КРЕАЦИОНИЗАМ

ДА ЛИ СТЕ ЗА ТО ДА СЕ У ШКОЛСКО ОБРАЗОВАЊЕ УКЉУЧИ:

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• ЕВОЛУЦИОНИЗАМ И КРЕАЦИОНИЗАМ

• САМО ХРИШЋАНСКА ВЕРОНАУКА

• САМО ЕВОЛУЦИОНИЗАМ

• САМО КРЕАЦИОНИЗАМ

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Па наравно да није говорио - није глуп као неки овде који су увртели да
теорија еволуције треба да буде усаглашена са ШЕСТОДНЕВОМ тј.ПОСТАЊЕМ - па на такву идеју, без љутње, може да дође само потпуно луд човек или човек
који има изузетно лукаве и покварене намере.

Eremita, ovo cete mozda sokirati, ali jedan broj nas ovo govori od pocetka.

Nikad mi nece biti jasna tvoja opsednutost komunizmom ni potreba da danasnje ljude poistovecujes sa komunistima, ali valjda tebi ima smisla.:confused:

Па комуњаре и оно што су радили ТЕК ДОЛАЗИ НА ДНЕВНИ РЕД - ако се неко понадао да ће ти злочинци чија је "интелектуална тројка" била МАРКС-ДАРВИН-ФРОЈД да ће пасти у заборав грдно су се преварили.

Експеримент ОБЕЗБОЖАВАЊА И ОБЕЗГЛАВЉИВАЊА НАРОДА ВРШЕН ЈЕ ПРЕКО ШКОЛСТВА 50 ГОДИНА . Када су 90-тих година ПУКЛИ - ВЕРА, СВЕШТЕНСТВО И ЦРКВЕ СУ ВРАЋЕНЕ НА СВОЈЕ МЕСТО. Тачка! Коме се не свиђа ускоро ћете добити бели шенген и извол'те - "широко вам поље", баш ме занима
ГДЕ ТО ИМА БОЉЕ ...

Па комуњаре и оно што су радили ТЕК ДОЛАЗИ НА ДНЕВНИ РЕД - ако се неко понадао да ће ти злочинци чија је "интелектуална тројка" била МАРКС-ДАРВИН-ФРОЈД да ће пасти у заборав грдно су се преварили.

Експеримент ОБЕЗБОЖАВАЊА И ОБЕЗГЛАВЉИВАЊА НАРОДА ВРШЕН ЈЕ ПРЕКО ШКОЛСТВА 50 ГОДИНА . Када су 90-тих година ПУКЛИ - ВЕРА, СВЕШТЕНСТВО И ЦРКВЕ СУ ВРАЋЕНЕ НА СВОЈЕ МЕСТО. Тачка! Коме се не свиђа ускоро ћете добити бели шенген и извол'те - "широко вам поље", баш ме занима
ГДЕ ТО ИМА БОЉЕ ...

Komunizam je mrtav, poistovecujuci ljude danas sa komunistima, samo sebi cinis medvedju uslugu, ali sto se mene tice samo napred, nesto mora da se radi.

Poslednja izmena:
Komunizam je mrtav, poistovecujuci ljude danas sa komunistima, samo sebi cinis medjvedju uslugu, ali sto se mene tice samo napred, nesto mora da se radi.

Значи и теби треба да пошаљем линк да погледаш шта је Енгелс писао о Дарвину и дарвинизму да би мало "смањио доживљај" као што се био одмах ућутао онај ваш
чек.еу....... мЛого се ви правите "тоше"...потпуно исте ствари овде пишете као и ти дебилни марксисти.

Значи и теби треба да пошаљем линк да погледаш шта је Енгелс писао о Дарвину и дарвинизму да би мало "смањио доживљај" као што се био одмах ућутао онај ваш
чек.еу....... мЛого се ви правите "тоше"...потпуно исте ствари овде пишете као и ти дебилни марксист
и.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Jaoooj, dosta!:

чек.еу....... мЛого се ви правите "тоше"...

Napadas vetrenjace. Skoro nikoga nije briga sta su pisali Marks i Engels, a na zapadu su prakticno nepoznati. Povezivati njihova razmisljanja sa razmisljanjima danasnjih ljudi je smesno, ali opet ti kazem, nesto mora da se radi.

чек.еу....... мЛого се ви правите "тоше"...потпуно исте ствари овде пишете као и ти дебилни марксисти.

Nije mi samo jasno gde sam tacno ucutao?

