Kriptovalute

Isto sam uradio sa metahash i ostvario lepu sumu iako nisam sve prodao.

Stvari na kojima sam zaradio.Izrazeno u €

MANA : kupio na 0.30 a prodao na 0.90+
Filecoin : kupio na 65 a prodao na 180+
AAVE : To jos cuvam. Kupovao sam ispod 100€

Za sada gubitak.
Polkadot : kupio za 37€/komad
1INCH: kupio za 4.50€+/komad
GRT : Kupio za 1.2€komad

Imao sam i mekih drugih ali drzano previse kratko da

Kupio sam puno ovih OMI. To je prejeftino a ima predikcija da moze ici na 1

Polkadot mainnet još uvek ne postoji.
ADA još uvek nema smart contracts.
BSC je potpuno centralizovana kopija ETHa koja će biti napuštena iste sekunde kada Binance prestane da upumpava pare u nju.
Cosmos, Solana i Avalanche su još u povoju.

ETH je trenutni kralj kripta, daleko ispred konkurencije. Uskoro kreću optimistic rollups i još neki upgradeovi i mreža će postati jeftinija za korišćenje. Kada krene PoS mnogi konkurenti će moći samo da stave katanac na chain a preživeće oni koji se najbolje povežu sa ETHom.

To što je nama, malim igračima, skupo da koristimo ETH chain je mala stavka, činjenica da postoje oni koji su spremni platiti 400$ za transakciju na chainu i pored sve te jeftine konkurencije je mnogo više bullish od našeg plakanja.

Jeste bull i gledali smo svakakve nelogične pumpove, ali ne znam odakle ti ideja da ovo ima osnovu da ode na 1$?

Rekao neki TikToker?

Projekat koji je za 2 godine postojanja uspeo da dogura najdalje do jednog Bitmax-a i Gate.io ima potencijal za dostizanje trostrukog marketcapa Ethereuma?

Pogledaj $FORTH koji je za 2 dana postojanja otišao na Binance i Coinbase a ima četiri puta manji MC od OMI, e to je potencijal.

Stvari na kojima sam zaradio.Izrazeno u €

MANA : kupio na 0.30 a prodao na 0.90+
Filecoin : kupio na 65 a prodao na 180+
AAVE : To jos cuvam. Kupovao sam ispod 100€

Za sada gubitak.
Polkadot : kupio za 37€/komad
1INCH: kupio za 4.50€+/komad
GRT : Kupio za 1.2€komad

Imao sam i mekih drugih ali drzano previse kratko da

Da ali koliko evra si vratio nazad u prave evre.

Ako ti piše da imaš 1000 Stablecoina, računaj da ti je to 0 evra.

Ispumpao sam nekoliko 000 € i npr platio racun za struju i gas za celu proslu godinu. Dakle konkretna upotreba. I jos je ostalo od toga.

Otvorio sam knto na coinbase davno ali nisam usao u sve to. Tel u zadnje vreme se ozbiljnije bavim ovim
Da ali uspeh je samo ako si izašao sa više evra nego što si ušao.

Na primer ako si poslao 8,000 a izvukao 3,000 to onda nije poseban uspeh, iako jesi povlačio pare.

Ne kažem da je to jednostavno, jer i mi iz Pravih investicija beležimo gubitke.

Ali to je standard: Da li si ostao dobar, ili si na kraju samo namastio dupe debeloj guski a.k.a. brokeru.

Ispumpao sam nekoliko 000 € i npr platio racun za struju i gas za celu proslu godinu. Dakle konkretna upotreba. I jos je ostalo od toga.

Otvorio sam knto na coinbase davno ali nisam usao u sve to. Tel u zadnje vreme se ozbiljnije bavim ovim
Uzmi Coinbase Visa karticu i mozes da peglas svoj kripto kad god ti zatreba

1*-RvGZNRzl9qkrkzkPLAIRg.png

Na primer ako si poslao 8,000 a izvukao 3,000 to onda nije poseban uspeh, iako jesi povlačio pare.

Ali to je standard: Da li si ostao dobar, ili si na kraju samo namastio dupe debeloj guski a.k.a. brokeru.

Pazi Bitcoin nije kao dionice da moras da ih prodas da bi ostvario profit, jedini smiso trejdanja dionicama je da ih uvalis sledecem kupcu po vecoj cijeni i da izadjes iz nje jer samo izlaskom u kes mozes ostvariti profit i profitom od dionica platiti struju i gas ,natankati rezervoar ,kupiti hranu itd

Bitcoin je ujedno valuta koju mozes da direktno potrosis na mnogima mjestima naprimer kupis novi model Tesla automobila ili platis ljetovanje i zimovanje na Travala.com ,narucis bilo sta sa interneta ili da uzmes coinbase,binace,crypto com i slicne kripto kartice i da trosis Bitcoin svuda

Pazi Bitcoin nije kao dionice da moras da ih prodas da bi ostvario profit, jedini smiso trejdanja dionicama je da ih uvalis sledecem kupcu po vecoj cijeni i da izadjes iz nje jer samo izlaskom u kes mozes ostvariti profit i profitom od dionica platiti struju i gas ,natankati rezervoar ,kupiti hranu itd

Bitcoin je ujedno valuta koju mozes da direktno potrosis na mnogima mjestima naprimer kupis novi model Tesla automobila ili platis ljetovanje i zimovanje na Travala.com ,narucis bilo sta sa interneta ili da uzmes coinbase,binace,crypto com i slicne kripto kartice i da trosis Bitcoin svuda
Ne.

