sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.247
Tiranija je bila sestojanuarska diktaturaТо ви трујете "зна народ", а тролујете, слуђујете га и сиромашите.
Нема више никакве слободе јавности, нема ни једне институције, нема републике.
Ово је Тиранија (одоле)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tiranija je bila sestojanuarska diktaturaТо ви трујете "зна народ", а тролујете, слуђујете га и сиромашите.
Ово је Тиранија (одоле)
Zasto ne obnovite monarhiju ? Sta medju vama nema sposobnih ljudi za to ?То ви трујете "зна народ", а тролујете, слуђујете га и сиромашите.
Ово је Тиранија (одоле)
kako ne , vlast losa opozicija nikakva, prilika kakva se retko desava
osvoji poks 60 posto
pa vrati kraljevinu
jednostavno i izvodljivo
samo da osvoji 60 posto
a ne 1,2

Pokusavas reci da bi za vas neko glasao samo ako bi imali sendvice . Dakle samo neko koga bi kupili niko za vas nece iz ubedjenja .ПОКС нема ни сендвиче, ни медије ни аутобусе.
Сав си ми и ти демократа тираније и тероризма...![]()
Pusti ti sokrata i tiraniju demokratije da se mi vratimo na pitanje zasto ne obnovite monarhiju ?Незналице историје политичке филозофије не знају да постоји тиранија демократије.
Питајте Сократа.
ih , kraljevina vam zavisi od sendvicaПОКС нема ни сендвиче, ни медије ни аутобусе.
Сав си ми и ти демократа тираније и тероризма...![]()
Pa ne mislis valjda da bi neko glasao za njih a da nije kupljenih , kraljevina vam zavisi od sendvica
nek ih * princ * pravi i deli
mozda bi neko i pojeo sendvic koji on napravi
Pusti ti sokrata i tiraniju demokratije da se mi vratimo na pitanje zasto ne obnovite monarhiju ?
Не допада вам се ОРИГИНАЛНО .. не допада вам се КОПИРАНО ....
Баш сте Ви захтевна публика
Ja pitam tebe zasto ne obnovite monarhiju ako ste vecina zasto vec generacijams trpiþe vlast manjine koja vas eksplatise i ugnjetavaПитај њега зашто се мучио са руљом Перикле.

... одвратно неодговорно понашање.I vi to trpite skoro sto godina ni prstom da mrdnete . Zasto ne obnovite monarhiju...... одвратно неодговорно понашање.
дериште комунизма којем је све дозвољено, од стрељања 1945.г., па до приватизације и издаје Србије.
Pa zasto ne unistite to sto treba da se unosti i osnujete monarhiju zar ste toliko nesposobni da sve trpite i gledate kako vas manjina vuce u propast ??????Руља у стању пред самоуништење све воли да извргне...
А, када неко случајно у хаосу и притисне црвено дугме армагедона биће оно неодговоран одговор што су се играли руљократије: "Нема везе, ионако ништа није ваљало и требало је све уништити"
![]()
...... одвратно неодговорно понашање.
дериште комунизма којем је све дозвољено, од стрељања 1945.г., па до приватизације и издаје Србије.

Odlicno samo mi nadji na karti zemlju Srbiju a mozes i Kraljevinu Srbiju od 1919 te do 1941 i glasacu za Kraljevinu Srbiju.Како да јој помогнемо када Република не постоји, а никада није ни постојала у стварности све од 1946.!
Pitanje na koje nisi odgovorio ( izvini sto sad nemam vremena da citam unazad jer mozda jesi)Ја сам дао, а ти прочитај моје ставове и мишљења о:
- Кнежевини Србији;
- Краљевини Србији (ова тема) и
- Корпоративној Србији (мешовити устав и облик владавине).
Odlicno samo mi nadji na karti zemlju Srbiju a mozes i Kraljevinu Srbiju od 1919 te do 1941 i glasacu za Kraljevinu Srbiju.
Pitanje na koje nisi odgovorio ( izvini sto sad nemam vremena da citam unazad jer mozda jesi)
Odgovori direktno u ovoj temi po kom zakonskom ili religijskom osnovu koji pretedent od koje loze ime i prezime ima pravo na presto Srbijie.
Toliko prosto pitanje koje trazi konkretan odgovor.