Napadas vetrenjace. Skoro nikoga nije briga sta su pisali Marks i Engels, a na zapadu su prakticno nepoznati. Povezivati njihova razmisljanja sa razmisljanjima danasnjih ljudi je smesno, ali opet ti kazem, nesto mora da se radi.

А шта мене у принципу заболе за Запад, то је прво, а друго, већ сам ти поставио питање ЗАШТО са овим вашим невероватним идејама НЕ ПРОБАТЕ ПРВО НА ЗАПАДУ - а не опет овде да засађујете ментални коров... која вам је то црква на Западу и на Истоку или било где ПРИЗНАЛА ТАЧНОСТ Т.Е. ??? Одговори!!!:rtfm:

Poslednja izmena:
А шта мене у принципу заболе за Запад, то је прво, а друго, већ сам ти поставио питање ЗАШТО са овим вашим невероватним идејама НЕ ПРОБАТЕ ПРВО НА ЗАПАДУ - а не опет овде да засађујете ментални коров... која вам је то црква на Западу ПРИЗНАЛА ТАЧНОСТ Т.Е. ??? Одговори!!!:rtfm:

Da li si ti krsten? (retoricko pitanje) Pa o ovome se najvise i prica na zapadu. I prica o kreacionizmu i prica o odbrani teorije evolucije od keacionizma su dosle sa zapada.

I zasto meni stalno nabacujes priznaje? zasto stalno lazes da ja to trazim?:dontunderstand:

:eek::cistinaocare:

..A lekari su nesto drugo, vi ste teoreticari evolucije, biolozi uglavnom, i ne svrstavajte se u isti kos sa lekarima cija je nauka dokazana i potrebna.
Nego najbolje idi da spavas.

:eek: Ne nego ti ne znas na cemu stoji medicina.
A zanimljivo je da oko ovoga nema spora i ne kosi se sa verom, kad spasava tvoju glavu, iako je direktni proizvod primene teorije evolucije.

Da li si ti krsten? (retoricko pitanje) Pa o ovome se najvise i prica na zapadu. I prica o kreacionizmu i prica o odbrani teorije evolucije od keacionizma su dosle sa zapada.

I zasto meni stalno nabacujes priznaje? zasto stalno lazes da ja to trazim?:dontunderstand:

Ја сам српски питао КОЈА ВАМ ЈЕ ЦРКВА БИЛО ГДЕ ПРИЗНАЛА ТАЧНОСТ Т.Е. и то не зато што си ти то лично тако тражио - него што је већина еволуциониста овде
више пута истицала такав захтев - који сам ја уредно увек болдовао и увеличавао.
А и ти нешто слично тражиш...

Значи нисам рекао "прича се" ово или оно - него сам конкретно питао.

Ја сам српски питао КОЈА ВАМ ЈЕ ЦРКВА БИЛО ГДЕ ПРИЗНАЛА ТАЧНОСТ Т.Е. и то не зато што си ти то лично тако тражио - него што је већина еволуциониста овде
више пута истицала такав захтев - који сам ја уредно увек болдовао и увеличавао.
А и ти нешто слично тражиш...

Значи нисам рекао "прича се" ово или оно - него сам конкретно питао.

Ti pitas ono sto ti mislis da je bitno. Iskreno, ne znam, malo pratim ta desavanja, ali pretpostavljam da osim RKC, nije nijedna druga.

Ja govorim o onome sto je meni bitno, teorija evolucije je tacna, zabij glavu u pesak koliko hoces, ona ostaje tacna.

Ti pitas ono sto ti mislis da je bitno. Iskreno, ne znam, malo pratim ta desavanja, ali pretpostavljam da osim RKC, nije nijedna druga.

Ja govorim o onome sto je meni bitno, teorija evolucije je tacna, zabij glavu u pesak koliko hoces, ona ostaje tacna.

Али то само ви који сте еволуционисти тврдите да је ТАЧНА... сви други људи
који се не баве директно тиме никада не би тако нешто тврдили уколико немају
неке сасвим друге намере. Ја НЕ ЗНАМ да ли је тачна - а теби и поготово оним
еволуционистима ни у сну не бих ВЕРОВАО НА РЕЧ јер видим шта овде раде.

И не видим зашто би то да ли је тачна или не било значајно за моју веру а још
мање видим какве благе везе има моја црква са тим ???

Али и поред тога - обожавам цртаће и Волта Дизнија...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back