@Muad'Dib @Majstor Života
Шта мислите, радио сам неку своју анализу првих 20 по трж. капитализацији, пошто сам распродао скоро све позиције и чекам следећи мини-беар.
Прво неки који су ме разочарали.
ADA када гледамо all time чарт, делују као да пропада из године у годину. Није се извукао сада у јулу и фали му 40.91% да понови врх са почетка године. Имао је пад као и сви у априлу, али је на скоро исту вредност пао и сада 1. јула.
SUI лоше се опоравља, такође је два пута пробијао дно, у марту када је било логично, али и у јуну. Такође, сада у јулу има за 30.35% мању вредност, него на почетку године. Такође и овај коин, не да није успео да постигне свој АТХ, него ни да поравна вредности са булиш периодом са почетка године.
SOL за 33 % слабији сада у односу на почетак године.
Shiba inu (једини мим коин који сам пратио) као и са Караданом, када гледамо all time чарт, делују као да пропада из године у годину. Али ово је највећи губитник што се тиче првих 20, јер он сада није успео да поврати ни неке вредности из маја месеца, а да би поравнао врх из децембра прошле године мора да скочи за 112,73%, док за АТХ из 2021. године требало би да расте 333,68%.
Напоузданији ми остају BTC, ETH и XRP.
Замиљиви такође
Hyperliquid / - 68,75% / 376,61% /
Chainlink / - 65,08% / + 92,36% /
Stellar / - 59,18% / + 131,82% /
Hedera / -67,09% / +131,01%
Tron / - 36,92% / + 62,93% /
Ови проценти су однос од почетка булиш сезоне 24/25 до дна у марту и арпилу и опет скок од тада до сада.