"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
То ви трујете "зна народ", а тролујете, слуђујете га и сиромашите.

Нема више никакве слободе јавности, нема ни једне институције, нема републике.

Ово је Тиранија (одоле)
Tiranija je bila sestojanuarska diktatura

То ви трујете "зна народ", а тролујете, слуђујете га и сиромашите.

Нема више никакве слободе јавности, нема ни једне институције, нема републике.

Ово је Тиранија (одоле)
Zasto ne obnovite monarhiju ? Sta medju vama nema sposobnih ljudi za to ?

Не допада вам се ОРИГИНАЛНО .. не допада вам се КОПИРАНО ....

Баш сте Ви захтевна публика

За тебе је све то представа, а однос према стварности политичке филозофије, је као у позориштанцу

Слуђујете сиротињу.

Џаба ти образовање, када ниси васпитан.

Од васпитања зависи хоћеш ли имати класично или неко трћ-прћ образовање.

Не брини се ти немаш класично образовање, тако да улазиш са ристичевићем у скупштину.

Руља у стању пред самоуништење све воли да извргне...

А, када неко случајно у хаосу и притисне црвено дугме армагедона биће оно неодговоран одговор што су се играли руљократије: "Нема везе, ионако ништа није ваљало и требало је све уништити"

:kafa:

Руља у стању пред самоуништење све воли да извргне...

А, када неко случајно у хаосу и притисне црвено дугме армагедона биће оно неодговоран одговор што су се играли руљократије: "Нема везе, ионако ништа није ваљало и требало је све уништити"

:kafa:
Pa zasto ne unistite to sto treba da se unosti i osnujete monarhiju zar ste toliko nesposobni da sve trpite i gledate kako vas manjina vuce u propast ??????

Ја сам дао, а ти прочитај моје ставове и мишљења о:
- Кнежевини Србији;
- Краљевини Србији (ова тема) и
- Корпоративној Србији (мешовити устав и облик владавине).
Pitanje na koje nisi odgovorio ( izvini sto sad nemam vremena da citam unazad jer mozda jesi)
Odgovori direktno u ovoj temi po kom zakonskom ili religijskom osnovu koji pretedent od koje loze ime i prezime ima pravo na presto Srbijie.
Toliko prosto pitanje koje trazi konkretan odgovor.

Odlicno samo mi nadji na karti zemlju Srbiju a mozes i Kraljevinu Srbiju od 1919 te do 1941 i glasacu za Kraljevinu Srbiju.

Заиста, нема потребе ти да гласаш, ако су твоја уверења искрено републиканска.

Ја нисам Трол као што су овде многи "републиканци" (читај демократе-руљисти), па да некога наговарам на Корпоративну Србију са мешовитим обликом владавине.

Poslednja izmena:
Pitanje na koje nisi odgovorio ( izvini sto sad nemam vremena da citam unazad jer mozda jesi)
Odgovori direktno u ovoj temi po kom zakonskom ili religijskom osnovu koji pretedent od koje loze ime i prezime ima pravo na presto Srbijie.
Toliko prosto pitanje koje trazi konkretan odgovor.

Није ми било тешко у првих 10х, али постаје ми сморно од ових тролова, који ништа не капирају.

Помучи се ако хоћеш да те ценим као саговорника, имаш текстове о Кнежевини, Краљевини и Корпоративној Србији.

Да просто је...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back