- Poruka
- 99.462
Taj, bre.![]()
Треба га иебати у мозак!
Чанак и Костреш, то су стара традиционална презимена србског војводства.
Порекло партизанско, колонизовани са 2 сведока 1946.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Taj, bre.![]()
Ustase. Oni su imali Jugoslovenski odbor za zatiranje Srbije.a ko je napravio jugoslaviju?
da pomognem - nije tito
Није у складу са народом који је стриктно демократски и дан данас јер који код дође на власт ми га пљујемо из дна душе и сваки је лопов,тајкун,луд.... Краљ је био узурпатор који је поробио наш народ само на основу своје крви. То можемо да видимо како су Срби оног времена гледали на Цара Душана - као насилника и пљачкаша али шта знам за неких 200 година можда Вучић буде највећи владар Србије икада...![]()
Ја као социјалиста сам стриктно републиканац.
Kakve to ima veze sa bilo cim?a ko je napravio jugoslaviju?
da pomognem - nije tito
Не можеш ти бити републиканац, без Сената / горњег дома.
У Сенату не седе Мартиновићи, Ристичевићи и сва та твоја руљократија.
Да нисте све уништили у Монархији, могли сте направити Сенат, па имати Републику
Овако руљократија бира једног од својих за Тиранина.
Руљисти су направили систем тираније демократије
Kakve to ima veze sa bilo cim?
shvatio sam da okrivljujes tita za jugoslavijuKakve to ima veze sa bilo cim?
Ne zanima me tvoje subjektivno navijačko mišljenje, ja pišem o istirisjkim činjicama, o tome da su komunisti ubili više ljudi neko iko ikad. I kod nas se streljali desetine hiljada Srba, kako bi napravili mesto za mutante zvane jugosloveni. Na sreću, taj zločinački ekspreminet je propao.
Istorija Srbije kao republike je nešto najgore što je nam se desilo, a ova današnja neokomunistička vlast to samo potvrđuje.
Сиротињо, немаш појма, ајде паљба глупетало лумпентало...
Комунисти су промосилали морал у друштву а морална одговорност је отклонити оне које су тлачали народ годинама.
Не можеш бити монархиста а да не поштујеш човека кроз титуле. То једноставно не иде, пошто је у монархији као и свакој олигархији власт одређена правом мањине на основу неких особа да влада већином, у случају монархије то је крв.
Сиротињо, немаш појма, ајде паљба глупетало лумпентало...
''Вишње силе на ду'овном свету, а Карл Маркс закон за теорију о социо политико еконо материјализма производним односима .. и остало '
Da je baba bila deda.shvatio sam da okrivljujes tita za jugoslaviju
dok je u stvarosti monarhija zasluzna za spas hrvata i dala im je vise nego sto im je tito dao
a ni tita ne bi bilo da su karadjordjevici pola obrenovica , po pameti
Материјалисти су капиталисти. Па чујеш ли? Код њих се свака друга реч врти око тога како ћемо да гомилама богаство? Марксова идеја је била производ реализма и хуманости. То што је некоме реалност Бог, иако не постоји ниједан научни доказ о њему и онда исто недоказиво биће које је далеко на већем интелектуланом нивоу него што може било који човек може да схвати смислено уплиће у државне проблеме то је његов проблем!
Dejka jel to onaj što sam te yebo ?Опет овај добро
Da je baba bila deda.
Материјалисти су капиталисти. Па чујеш ли? Код њих се свака друга реч врти око тога како ћемо да гомилама богаство? Марксова идеја је била производ реализма и хуманости. То што је некоме реалност Бог, иако не постоји ниједан научни доказ о њему и онда исто недоказиво биће које је далеко на већем интелектуланом нивоу него што може било који човек може да схвати смислено уплиће у државне проблеме то је његов проблем!
пројектујеш МУС ( моторе са унитрашљим сагоревањем = а возе те ракетлом.. е то је Маркс
A u komunizmu nemas titule hahahhaahahahhaa.Комунисти су промосилали морал у друштву а морална одговорност је отклонити оне које су тлачали народ годинама.
Не можеш бити монархиста а да не поштујеш човека кроз титуле. То једноставно не иде, пошто је у монархији као и свакој олигархији власт одређена правом мањине на основу неких особа да влада већином, у случају монархије то је крв.
A u komunizmu nemas titule hahahhaahahahhaa.
A na čelu čoban ispod cobana cobsnov sofer i tako redom ljudi iz naroda svi jednaki .. Pa se još pitate a zasto nam loše ideУ комунизму немаш. У социјализму који је транзициони систем која тежи ка комунизму имаш, као што имаш и новац. КОМУНА - ЗАЈЕДНИЦА.
A na čelu čoban ispod cobana cobsnov sofer i tako redom ljudi iz naroda svi jednaki .. Pa se još pitate a zasto nam loše ide![]()
Zici se loše radi negativne sekcije .Иде нам лоше због транзиције у капиталистички систем који не може да живи без да неког не ојади.

Zici se loše radi negativne sekcije .
. Zamisli sam reprezatiju u košarci da se bira kao vi vlast a vlast svoje.. Pa oni ni kosa nebi dali![]()
Ne rasturi on direktno ništa za to mu je potrebna državaНе него се на друштво гледа кроз други критеријум а то је кроз критеријум заједнице и ради се оно што је добро за заједницу а не за појединца.
Ево ти конкретан пример. Најмања заједница је породица, више породица чини племе а више племена чини народ више народа чини људе. Капитализам је срозана свесност људи да сад више не мисле ни на породицу као на најмању и основну заједницу људи већ само на себе. У породици сви радимо али се све и дели, чак се и помажемо међусобом јер то је оно што нас чини људима.
Како настаје нација и зашто нација није исто што и народ?
Па нација настаје када дође капиталистички олигарх растури племена и каже: "Е, сад ћу ја свима вама да владам!"