"Kraljevina Srbija"- buducnost ili ne?

Da li Srbija treba da bude kraljevina?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ви се кунете у народ. који народ, кад је народ подељен? кунете се у устав. који устав кад га нико не поштује? кунете се у парламент. који парламент, кад је тзв. скупштина потпуно нелегитимна. нелегитимно је и све што та нелегитимна скупштина изгласа. у чије име судови суде и пресуђују? све ваше тврдње и пароле су обичне фантазије. и ово што нам се дешава у овој вашој републици најбоље је сведочанство да све то што ви заступате је обична Лаж.

ви се кунете у народ. који народ, кад је народ подељен? кунете се у устав. који устав кад га нико не поштује? кунете се у парламент. који парламент, кад је тзв. скупштина потпуно нелегитимна. нелегитимно је и све што та нелегитимна скупштина изгласа. у чије име судови суде и пресуђују? све ваше тврдње и пароле су обичне фантазије. и ово што нам се дешава у овој вашој републици најбоље је сведочанство да све то што ви заступате је обична Лаж.

монархисти се куну да имају 99% народа ....

Што ке ТКЗВКЊКВ мило то се и ТКЗБКЊКВ и снило

Не треба њима ред, правда и поредак.

Руља воли разузданост.

То је цела прича.

Крај сторије.

Неташно .. Историје има док има било какве заједнице људи ....

Шта 'оће монархисти/це

Па хоже ревизију и стечајно управништво

По њима , република 'незна шта и како са новцима'.. нешто као Германија што спочитава Русији.

Притом е, непринципијелно и паушално нападају СВЕ који у својству

рецимо испитивања понуде на слободном тржишту ( што у принципу и јесте монархија односно

монархо трабантизам најпримитивније форме )

или представнике медија .. које је заинтерсовала халабука и острашћеност на форумима ...

Значи неко 'мисли'.. чак и тврди .. да су са друге стране републиканци/ке ?!

Невероватно .. би било да незнамо да их предводи Конфузик ... а протежира госпојица

која је остала дужна тријадама силне јуане за меморабијалну керамику ...

Uzmite da je monarhisticki rezim vladavine isti kao mafijaski, pa odredjene grupacije uvek imaju svoju mrezu koja se bavi kriminalom, onda je sasvim jasno zasto je srbija mafijaska drzava stvorena na temeljima socijalizma gde je najlakse bilo instalirati mafijaske mreze, jer je takav sistem par vekova iznad monarhije i kao takav svesno napredniji politicki podlozan starim mehanizmima vladanja, gde su nasilje i teror osnova.

Narodi koji u 21. veku imaju jos monarhiju svoj napredak su placali da ne bi dosli u situaciju da ratuju izmedju sebe, pa su nasli pogodnu cenu da nadoknade monarhiji gubitke stvorene parlamentarizmom i te monarhije su pristajale na predaju vlasti uz nadoknadu da ne bi bili u istoriji poznati po cepanju nacije.
U Srbiji je monarhija jedna od najgorih koja je postojala u svetu koja je odnela milione zrtava da bi opstala na vlasti, tako da ne cudi sto je omrazena u narodu.

Mandat Kralja potice od pravde, to je ono sto vi demokrate ne mozete da shvatite
Мандат било каквог владара, који не потиче од народа који би да води је- терор и присила.
А то, што се монархија сакрива иза Бога, што ти не можеш да схватиш, јер си забраздио у религијску догму- твој је проблем.
А колико сам ја "демократа"- могао би да се обавестиш, да не висиш само на овој теми, мрмљајући своју мантру "оћукраљајермисетосвиђамакарсвипоцркали"... :lol:

Ako bi ovakav bio nosilac božje reči...

melisandre.jpg

ali su presli dug put od cara-boga do sadasnje ceremonijalne monarhije

ko malo analizira shvatice da su sve sada uspesne monarhije vise republike nego monarhije

i da samo zbog tradacije nose svoj znak.

pogledaj malo sta japanski car moze

Car vrši sledeća ovlašćenja prema »savjetu i odobrenju« Kabineta ministara:

• obnaroduje ustavne amandmane, zakone, vladine ukaze i međunarodne ugovore;
  • saziva parlament;
  • raspušta Predstavnički dom;
  • objavljuje održavanje opštih parlamentarnih izbora;
  • potvrđuje imenovanja i ostavke državnih ministara i drugih državnih službenika prema zakonu, a takođe potvrđuje punomoćja, mandate i diplomatske akreditive;
  • potvrđuje amnestije, pomilovanja i ublaživanje kazni;
  • daje nagrade;
  • potvrđuje ratifikacione povelje i druge diplomatske dokumente prema zakonu;
  • prima strane ambasadore;
  • održava ceremonije.
pa nisu sve monarhije razvlastile svoje monarhe to su ucinile samo one napredne i razvijene zato i jesu prosperitetne ostale koje su zadrzale monarhiju u kojoj monarh nije samo simbol su bedne i zaostale koje je pregazilo vreme svazilend kambodza lesoto tuvaluu i druge zabiti

