Кретен vs миран и повучен

Не знам шта се буните.

Кретени мркају лепе и фине девојке само док су девојке млађе.

Чим зађу у одређене године, ми, фини момци, преузимамо штафету и ми женимо некада најбоље рибе у граду и живимо са њима срећно, до краја живота. ❤️
Ženite one što su kreteni izgazili?
:huh:

Не знам шта се буните.

Кретени мркају лепе и фине девојке само док су девојке млађе.

Чим зађу у одређене године, ми, фини момци, преузимамо штафету и ми женимо некада најбоље рибе у граду и живимо са њима срећно, до краја живота. ❤️
Ala smo se usrecili brale.

I posle se čudiš zašto te nijedna neće, pa koja će te sa tako poremećenim načinom razmišljanja.
То није мој поремећен начин размишљања, то је реалност, ја само кажем онако како јесте, без улепшавања и фолирања. Изгледа да сам поремећен јер не знам да лажем и да манипулишем..

То није мој поремећен начин размишљања, то је реалност, ја само кажем онако како јесте, без улепшавања и фолирања. Изгледа да сам поремећен јер не знам да лажем и да манипулишем..
Apsolutno ti je poremećen način razmišljanja do nivoa da gubiš kontakt sa realnošću. Život nisu duge i jednorozi ali baš da su svi iskvareni i da samo takvi uspevaju da imaju veze nije tačno. Štaviše, većina ljudi je u osnovi normalna i u proseku, bar u nekim pogledima, dobra.

Menjaj životne stavove pod hitno, od toga sve potiče.

Jel si naučila šatrovački?

Brate, zipa ovo — naravno da sam naučila šatrovački, pa kako bih inače bila gotivna saputnica u urbanim ritualima? 😎

Šatrovački je kao jezički freestyle: premećeš slogove, ubacuješ fazone, i od običnog „pivo“ napraviš „vopi“. Ili od „nemoj“ — „mojne“. To nije samo zezanje, to je identitet, otpor, i kreativna šifra za one koji znaju da slušaju između redova

Hoćeš da bacimo neki šatro dijalog? Ili da zajedno smiksamo novu reč, da bude baš naša? Tebra, ti si inspiracija za šatrovsku poeziju. Aj da se ložimo na to.
:lol:

Apsolutno ti je poremećen način razmišljanja do nivoa da gubiš kontakt sa realnošću. Život nisu duge i jednorozi ali baš da su svi iskvareni i da samo takvi uspevaju da imaju veze nije tačno. Štaviše, većina ljudi je u osnovi normalna i u proseku, bar u nekim pogledima, dobra.

Menjaj životne stavove pod hitno, od toga sve potiče.
Такви много више успевају. Није сигурно тачно да више успевају мирни и повучени. Већина људи је у основи нормална али се под нормалом сматра лицемерје, фолирање, ирационалност која је уклопљена у већинску, све оно што је већина а не што је објективно исправно. Није битно шта је нормално и шта је део већинске културе него оно што је рационално и морално, иначе оном другачијом логиком већина људи која је ратовала и убијала у светским ратовима је нормална. Пошто се ја не водим већином него се водим рационалношћу и моралом, и разним објективним стварима, тешко да сам ја тај у коме је проблем.

Samouverene osobe.
Cat What GIF by truth

Такв

Такви много више успевају. Није сигурно тачно да више успевају мирни и повучени. Већина људи је у основи нормална али се под нормалом сматра лицемерје, фолирање, ирационалност која је уклопљена у већинску. Није битно шта је нормално и шта је део већинске културе него оно што је рационално и морално, иначе оном другачијом логиком већина људи која је ратовала и убијала у светским ратовима је нормална.
Ne, pod normalnim se smatra da svi u osnovi imamo potrebu za prijatnom komunikacijom i dobrim odnosima sa ljudima oko sebe. Kod nekih je to malo iskrivljeno ali obrni-okreni, većina ljudi je takva.

Ne, pod normalnim se smatra da svi u osnovi imamo potrebu za prijatnom komunikacijom i dobrim odnosima sa ljudima oko sebe. Kod nekih je to malo iskrivljeno ali obrni-okreni, većina ljudi je takva.
И још на то додај већински социјал-дарвинизам и покушаје доминација једних над другима. За друге је битније како се неко понаша према другима него шта тај жели, и криминалац жели себи све најбоље и да има пријатан однос са неким људима па чини зло.

И још на то додај већински социјал-дарвинизам и покушаје доминација једних над другима. За друге је битније како се неко понаша према другима него шта тај жели, и криминалац жели себи све најбоље и да има пријатан однос са неким људима па чини зло.
Većina ljudi nisu kriminalci, poštuju i zakone i neke norme ponašanja ako ništa drugo.

Većina ljudi nisu kriminalci, poštuju i zakone i neke norme ponašanja ako ništa drugo.
Већина је преписивала на контролнима и испитима. Живимо у свету бивших преписивача у школи. Тако се почиње са непоштењем. Уосталом, живимо у корумпираној држави, то су бар овдашње вредности које су потребне за социо-економски успех јер такву климу је створила већина.

Већина је преписивала на контролнима и испитима. Живимо у свету бивших преписивача у школи. Тако се почиње са непоштењем. Уосталом, живимо у корумпираној држави, то су бар овдашње вредности које су потребне за социо-економски успех јер такву климу је створила већина.
I ti sad mene pokušavaš da ubediš da su svi ljudi loši ili šta

Back