Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.978
Evo ovo je savrseni primer video klipa koji sam postavio.
Za debatu treba barem troje.
1. Levicar
2. Desnicar
3. Centrista
1. Levicar
2. Desnicar
3. Centrista
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ovo je savrseni primer video klipa koji sam postavio.
1. Levicar
2. Desnicar
3. Centrista
I vama je zajednicko bezanje od istine i cinjenica i pokusavanje zasnivanja debate na bazi vasih verovanja a ne na bazi cinjenica i argumenataово је универзални кредо свих левичара. једначење по неквалитету.
Svi tradicionalisti su desnicari , tako da ne kenj a J.А шта ћеш овде, да тролујеш, када ми традиционалисти у то не верујемо.
Nema od verovanja nista kad ste nesposobni da preduzmete nesto s tim u vezi . I suvise ste malobrojniДа али ви ни немаштате о Републици јер сте безбожници и антионолошка зла.
Ми бар верујемо у Монархију
сматрам да твоје питање није исправно срочено. сматрам да ми не разумемо тајну живота. а још мање тајну човека. шта значи живот после смрти? шта је живот, а шта је смрт?Ja sam te lepo pitao , znaci odgovor tvoj je trebao biti sa DA ili NE.
POsle se cudis sto nema komunikacije i debate generalno.
којих чињеница?I vama je zajednicko bezanje od istine i cinjenica i pokusavanje zasnivanja debate na bazi vasih verovanja a ne na bazi cinjenica i argumenata
Ne mastamo o republici jer je ona stvarnost masta se o stvarima kojih nema u stvarnosti koje su coveku nedostizne kao vama monarhijaДа али ви ни немаштате о Републици јер сте безбожници и антионолошка зла.
Ми бар верујемо у Монархију
Moze li jos blize nego Astralna projekcija kada dusa napusta telo ?!сматрам да твоје питање није исправно срочено. сматрам да ми не разумемо тајну живота. а још мање тајну човека. шта значи живот после смрти? шта је живот, а шта је смрт?
Uglavnom istotijskih politickih i logickuh neki medju vama cak beze i od matematickih cinjenicaкојих чињеница?
Pa ako gospodar naredi daMoze li jos blize nego Astralna projekcija kada dusa napusta telo ?!
Da li monarhisti veruju u to ?
Dakle to lljudi nisu slobodni , oni su robovi.Pa ako gospodar naredi da
Pa naravno da niste slobodni cim kralja nazivate gospodarem i klecite pred njimDakle to lljudi nisu slobodni , oni su robovi.
Biram parlamentarnu monarhiju kao jedinu mogucu posto nema bolje ako vec moramu da se tako spasimo.
Nemoj da rezis i na mene.Pa naravno da niste slobodni cim kralja nazivate gospodarem i klecite pred njim
Pa ko god se zalaze za neki oblik monarhije podrazumeva se da bi monarha oslovljavao sa gospodaru i da bi pred njim padao nicice na kolena ne moze se tretirati kao slobodan covekNemoj da rezis i na mene.
Ja sam centrista , doduse blago levo![]()
Ali sta vise probati , imali smo monarhiju , socijalizam evo i demokratiju i nikad ne valja.Pa ko god se zalaze za neki oblik monarhije podrazumeva se da bi monarha oslovljavao sa gospodaru i da bi pred njim padao nicice na kolena ne moze se tretirati kao slobodan covek
Pokusaj logicki da sagledas stvar . Nije logicno vlast koja ne valja menjati vlascu koja se ne bi mogla promeniti cak i kad ne valjaAli sta vise probati , imali smo monarhiju , socijalizam evo i demokratiju i nikad ne valja.
Ko kaze da ne mozePokusaj logicki da sagledas stvar . Nije logicno vlast koja ne valja menjati vlascu koja se ne bi mogla promeniti cak i kad ne valja
To je nelegalno drzavni puc .Ko kaze da ne moze
Vec je jednom pukla pred ww2![]()
Pa ako gospodar naredi da