"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Фашизам је облик крајње десног, ауторативног ултранационализма,[1] којег одликује диктаторска моћ, насилно сузбијање опозиције и снажно дисциплоновање друштва и привреде[2] који се истакао у Европи током раног 20. вијека.

"Држава то сам ја" , да није иронично било би смешно. :hahaha:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Фашизам

Infantilna definicija iz WikiPiki prevare. Fašizam je organistička ideologija. Moć države i naroda.

Чиними се да тиранију гаји добивање .. а не губљење
Појам тираније је данас, као и што-шта друго веома "растегљив".
Вучић је по некима тиранин, а Тито није био; а има и сасвим обрнутих посматрања исте двојице.
Та врста "лепоте" је, по мом мишљењу, баш у оку посматрача... :lol:

Појам тираније је данас, као и што-шта друго веома "растегљив".
Вучић је по некима тиранин, а Тито није био; а има и сасвим обрнутих посматрања исте двојице.
Та врста "лепоте" је, по мом мишљењу, баш у оку посматрача... :lol:

Бружић и Климсон снимљени као пре реинкарнације

i-3.jpg

Na zastavi Srbije se danas vijori kruna, a petokraka je otisla na smetljiste zajedno sa poslednjim ostacima stajskog djubriva Kapicic&Co.
Sizofrenija kolega.. Kruna je svugde osim tamo gde joj je mesto.. Opancari i njihovi potomci je ističu ali ne dozvoljavaju konkureciju bilo kakve prirode.. Shvatljivo od strane musavaca koji nemaju tu šta da traže ali opet ne shvatljivo od strane naroda..

Vaša komedija ..
Zoran Đorđević, nekada je radio kao stranački vozač sadašnje guvernerke Narodne banke, Jorgovanke Tabaković

Тако је и у Караџђрџево време било .. који је момак преко Саве и Дунава највише сувих жљива и прасади претерао

он је добио најбоље место з асофром ....

Фашизам је друштво где је држава бог и цела саздата у једном човеку. Дакле фашизам или блиско фашизму - апсолутна монархија. "ДРЖАВА ТО САМ ЈА". Краљ може али да буде као у Шведску и Норвешкој, него проблем је у томе што ми немамо краља.... :cepanje:

Не тачно!

"Када партија постане држава, онда је то фашизам" - Дуче (може и Вучић)

Једина апсолутна монархија је у СА.

Ево буди ти Краљ па направи поново Државу устанком, али не можеш бити изабран за Кнез и вођу устаника из тог руљократског принципа!

Фашизам је облик крајње десног, ауторативног ултранационализма,[1] којег одликује диктаторска моћ, насилно сузбијање опозиције и снажно дисциплоновање друштва и привреде[2] који се истакао у Европи током раног 20. вијека.

"Држава то сам ја" , да није иронично било би смешно. :hahaha:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Фашизам

Не разговарамо са папагајима и википедијом ... :kafa:

Infantilna definicija iz WikiPiki prevare. Fašizam je organistička ideologija. Moć države i naroda.

Преузето

Органско друштво је корпоративизам (не корпорационизам, који је неолибералан = либерални фашизам).

Из погешног тумачења и схватања органског друштва (корпоративизма) настао је фашизам !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back