Nijedna cena se ne izražava u Bitkoinu, nego si u potpunosti zavisan od fiat cene.

Na primer tebe je prevario Ričard Šuler, pa navodno imaš 600 dolara heksa, a u stvari imaš 200 dolara heksa.

Opet ti po starom, nijedna cena u Srbiji ili Grčkoj se ne izražava ni u dolaru ni u zlatu, zar ne?

Na niske grane ste spali, argumenata bez.
Znači cilj tih sajtova kojima šaljete pare, je da ostanu dobri za devize.

Znači ako im ti pošalješ 11,000 evra oni će gledati da ti vrate što manje.

U te svrhe pribegavaju raznim trikovima: "Hej gledaj, nisu ti nestale pare, nego su sad pretvorene u ETH / HEX / AAVE!"

Ali to sve moraš testirati, pokušajem da konačno izvučeš 11,000 evra nazad. Može i u robi.

Znači ako se Tesla auto prodaje za 1807835 AAVE-a, ili €11,001 onda ako uspeš da kupiš Teslu, onda si dokazao da nisi namagarčen.

Međutim vi to niste uspeli, nego su vas samo prevarili i to je to.

Nije me prevario gospodin Richard Heart zahvaljujuci njemu sam dobio gratis 400 UNI tokena koje sam prodao nazlost po 6 dolara prosle godine
Hvala gospodinu Hertu i nejgovom coinu HEX jer bez njega nebi koristio uniswap i dobio ove tokene free

Znači cilj tih sajtova kojima šaljete pare, je da ostanu dobri za devize.

Znači ako im ti pošalješ 11,000 evra oni će gledati da ti vrate što manje.

U te svrhe pribegavaju raznim trikovima: "Hej gledaj, nisu ti nestale pare, nego su sad pretvorene u ETH / HEX / AAVE!"

Ali to sve moraš testirati, pokušajem da konačno izvučeš 11,000 evra nazad. Može i u robi.

Znači ako se Tesla auto prodaje za 1807835 AAVE-a, ili €11,001 onda ako uspeš da kupiš Teslu, onda si dokazao da nisi namagarčen.

Međutim vi to niste uspeli, nego su vas samo prevarili i to je to.

Previse lupas kao da je 2013 a ne 2021
Evo ja sam juce na www.digitec.ch najveci online shop u svici i narucio novi laptop 2000 CHF i platio Bitcoinom
X puta do sada narucivao i placao sa BTC zadnjih par godina

Ajd ti probaj da plats sa dionicom

Previse lupas kao da je 2013 a ne 2021
Evo ja sam juce na www.digitec.ch najveci online shop u svici i narucio novi laptop 2000 CHF i platio Bitcoinom
X puta do sada narucivao i placao sa BTC zadnjih par godina

Ajd ti probaj da plats sa dionicom
Tom prilikom si samo prodao BTC za franke, i dalji tok događaja nije neobičan.

Danas bi dobio manje franaka za isti broj BTC

Dobit je nekoliko desetina puta od pocetka godine.

Znam da pricas francuski pa prati ovog mastera. Objavi video od +-20 min svaki dan. To radi vec 3 godine bez prestanka( i subotom i nedeljom)

Tom prilikom si samo prodao BTC za franke, i dalji tok događaja nije neobičan.

Danas bi dobio manje franaka za isti broj BTC

Nebitno je sta se desava u pozadini ,o tome smo pricali x puta zadnjih godina na temi
Bitno je da mozes da potrosis svoj BTC kad ti se cefne bilo gde ,da odes na travala.com i platis ljetovanje ,uzmes coinbase karticu i natankas gorivo platis struju i gas ,kupis sta god zelis

Poenta je da ti ne mozes to da uradis sa dionicama vec moras da cekas naivca kojem ce uvaliti dionice po vecoj cijeni
da izadjes u fiat i onda tim fiatom placas robe i usluge

Nebitno je sta se desava u pozadini ,o tome smo pricali x puta zadnjih godina na temi
Bitno je da mozes da potrosis svoj BTC kad ti se cefne bilo gde ,da odes na travala.com i platis ljetovanje ,uzmes coinbase karticu i natankas gorivo platis struju i gas ,kupis sta god zelis

Poenta je da ti ne mozes to da uradis sa dionicama vec moras da cekas naivca kojem ce uvaliti dionice po vecoj cijeni
da izadjes u fiat i onda tim fiatom placas robe i usluge
Da ali sumnjivo je što se nijedna cena ne izražava u BTC.

Pa da kaže ovako lepo Musk: "Daću auto svakome ko donese 1 BTC. Ako BTC padne na $1, baš me briga! Ja želim BTC, i auto je vaš."

Naravno to se ne dešava, jer BTC nije nikakav novac, nego samo finta za krađu.

Back