Гамбино
Elita
- Poruka
- 18.920
Данас се мало опоравио скочио је на 83.446 усд.Bitcoin Drops Below $80,000 as Macro Headwinds Offset Trump Push
Итиријум је нокаутиран и споро се опоравља.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Данас се мало опоравио скочио је на 83.446 усд.Bitcoin Drops Below $80,000 as Macro Headwinds Offset Trump Push
Računaj da gubiš sve te pareJa сам могао да искоритим макс 23% добити, али пошто сам почео у новембру, нисам хтео да продајем у првом булу.
На недељном нивоу можеш да играш на +5 до +10% добити и да тако извучеш те неповољне позиције, у најгорем случају да будеш на нули и то само тренутно. Не можеш да изгубиш, ако играш дугорочно, јер чак и ако имаш позицију на 90к, она стоји и чека неки јачи бул.Računaj da gubiš sve te pare
Seti se mudrih reči Nemanje AntićaНа недељном нивоу можеш да играш на +5 до +10% добити и да тако извучеш те неповољне позиције, у најгорем случају да будеш на нули и то само тренутно. Не можеш да изгубиш, ако играш дугорочно, јер чак и ако имаш позицију на 90к, она стоји и чека неки јачи бул.
Рецимо, ја сам једну ''неповољну'' позицију која је била на 80к, продао за 83к и сада чекам да се спусти на око 78к или мање и да купим бољу позицију.
Знам, али пре тога је рекао, на крипто стави новац од кога се можеш опростити.Seti se mudrih reči Nemanje Antića
"Svaka investicija iznad 7% godišnje je ekstremno rizična"
Nije dobro za BTC ako druga kripto po velicini propada . Zasto ne bi onda I BTC? Naravno, vaznije je pitanje o kojoj je kolicini uloga rijec i koliki ce se procenat tog uloga koji se povlaci preseliti u BTCETH је пао за 49% од нове године, док је БТЦ пао за свега 18%.
Друга крипто валута по јачини Итиријум пропада и инвеститори повлаче своје улогe све више.
Наравно да није добро, посебно није добро, да БТЦ који је од почетка прошле године до краја 2024 скочио за 150%, док је ЕТХ скочио тај исти период за 60%.Nije dobro za BTC ako druga kripto po velicini propada . Zasto ne bi onda I BTC? Naravno, vaznije je pitanje o kojoj je kolicini uloga rijec i koliki ce se procenat tog uloga koji se povlaci preseliti u BTC
Zasto bi to bilo logicno?!Vecina brojki na marketu su samo random walk tako da brojke mogu da se krecu bilo kako. Ali ako uocis neku pravilnost u kretanju brojki onda budi siguran da su i milioni drugih a posebno kompjuteri uocili- tad spremis plan za kad ta pravilnost prestane da radi i napravis dobre pare.Наравно да није добро, посебно није добро, да БТЦ који је од почетка прошле године до краја 2024 скочио за 150%, док је ЕТХ скочио тај исти период за 60%.
Ваљда је логично онда да БТЦ има већи и пад сада у овој години, а не обрнуто.
ETH је пао за 49% од нове године, док је БТЦ пао за свега 18%.
Јесте, прати и СНП 500.Kriptotrziste nije nesto na sta obeacam paznju, ali koliko mi se cini, bitcoin ima dosta korelacije sa berzom Nasdaq, dok ostali dosta imaju korelacije sa bitoin-om? Tako mi se ucinilo, no moguce da gresim, ne razumem se bas u kripto trziste.
Pricao sam prosle nedjelje sa kripto analiticarem. Kaze mi da se bitkoin zadnjih godina ponasa kao amplificirana verzija SNP500. Ide u istoj direkciji ali u vecoj magnitudi ( oko 5 puta). Kaze od Trumpa se veza prekinula .Јесте, прати и СНП 500.
Биткоин у секунду прати СНП500. Ево данас СНП у 19:28 достигао трећи пик и почео да пада до 19:59, a биткоин га прати у минут и остварио највеће дно у исто време, као и највећи пик пре тога, само за дупло више.Pricao sam prosle nedjelje sa kripto analiticarem. Kaze mi da se bitkoin zadnjih godina ponasa kao amplificirana verzija SNP500. Ide u istoj direkciji ali u vecoj magnitudi ( oko 5 puta). Kaze od Trumpa se veza prekinula .
Zasto na 80k?Prodao na 98.5k u novembru
Kupio na 79.5k u martu
Prodao na 99.5k u maju
Čekam ga na 80k u julu![]()
Pa to mi je trenutni target, prilagodiću se situaciji ali order stoji na toj cifri. Ako prođe super, slobodno neka ide i ispod, ako vidim da je prejak i neće da je pipne, onda mogu i da podignem buy order.Zasto na 80k?
Мислим да БТЦ више никада неће пасти на 75к ... ок можда још једном, ако буде нека велика криза. Ја сам такође ставио ордер на 80к.Pa to mi je trenutni target, prilagodiću se situaciji ali order stoji na toj cifri. Ako prođe super, slobodno neka ide i ispod, ako vidim da je prejak i neće da je pipne, onda mogu i da podignem buy order.