markons82
Elita
- Poruka
- 21.291
Nisam strucnjak, ali mislim da sam za 8 meseci sakupio vise znanja i iskustva nego vecina ostlih u ovom polju.
Odgovor je - isplati se.
Ali se treba drzati zlatnog pravila - ne ulazi ono sto nisi spreman da izgubis, ili, ulazi samo ono sto si spreman da izgubis.
I dijamantno pravilo - HODL!Sto znaci, jednom kada ih kupis, drzi ih barem neku godinu, jer ako ih prodas kada porastu 50% posle neki mesec, kajaces se jada poraste 500% posle dve godine.
Takodje, moje licno misljenje je, nikako u Bitcoin. Jer Bitcoin je zastareo, i previse spor, i previse skup. Iako je sigurniji od drugih valuta, sansa da ce se od njega dobiti nesto je mnogo manja.
Bilo koja druga kripto valuta moze biti isplativa, posebno Ripple (XRP), i sve one koje su relativno brze za transakcije, i efektivne, kao IOTA, Stellar L, RaiBlocks, itd.
Ako dobro znas i ako si u tome onda 100% znas da Ripple nije crypto valuta tj da nije coin koji je kopa vec token i da je obicno sranje koje osoba koja stoji iza moze da kreira koliko hoce jednim klikom na misa, odnosno svi tokeni su kreirani prilikom nastanka istog a developeri imaju 20% ili 20milijardi!!