platine i cena grama obicno varira oko27-35 dolara za gram. moj apel da kupite platinu od mene za 50 dolara za gram jer ce za 6 meseci biti oko 1500 dolara gram bi verovatno bio popisan.
BTC vreti samo onoliko koliko ljudi veruju da vredi.
ne postoji ni jedan validan dokaz da su te kupoprodaje btc izvrsene zaista.
kao sto na primer, nema ni jedan validan dokaz tebi ili bilo kome na forumu da JA imam nekoliko desetina kila evra u zlatu i kamenju.
to je samo moja rec.
imam i oko 100 grama platine i cena grama obicno varira oko27-35 dolara za gram. moj apel da kupite platinu od mene za 50 dolara za gram jer ce za 6 meseci biti oko 1500 dolara gram bi verovatno bio popisan.
ne postoji ni jedan validan dokaz da su te kupoprodaje btc izvrsene zaista.
to je samo moja rec.
Do sad ti nisam replicirao ali zaista, zaista počinješ da smaraš.
Aman čoveče otkači se više ako to ne zanima tema idi diskutuj negde o plemenitim metalima i dragom kamenju.
Uzgred, 21. vek je a ti skupljaš dukate i kamenčiće kao da si neki srednjevekovni vlastelinčić.
Ako već ne poštuješ digitalne tehnologije, ako su ti digitalne valute odbojne, što ne batališ onda i internet, baci mobilni, otkači se sa kablovske, baci digitalni foto aparat.
Ako ti je investiciona politika na nivou od pre sto godina, onda budi dosledan pa koristi i odgovarajuća sredstva komunikacije.
Problem je u kompleksima, tebi je teško da prihvatiš da su neki ljudi odradili mnogo bolje investicije i oplodili svoj kapital dok tebi ostaje da preborjavaš dukate i igraš se sa kamenčićima.
Zatosada zlurado prozivaš i priželjkuješ pad tržišta kriptovaluta, samo da bi se pokazalo da si ti bio pametan a ostali ludi.
Moram da te razočaram
Većina ljudi je davno izvukla svoj inicijalni ulog u kriptovalute kao i popriličnu zaradu, sad se igraju sa "tuđim" novcem i da sutra BTC bude ravan NULI oni neće biti u gubitku već u plusu koji ti možeš samo da sanjaš sa svojim kamenčićima.
Teško je i meni da poverujem da 2 hebena bitkoina vrede kao kilogram zlata ali takvo je trenutno stanje, pri čemu je veća šansa da za tri meseca bude 1 BTC = kilogram zlata nego da BTC propadne. Ako ti to smeta bolje ignoriši temu
I dok pojedine kolege ovde predvidjaju krah kripto valuta ljudi tj investitori sve više ubacuju svoj novac markedcap 830milijardi $..
I skrolujte na coinmarketcap i gledajte sa desne strane grafikone kriptovaluta. Sve skoro imaju abnormalan rast ove u prvih 50 nebitno koja je u pitanju.
Zato sto sve vise ljudi investira u njih i tako dize vrednost svima koji ih vec imaju i cuvaju jer je potraznja mnogo veca od ponude.

Bravo
Ja sam mu to i rekao
100 Ethereuma iz Januara prosle godine ja sam cuvao do januara ove godine, prodao skor 10 komada za 9550 dolara i tako skoro udestrucio ono sto sam inicijalno investirao . Ovih ostalih 90 cuvam i dalje sve i da dodju na cenu od 0 dolara ja sam opet udesetostrucio svoj inicijalni kapital.
- - - - - - - - - -
jutros sam u 7 napisao da je marketcap bio u tom trenutku 823 milijarde
5 sati kasnije porastao je na 834 milijarde
Tj za citavih 11 milijardi. A jos je danas nedelja kad vecina ljudi i ne trguje
Bravo
Ja sam mu to i rekao
100 Ethereuma iz Januara prosle godine ja sam cuvao do januara ove godine, prodao skor 10 komada za 9550 dolara i tako skoro udestrucio ono sto sam inicijalno investirao . Ovih ostalih 90 cuvam i dalje sve i da dodju na cenu od 0 dolara ja sam opet udesetostrucio svoj inicijalni kapital.
- - - - - - - - - -
jutros sam u 7 napisao da je marketcap bio u tom trenutku 823 milijarde
5 sati kasnije porastao je na 834 milijarde
Tj za citavih 11 milijardi. A jos je danas nedelja kad vecina ljudi i ne trguje