A narod nije bio podeljen za vreme monarhije??? Seti se narodnih buna svaki par godina .
I sta jedinstvo u narod bi uneo jugoslovenski princ da ga nekim cudom nametnete srbima za kralja hahaha milioni nas koji smo protiv monarhije bi postali jedinstveni sa vas desetak hiljada koji ste za jugoslovenskog princa

Мандат било каквог владара, који не потиче од народа који би да води је- терор и присила.
А то, што се монархија сакрива иза Бога, што ти не можеш да схватиш, јер си забраздио у религијску догму- твој је проблем.
А колико сам ја "демократа"- могао би да се обавестиш, да не висиш само на овој теми, мрмљајући своју мантру "оћукраљајермисетосвиђамакарсвипоцркали"... :lol:
On kao i statler ne shvata da su mantru da je monarh monarh miloscu i voljom samog boga smisljena bas od monarha kako bi lakse vladao naivnim delom naroda

A narod nije bio podeljen za vreme monarhije??? Seti se narodnih buna svaki par godina .
I sta jedinstvo u narod bi uneo jugoslovenski princ da ga nekim cudom nametnete srbima za kralja hahaha milioni nas koji smo protiv monarhije bi postali jedinstveni sa vas desetak hiljada koji ste za jugoslovenskog princa
сасвим је нормално да је народ подељен, јер народ чине бројне друштвене скупине, често потпуно супротстављене. ту нема јединства воље, нити може бити јединства воље. и како онда суверенитет (врховна власт) може да припада некој аморфној маси сукобљених скупова, која сама по себи (у некаквој замишљеној целини) нема вољу, нити је може исказати у јединственом облику. дакле, идеја о народном суверенитету је обична парола, и ви сте тога свесни. али ту илузију и даље потурате као некакву друштвену стварност, а уствари је обична лаж. а кажете да сам ја неки романтичарски залуђеник. а ја сам суви реалиста. јер мој Краљ није подељен. он има вољу, јасну и недвосмислену. он није аморфна појава, него конкретна личност. и док је заклетва некаквој аморфној маси (коју зовете народ) обична парола без икаквог смисла, заклетва Краљу је сасвим реална ствар.

сасвим је нормално да је народ подељен, јер народ чине бројне друштвене скупине, често потпуно супротстављене. ту нема јединства воље, нити може бити јединства воље. и како онда суверенитет (врховна власт) може да припада некој аморфној маси сукобљених скупова, која сама по себи (у некаквој замишљеној целини) нема вољу, нити је може исказати у јединственом облику. дакле, идеја о народном суверенитету је обична парола, и ви сте тога свесни. али ту илузију и даље потурате као некакву друштвену стварност, а уствари је обична лаж. а кажете да сам ја неки романтичарски залуђеник. а ја сам суви реалиста. јер мој Краљ није подељен. он има вољу, јасну и недвосмислену. он није аморфна појава, него конкретна личност. и док је заклетва некаквој аморфној маси (коју зовете народ) обична парола без икаквог смисла, заклетва Краљу је сасвим реална ствар.
E to se zovu fraze i parole hahaha jos samo da si na kraju napisao bez kralja ne valja i koju recenicu o titu i koga ne bi ubedio. Vidis li ti jado da su sve uspesne monarhije razvlastile svoje monarhe? A suverenitet prakticno prenele na narod danas je engleska kraljica suveren samo u naslovu ko sto je istocna nemacka bila demokratska samo u naslovu a prakticki radilo se o diktaturi

Vi kad bi uspeli da srbima nametnete monarhiju samo bi dobili novu podelu u narodu a ne jedinstvo ! Sada je narod po pitanju republike jednoglasan uz marginu od 0.5-2% da proglasimo monarhiju odmah bi se podelili milioni nas koji smo za republiku bi bili opozicija i protiv monarhije a uz jugoslovenskog princa bi bilo vas nekoliko desetina hiljada

Vi kad bi uspeli da srbima nametnete monarhiju samo bi dobili novu podelu u narodu a ne jedinstvo ! Sada je narod po pitanju republike jednoglasan uz marginu od 0.5-2% da proglasimo monarhiju odmah bi se podelili milioni nas koji smo za republiku bi bili opozicija i protiv monarhije a uz jugoslovenskog princa bi bilo vas nekoliko desetina hiljada
Jeste svi bi trcali da glasaju za republiku. Evo sve ih vidim :lb:

Vuce, cak si i na forumu u manjini sa tim svojim ekstremistickim stavovima.

U ime uzurpatora već decenijama. Tražiti od sudova zakon i pravdu odavno je gubljenje vremena i trošak jer nismo svi jednaki pred zakonom uzurpatoriskog suda.
Ne lupaj nista mi nismo uzurpirali drzava je bila propala posle bekstva kralja i mi smo je sa puskama oteli ali ne od vas nego od okupatora mi smo na okupiranoj teritoriji izgradili drzavu . Gde je bio tvoj deda kad je kralj pobegao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back