"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Монархија треба да ослободи политику од политиканата и ДБ за обичног грађанина.

ДБ треба да се бави безбедношћу, а не да изнуђује и уцењује бивше бизнисмене, политиканте, епископе за потребе Тиранина.

Услед овог незаконитог, бандитског деловања служби, држава не постоји, јер не раде свој посао, а информациони простор Србије је "избушен" као решето.

Приватизовани ДБ треба да се врати Краљу у контаобавештајном и војном смислу, а у обавештајном смислу треба да се врати народу у Владу и Н.Скупшину, да би се успоставио ред, закон, правда и зашитила домаћа привреда, која је претрпела огромне губитке, због незакониих радњи Кланова и криминалаца.

Pa i Vuk Draskovic i Seselj su imali pokret. To je banda, politicka. To je sve antikraljevska teroristicka banda.
Ko god ne zagovara vojno uspostavljanje Kraljevine, je demokrata, dakle bandit.

То после долази пучем, али прво руља и тиранин међусобно поразбијају главе.

После се заводи ред и поредак.

ПОКС је пауза за кафу са кифлицама.

Није корона.

Ви Руља сте на потезу са Тиранином, са свим политичким идиотима и криминалцима

Прво ћете ви побеснети, па пуч, па дозвола од великих сила (ако и они не буду у хаосу), све по реду ... до монархије.

ПОКС је пауза за кафу са кифлицама.

Pravi pokret za Kraljevinu je ili u vojsci, oficiri koje ce uspostaviti red i vratiti Kraljevinu; ili, ako je pokret van vojske, onda mora biti militantni pokret ciji je cilj unistenje ove banditske vojske i uspostavljanje nove kraljevske vojske i vojno preuzimanje drzave.
Ne moze nikako biti politicki pokret.

Pravi pokret za Kraljevinu je ili u vojsci, oficiri koje ce uspostaviti red i vratiti Kraljevinu; ili, ako je pokret van vojske, onda mora biti militantni pokret ciji je cilj unistenje ove banditske vojske i uspostavljanje nove kraljevske vojske i vojno preuzimanje drzave.
Slusaj samo Misteka i doziveces duboku starost a od kraljevine ce ostati pusta zelja.

Ма то ПОКС је финта ...то је само пропаганда и припрема, када пуч заврши свој посао.

Не брини !

Суштинске промене не могу остварити неке странке, покс и др...

То је козметика - представа

Видим ја, ништа ви нисте опет научили, како долази Монархија и како пуца неуспели западни републикански просперитет.

Када њима буде покидана међ.пол.структура, ето нама опет 1804.г. и Вожда.

Нема везе.

У неком моменту отећемо ПОКС од ДБ-а, Жике и од Аце-Невоље...и не морамо.

То је само због припреме

Политички идиоти , баш ништа не капирају.
Adazamolitevicicada vam napravi drugu partiju lepo mu priznate davi niste sposobni za to i da nemate sposobnih ljudi da vaspovedu . Mozda se sazali nad vamai osnuje vam drugu stranku sa sposobnijim vodjom

Јок, него руља зна како се долази !?!

Да сте нешто знали направили би сте републику бар за 2.

Од понављача никада ништа.

Ништа од републике - јер нема ни републиканаца
Opet ti se sve izmesalo . Ti ne treba da se brines kako mi ne izgradjujemo republiku . Nego treba da te brine sto vi niste sposobni da izgradite monarhiju . Imate patrijarha
Imate jug. Princa
Imate vecinu u narodu
A opet vam 80 god ne ide pa ne ide vazda ste sirotinja raja koja sluzi manjini

Пусти ти то, какав ми је стил.

Већ истином и науком пол.теорије и пол философије, сам вас разбио.

Ви то не капирате, али сте свесни да су ту нешто догађа оно што не видите.

Ми монархисти рачунамо на вас Руљу, да ћете учинити погрешну ствар на погрешном месту, јер без вас и вашег беснила процес се неће покренути.

Пусти ти то, какав ми је стил.

Већ истином и науком пол.теорије и пол философије, сам вас разбио.

Ви то не капирате, али сте свесни да су ту нешто догађа оно што не видите.

Ми монархисти рачунамо на вас Руљу, да ћете учинити погрешну ствар на погрешном месту, јер без вас и вашег беснила процес се неће покренути.
Da da ti si nekog razbio i obnovio si monarhiju samo to niko ne kapira cak ni jugoslovenski princ

Ако не треба ништа учити, шта ћеш овде ти, вук и остали југословени и бољшевици.

Мука је што паклене промене долазе руљом и тиранином, а после пуча, долази монархија

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back