Kriptovalute

Bull tržišta, naročito ovako jaka, masivna i nezaustavljiva kao što je kripto, su brutalna prema onima koji nisu ušli na vreme.

Mislite da mi gubimo živce u ovim dipovima? Nocoineri ne mogu da zaspe preracunavajuci koliko bi sad imali da su, da su mogli, da mi je onaj bolje rekao, da je baba bila deda...

Bice ovakvih trolovanja i jos gorih (Xicor-ovo je bilo bedno, kao da je neki ravnozemljas odlucio da "obori" BTC isto kao sto je "dokazao" da je zemlja ravna) kako bull run bude dobijao na obimu. Sarkazam, otvorena mrznja, grupna postovanja gde se medjusobno podupiru iako su im argumenti kontradiktorni...

Ima da vidimo jako ruzan aspekt gubitnickog nacina razmisljanja.

Jedna jaka korekcija do 30 k bi bila jako zdrava za BTC ,to bi dalo priliku svim hejterima,noncoinerima,skepticima da se nakrcaju

Mnogi ocekuju sada baer ciklus u kome ce BTC doci na 30 k
Oni ce shortati i uvecati broj BTC,noncoineri ce da se natrpaju itd
Ali nekako mi to previse lagano izgleda

BTC je sada mnogo stabilniji posle svega sto se izdesavalo ove godine
2017 se mnogo spekulisalo o zabrani BTCpa smo imali one velike dipove i panicne prodaje danas je jasno da zabrane nema ,da SEC misli zabranjivati BTCi kripto nebi dozvolio Coinbase izlazak na njujorsku berzu
U ovom krugu u BTC su usli ozbiljni igraci a ovi mali su uglavnom kupovali govnare coine tako da nema opasnosti da oni panicnom rasprodajom svale cijenu
BTC je sada mnogo stabilniji
Ovo ce se odbiti od 50 k na 60 k

Lokalni minimum je 1 trilion ukupne kapitalizacije, ustanovljeno jos u martu i svaki dip se odbio od tog nivoa vise puta do sada.

Razlog, kad je stigao do trilke automatski je postao makroasset i svaka kompanija ima cekajuce naloge da kupi cim padne ispod tog nivoa.

Po trenutnoj kolicini u opticaju to mu dodje negde ispod 53k

Prema ovome, ovo kilavljenje bi moglo da bude razreseno do sutra uvece:

1619086089374.png

Mada ja sam OK sa ovim nivoom jos par nedelja, no frks.

Dobar pokusaj proboja 53k
Bilo je bas veliko istovaranje za kratko vrijeme ali je sve brzo otkupljeno

Na onom videu sto je baba postavila debate bitcoin ili zlato..Majkl Sejlor negde pred kraj kaze da ima informaciju da Walmart kupuje Bitcoin i da ce to biti sledeca velika kompania koja ulazi u Bitcoin

18 maja su duzni da podnosu kvartalni izvjestaj SECu

Back