- Poruka
- 4.333
Ti si čini mi se rekao da nisi povlačio pare iz BTC, što znači da se na tebe odnose 2 stavke iz mog gornjeg govora.Evo ja nisam
A to su:
- gubljenje USD u korist BUSD
- Pad neto vrednosti za 20 posto ove nedelje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti si čini mi se rekao da nisi povlačio pare iz BTC, što znači da se na tebe odnose 2 stavke iz mog gornjeg govora.Evo ja nisam
Ti si čini mi se rekao da nisi povlačio pare iz BTC, što znači da se na tebe odnose 2 stavke iz mog gornjeg govora.
A to su:
- gubljenje USD u korist BUSD
- Pad neto vrednosti za 20 posto ove nedelje

Tu je negde, zamenio sam 2/3 za 11.2 eth-a i ostavio resto za moon.Skoro 30k
Ovo je bolji airdrop od uniswapa
Trabao si podjeliti na forumu ,nisam ni cuo za ovo
Gde jos dajes likvidnost

Tu je negde, zamenio sam 2/3 za 11.2 eth-a i ostavio resto za moon.
Nisi mogao da se prijaviš za airdrop nego je on podeljen po zaslugama, a ja skoro godinu dana gulim kod njih
Učestvujem u više ekosistema:
- farmujem PNG na Avalanche chainu
- farmujem Cake na BSC
- Ampleforth na ETH (on mi je doneo ovaj airdrop)
- SeFi na Secret.Network (on mi je realno najperspektivniji od svih)
- ranije sam farmao Honey na xDai, tu će se verovatno uskoro pojaviti nešto primamljivo
Neće moćiNapravi upute kako da se to radi. Sa screenshot itd.
Postoje uputstva za svaki na netu, YT klipovi, tekstovi....Bolje da se baksuz ne javi. Kag god procitam njen post ovde a nesto kupim, to krene da pada.Nema je da se javi...![]()
![]()
![]()

Tesko sinovac, tesko....
Gresis, ovaj, gresis silno sine...Tesko sinovac, tesko....
Imam jedno tehnološko pitanje
Čini mi se da ljudi kažu da "imaju bitkoin na USB drajvu" i sl.
Da li to znači da mi možete saopštiti približnu veličinu jednog bitkoina, u megabajtima
I koji je odgovorO Bog da me sakloni, ova postuje vec x godina ovde i OVO je pitanje?
Sta ce sledece da pita? Gde se lepi markica na imejlu?
Odgovor je da kripto ne funkcioniše tako, trebalo bi barem malo truda da uložiš u učenje, s obzirom koliko truda ulažeš u pljuvanje znam da imaš vremena.I koji je odgovor
Pa čujem da kažu sledeće:Odgovor je da kripto ne funkcioniše tako, trebalo bi barem malo truda da uložiš u učenje, s obzirom koliko truda ulažeš u pljuvanje znam da imaš vremena.
Nije moguće odgovoriti na besmisleno pitanje.
Ccc, kakvo neznanje...
Odgovori ti meni na jedno pitanje: koliko je težak jedan megabajt?
Efekat zle babe ne radi na altcoine?Bolje da se baksuz ne javi. Kag god procitam njen post ovde a nesto kupim, to krene da pada.
Kad to prodam, ono krene da raste...
Ko da nema drigih tema, nego se navukla bas ovde ovde na kripto.
I met'em je "na ignore", al' ne vredi, promeni identitet pa se opet vrati...
Negde tako u Martu kupim ENJ @ $0.44, cini mi se, i napade nas ovde i on krene da pada, ja ga u besu prodam, i vidi ga danas ide ladno po $ 2.00...
Ebo je onaj ko joj dade adresu ovog foruma.
Jankecu svaka cast.
I vama momcima naravno, puno ste mi pomogli, vidi se iz aviJona da ste kompetentni i znate sta radite, al' ovi baksuzi sve urushe.
Možda vi pokušavate reći: "Ma ne, sami novčići su negde tamo u etru, a ovo su samo tvoji Ključevi," i sl.
OK Onda mi ipak možete saopštiti veličinu tih ključeva/adrese, koji se nalaze u vašem posedu i koje toliko cenite.
Kako se zove ta Nauka u kojoj mi nedostaje znanje?
Megabajt koliko je težak... pa, ako imamo Wi-Fi onda prilikom putovanja kroz vazduh on ne mora biti na supstratu... pa je moj odokativan odgovor 0 kg.
Šta sad, kao pokušavaš da kažeš da se objekat veći od 5 GB može staviti na disk od 5 GB.Baba opet potrefila nulu! Prica njenog zivota...
Ali bar sad ima neku strukturu iza iste.
Aj sad baba odgovori koliko ima nedelja u svetlosnoj godini i koji su svetlosni praznici, i sta ako je prestupna svetlosna godina!
Evo najvećeg BTC novčanika: 169,427.05 BTCMožda vi pokušavate reći: "Ma ne, sami novčići su negde tamo u etru, a ovo su samo tvoji Ključevi," i sl.
OK Onda mi ipak možete saopštiti veličinu tih ključeva/adrese, koji se nalaze u vašem posedu i koje toliko cenite.

Ja i ne pitam koliko ima grama, nego koliko ima bajtova, što je priznata mera za informacije.Evo najvećeg BTC novčanika: 169,427.05 BTC
Koliko je ovaj novčanik težak? Otprilike 24 reči
Reči koje možeš da zapišeš na papiriću, zapamtiš ih, upišeš u fajl koji snimiš na USB, upišeš u google doc...
Koliko je to u kilogramima?
Da, zadovoljna sam odgovorom. Međutim to je strahovito malo.Pa koliko bajtova je potrebno za upis 24 reči iz engleskog jezika?
Čak je i to mnogo, jer je to čitljiva verzija privatnog ključa, a isti može da se čuva i u nečitljivom formatu.
Evo kreirao sam jedan btc wallet na www.bitaddress.org:
- ovo je secret: KzmwpWjKxMGkAbdsHKY2cvNBzPTe67wJMtMUVZW57g8tWXzh4B7M
- ovo je adresa: 13eCohnLAo9ZG2cazJci5yHGTjRbTQJtgf
I, kolika je veličina? Sajt bytesizematters.com je meri na 52 bajta. Zadovoljna?