Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Milioneri mogu da premjeste svoj kapital u Bitcoin ,Bitcoin je najbolji store of value ,lako se pohrani kapital,cuva i prenosiKako je pozitivna ako država planira da ti otme veći deo profita?
Jes, to je moj stav.Čekaj, mislio sam da se radujemo ETF-ovima i ulascima Walmartova u BTC?
Ako će BTC da raste zahvaljujući Wall Streetu, onda će i da pada zahvaljujući njemu. Tehnički napredak je nebitan, jel tako beše?
Imas ful mogucnost da pises i postujes o istima.Malo davite sa bitcoinom inace, ima nekoliko valuta koje imaju manje oscilacije od istog...
Prati. Ima ih nekoliko Ether je samo jedna od njih.Imas ful mogucnost da pises i postujes o istima.
Malo davite sa bitcoinom inace, ima nekoliko valuta koje imaju manje oscilacije od istog...
Vesti se često tempiraju i puštaju organizovano, ovih dana je baš bilo bombardovanje lošim vestima, čak su i vadili neke iz naftalina.Market uvjek pokrenu dobre ili lose vijesti ,zato tehnicka analiza ne radi
Prati. Ima ih nekoliko Ether je samo jedna od njih.
Bio sam kupio gomilu MANA na 0.30a a onda prodavao na 0.90e a to nastavilo da raste steta.
Prebacio na ovu Polkadot kada je bila na 37e komad i od tada nista ali predvidaju da ce Polka skociti na 100e+.
Cekamo
Isto sam uradio sa metahash i ostvario lepu sumu iako nisam sve prodao.Bio sam kupio gomilu MANA na 0.30a a onda prodavao na 0.90e a to nastavilo da raste steta.
Prebacio na ovu Polkadot kada je bila na 37e komad i od tada nista ali predvidaju da ce Polka skociti na 100e+.
Cekamo
Zao mi je sto ti je bitcoin u padu al bice bolje.Pusti ga... hoce da mi vise pisemo o altcoinima, a on nema sta da doprinese. Oce to.
Hehe, ovo su ti dve ogromne greške, apsolutno se ne slažem.Nadam se da razumijes zasto ETH nece ici puta 30 ili 50 ili 100 sto se moze ocekivati od Bitcoina
Poslednjih mjeseci provizije za transakcije na ETH su nenormalne i ljudi ga skoro i ne koriste ...

Bitcoin je previse spekulativan. Dont like that..ETH nema definisan total suplay vec ima odredjenu inflaciju.Dakle on nije kao Bitcoin koji ima tacno definisan suplay 21 milion i bice ga sve manje i manje u opticaju .
ETH ce biti sve vise i vise i njegova osnovna namjena je placanje transakcija na eth blokcejnu na kojem je moguce programirati i napraviti pametni ugovor,vlastiti token kao AAEE ili USDT itd Nadam se da razumijes zasto ETH nece ici puta 30 ili 50 ili 100 sto se moze ocekivati od Bitcoina ako dodje do masovnog usvajanja Bitcoina kao store of value sto se vec desava jer najvece komanije poput Tesle,Mikrostategya,Square a imamo najavu i walmarta pohranjuju svoj kapital u Bitcoin
Pored inflacije problem za ETH je jaka konkurencija na tom polju programiranja na bolkcejnu ,ima gomila projekta koji prijete da zauzmu njegovo mjesto Polkadot,Ada.Solana ,Binance Smart Cahin itd idt
Poslednjih mjeseci provizije za transakcije na ETH su nenormalne i ljudi ga skoro i ne koriste ...
Binance Smart Chain je je zestoko profitirao od problema na ETH jer je gomila ljudi presla na njega iako je kako se smatra dosta centralizovan
Hehe, ovo su ti dve ogromne greške, apsolutno se ne slažem.
Prvo, svaki asset može biti store of value, zlato je vekovima store of value iako ima inflaciju, njeno nepostojanje nije preduslov za store of value. Eth je osnova mreže na kojoj se trenutno događa većina bitnih stvari u kriptu, pa čak i ta konkurencija kreće kreiranjem tokena na ETH mreži. Polkadot još uvek ne postoji, sve što imamo je erc20 koin. Ethereum je takozvani "fat protocol" koji usisava veliki deo vrednosti stvari koje se na njemu događaju, konkurencija mu je ili žestoko centralizovana ili jednostavno nedokazana. Kako vrednost projekata na eth mreži raste raće i potražnja za ETHom, verovatno redovima veličine brže nego inflacija, koja pak sa EIP1559 može uskoro preći u negativnu.
BTC nema mrežu na kojoj se inovira i on je spao na SoV usecase ne zbog potrebe nego zbog nemogućnosti nečeg većeg. Ja sam i dalje bullish kada je BTC u pitanju, ali midterm, ne longterm (10+ godina). Postoji razlog zašto ETH ima konkurenciju u onome što radi, ali bez obzira na konkurenciju on će još dugo ostati u centru zbivanja.
U ovom drugom si sam sebi kontrirao, kako su provizije nenormalne ako niko ne koristi ETH?