Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.914
Па види, генерално сви ти алткоини су у беар фази, дакле у паду, па ако верујеш да ће опет порасти, онда и није лоше време за куповину.Znaci Doge da zaboravim? Mislio sam da moze biti interesantno zbog tog imena koje se bas provlaci kroz medije, a i Musk navodno promovise.
Na sta jos paznja da se obrati, Cardano, XRP, Render? Apsolutno sam nov, nista ne znam o kripto.
Рецимо ја сам Кардано купио у релативно лошем тренутку (март) кад је био 0,73 и уместо да га продам када је достигао 0,84 (скок од скоро 15%) после два месеца, то сам пропустио и сада је пао на 0,58, а иначе је био чак и на 0,51. Или да сам чекао да падне на бар 0,6 па да онда га купим.
Ако обојица верујемо да ће опет бити 1 $, онда би ти био у много већој предности, ако купиш сада.
Ја лично немам више поверења у мем, зато што сам правио грешке са њима и сада једва чекам да се откачим од shiba inu само да опет дође до те вредности по којој сам купио.
Ствар је проста, као на пијаци, купујеш када су цене коина у паду, а продајеш када расту. И наравно треба доста стрпљења и нема велике зараде преко ноћи, нема ни дневног трејдинга, довољно је да сваког дана бациш поглед на чартова и то је то. Рецимо мени је планирана добит од 50% сасвим добар профит и не јурим неке вредност да скоче по неколико пута.
Наравно, понекад верујеш у нешто и више него у друге коине, па тако ја држим део БТЦа (један део сам продао), без обзира што сам и сада већ у плусу за неки 35%, ако бих продао остатак.
Ја сада не бих купио БТЦ, без обзира што је он непредвидљив и може на направи нове рекорде, јер је ипак у булиш фази, али ако падне на 80к купујем.
Кардано је платформски, а ова два су кориснички коини, дакле сва три која си навео имају неку сврху, док мем је ипак чиста шпекулација и забава.
Ja бих улагао у та два или три, Кардано сигурно, а ако бих бирао између XRP и Ren, изабрао бих XRP, jeр има много јачу тржишну капитализацију, прко 100 пута јачу од Рендера, који је на 49. месту, док је xrp на 4.