"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нисмо ни Кому
Nikada nismo živeli u Republici, nikada nismo ni imali Republiku.

Monarhiju smo bar imali. Ali, oni koji su je uništili, nisu znali Republiku da naprave!

Šumski teroristi, protuve, đilkoši i lovokradice, koji ne znaju ni šta je industrija, ni šta je poljoprivreda!

Нисмо ни комунизам имали

Имали смо умето племства трговце свињама и шљивама који су гледали како један другом секиром располлуте главу

Вајна аристократија

• Da
    glasova: 90-52,9%
  • Ne
    glasova: 80-47,1%
  • Ukupno glasova 170

ахахахахах 170 гласова од 94 000 обилазака теме ... ахахахахахахахахаха за ГОДИНУ ДАНА ахахахахаха

на 2 дана један глас .. ето колико је популарна тема ахахахахахахахха

Не мислим на комунисте него мислим на вас. Одбацили своје да би остали невини. Стара добра четничка метода. После буде, нисам ја сарађивао са окупатором, господин Пера је... :hahaha:
Koje nas? Gde si se izgubio u lutanju po tami zločinaca?

Jos jedno deriste komunizma

Na temi opet drama trolova,

Нит сам дериште комунизма, нит ми је ико у породици био члан партије. Само живим у Србији, сви су ми из Центалне Србије и знам шта су радили и једни и други и Бугари. И од свих њих најгори су четници. Та назови војска је обрукала своје претке за вјек и вјекова, сада да не износим детаље из прве руке шта су радили сељацима за време рата. Типични СНС-овци, само новац и порез, удри по народу, затежи кајиш а када дође срање онда од народа све узму, бахате се по селу и мисле да су богови. Неће оно што сељак има већ господа хоће прасе... тај Краљ је највећа лопурда и преци би вам се окрећали у гробу кога би браните... :sad2:

СРБИЈА НЕМА КРАЉА. Да је краљ ваљао онда већина Срба би стала уз њега!

Poslednja izmena:
Нит сам дериште комунизма, нит ми је ико у породици био члан партије. Само живим у Србији, сви су ми из Центалне Србије и знам шта су радили и једни и други и Бугари. И од свих њих најгори су четници. Та назови војска је обрукала своје претке за вјек и вјекова, сада да не износим детаље из прве руке шта су радили сељацима за време рата. Типични СНС-овци, само новац и порез, удри по народу, затежи кајиш а када дође срање онда од народа све узму, бахате се по селу и мисле да су богови. Неће оно што сељак има већ господа хоће прасе... тај Краљ је највећа лопурда и преци би вам се окрећали у гробу кога би браните... :sad2:

СРБИЈА НЕМА КРАЉА. Да је краљ ваљао онда већина Срба би стала уз њега!

Zasto vi svi protivnici monarhije uvek tako strastveno mrzite?

I da.

Srbija ima Kralja.

Фашизам је друштво где је држава бог и цела саздата у једном човеку. Дакле фашизам или блиско фашизму - апсолутна монархија. "ДРЖАВА ТО САМ ЈА". Краљ може али да буде као у Шведску и Норвешкој, него проблем је у томе што ми немамо краља.... :cepanje:

Nemaš ti pojma šta je fašizam.

Фашизам је облик крајње десног, ауторативног ултранационализма,[1] којег одликује диктаторска моћ, насилно сузбијање опозиције и снажно дисциплоновање друштва и привреде[2] који се истакао у Европи током раног 20. вијека.

"Држава то сам ја" , да није иронично било би смешно. :hahaha:
https://sr.wikipedia.org/sr-ec/Фашизам

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back