Kreiran da ubija- ili takozvani predatori- čiji su?

Ako je Bog stvorio 100% svega što jeste i što postoji, znači da je stvorio i predatore.

Jeste li se ikada zapitali? Neko (i životinja je "neko") je stvoren da živi tako što će ubijati i ubijati i ubijati...koliko puta da ponovim ubijati jer mi nikako ne ide u glavu.

A još manje mi je razumljivo zašto, mogli bi svi biti biljojedi za početak, kada bih ja pravio sve iz početka.
Sem biljaka, svi su predatori. Covek je najveci predator od svih, jer ubija sve ostale...

Ako je Bog stvorio 100% svega što jeste i što postoji, znači da je stvorio i predatore.

Jeste li se ikada zapitali? Neko (i životinja je "neko") je stvoren da živi tako što će ubijati i ubijati i ubijati...koliko puta da ponovim ubijati jer mi nikako ne ide u glavu.

A još manje mi je razumljivo zašto, mogli bi svi biti biljojedi za početak, kada bih ja pravio sve iz početkaNe pra

A još manje mi je razumljivo zašto, mogli bi svi biti biljojedi za početak, kada bih ja pravio sve iz početka.
Bog je stvorio, a mi kreiramo dalji tok i ishod događaja.
A ne treba ni zaboraviti da nam je urođeno da se borimo da preživimo. Zamisli da se ne borimo, pocrkali bi svi 😁
Hm..

Vreme ne ubija?

Gospodar predatora.

Nema tu Bog nista,to je monstrum od coveka napravio,jos veceg monstruma,da ispunjava,njegovu volju.

Imam još jedno potpitanje: bol.
Razumem da bol treba da postoji da bismo znali da se u našem organizmu nešto dešava, ali zašto toliko jake bolove trpimo?
Koga je zub samo boleo...zar mora baš toliko jako?
Moguce da je sve osmisljeno da nam vampirisu energiju kroz sto vecu patnju.
Према Монроовој причи, животиње су намерно позициониране на овој планети да се хране биљкама и једна другом, ослобађајући тако животну снагу својих жртава како би се могла пожњети. У борби предатор-плен, у борцима се производи изузетна енергија. Проливање крви у сукобу борбе до смрти ослобађа ову интензивну енергију, коју светлосна бића називају „лоосх“. Луш се такође бере из усамљености животиња и људи, као и из емоција које настају када је родитељ приморан да брани живот својих младих.
Према Монроовом доушнику, наши креатори, космички „фармери енергије“, намерно су опремили животиње уређајима као што су очњаци, канџе и супер-брзина да би продужили борбу предатор-плен и тиме произвели више лоосха. Другим речима, што је патња већа, то се више животне снаге избацује из наших тела, а енергетски оброк за наше креаторе је укуснији.

sve je kako treba da bude
u početku nije bilo potrebe za ubijanjem , kada je čovek dobio na poklon ono čuveno , JA , počelo je sve

e stvar je u tome što ti bebu lava kad bi stavio među biljojede ne bi bio predator.
baš bila neka emisija gde su našli ovi što drže azil za pse bebu divljeg praseta i bilo je odgajano kao pas i tako se ponaša. čak pokušava i da laje

kako to da Bog vampiriše
Zamisli samo koncept pakla u koji mnogi navodni vernici veruju, sta tu moze biti razlog osim vampirisanja. Kao sto sam naveo na drugoj temi kaznena politika mnogo nizeg nivoa je nezamisliva sa stanovista modernih ljudskih zakona, pa cak i Hitlerovih i Pavelicevih.
Dakle kada bi pakao postojao njegova svrha bi bila da se isisava energija iz zrtava.
To bi se moglo, prema pomenutoj paradigmi, objasniti jedino time da 1) bog zrtvuje ljude djavolu da bi ga primirio sto je nivo legendi prema kojima selo zrtvuje stanovnike da bi primirlo zmaja... nizak nivo i paradoks zar ne 2) saucesnici su

Sto se tice Monroovih otkrica, tu proizilazi da svemir nije kreirao Bog nego neka mafijaska organizacija kao kad se gaji marihuana...

Imam još jedno potpitanje: bol.
Razumem da bol treba da postoji da bismo znali da se u našem organizmu nešto dešava, ali zašto toliko jake bolove trpimo?
Koga je zub samo boleo...zar mora baš toliko jako?
Znas kako, trpim bolove 24/7 i nisam zamrzeo Boga. Invalid sam 100%, ali to me ne sprecava da se molim :heart:

Back