eremita
Zaslužan član
- Poruka
- 117.177
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Само ми Јенкије не помињи, молим те... 20 дана због њих не читам вести...![]()

Jok. Ja sam sa B. Ladenom. Pijemo čaj od mentu.

Hm, da ti ne pominjemo ni one Jenkije koje si citirao?
Šta beše Serafim Rouz, rođen u San Dijegu?
A ostatak one bedne družine lažljivih prevaranata koje citiraš?
Džonatan Vels, rođen u Nju Jorku, vernik Unifikacione crkve?![]()

...даклеМ, ти када лажеш - на Бога не мислиш... није ни чудо...
"с ким си - такав си!"........![]()

A ti kad nabijes glavu pod zemlju kao noj, zaboravis sve sto si pisao.
Aha, ti si sa fanaticnim kreacionistima, pa si onda i ti fanatak, hvala sto priznajes.![]()
Стојим иза свега што сам написао - шта ти није јасно??? Мислим да вам је та жвака са набеђивањем верника да су амерички креационисти више него јадна... када
је очигледно да сте богоборци и јуришници против Православља и СПЦ...
боље гледај тамо оне своје гуруе и "учитеље" што хуле на Бога искежени и
закрвављених очију... ***... научник биолог пише књиге антихристовске... а ти
си се са њима "у исто коло у'ватио"...и са оним Туцићем што призива јавно
духове у САНУ...
Greska u Crkvi moze da se potkrade, ali ne takva da se prizna evolucionizam u celini, vec takva da se prizna da je, recimo, neka zivotinjska vrsta mutirala ili izumrla tokom vremena, a stvorena nova, ali za coveka da se prizna da je nastao od majmuna - nikad!
Znaci, u "najboljem" slucaju, T.E. crkva moze da prizna samo delimicno, mada ne znam zbog cega bi i to radili....zbog vas mozda?
Meni je smesno da citam tvoje postove, ali iskreno, ti imas vise zajednickih ideja samnom, nego sa eremitom, ali zato sto si poverovala njegovoj prica da brani crkvu, slepo stojis na njegovoj strani.
Niko od nas ne trazi da se crkva menja, vec da prestane da se mesa u nauku, jer ako ne shvatas eremita trazi zabranu nauke.
На чему си ти данас...... или си нешто гуцнуо... или си нешто шмркнуо, а?
Greska u Crkvi moze da se potkrade, ali ne takva da se prizna evolucionizam u celini, vec takva da se prizna da je, recimo, neka zivotinjska vrsta mutirala ili izumrla tokom vremena, a stvorena nova, ali za coveka da se prizna da je nastao od majmuna - nikad!
Znaci, u "najboljem" slucaju, T.E. crkva moze da prizna samo delimicno, mada ne znam zbog cega bi i to radili....zbog vas mozda?

Meni je smesno da citam tvoje postove, ali iskreno, ti imas vise zajednickih ideja samnom, nego sa eremitom, ali zato sto si poverovala njegovoj prica da brani crkvu, slepo stojis na njegovoj strani.
Niko od nas ne trazi da se crkva menja, vec da prestane da se mesa u nauku, jer ako ne shvatas eremita trazi zabranu nauke.
Их, која би то посластица била за рогатог... одушевио би се...а Ричард би лично
дошао у Цркву да за олтаром одржи своје прво антихристово предавање...![]()
Samo prepricavam ono sto si pisao danima.

Drago mi je, onda, ako ne trazite da se Crkva menja, mozda sam to pogresno shvatila, ali sam sigurna da eremita ne trazi da se zabrani nauka. Znaci, to je preterana procena.
Је л' . па онда објасни који сте то "ВИ", ово си мало пре написао:
1. лаж: Niko od nas ne trazi da se crkva menja,
2. лаж:vec da prestane da se mesa u nauku,
3. лаж: jer ako ne shvatas eremita trazi zabranu nauke.
Знаш ли КО ЈЕ ОТАЦ ЛАЖИ???![]()
Nije, samo sto eremita nema moc da je sprovede, jer ako pogledas njegovo pisanje, on samo govori o naucnicima kao antihristima i surovim zaverenicima, sta bi on radio kad bi imao vlast, nego zabranjivao njihov rad.
Ako je jedan naucnik antihrist, sta je onda nauke nego djavolje ucenje, a sta se radi sa takvim stvarima, one se spaljuju.
I posle pitas na cemu sam.![]()

Mozda bi on zabranio rad nekog ekstremnog naucnika - kao sto je taj Dokins ,npr., ali to su zakonita sredstva, ali da ubija i spaljuje, to sigurno NE!
То можда у твом селу - али не у цивилизованој јЕвропи у коју ми грабимо
крупним корацима...![]()
Dokins nije ekperimentalni naucnik, a tako se pocinje, pa dokle se stigne.![]()
Mozda bi on zabranio rad nekog ekstremnog naucnika - kao sto je taj Dokins ,npr., ali to su zakonita sredstva, ali da ubija i spaljuje, to sigurno NE!