mr Kiza
Domaćin
- Poruka
- 3.413
Nisam ja dovoljno proverio, Apis ipak ima ulicu u Beogradu, na opstini Zvezdara, i to bas iznad Bulevara Kralja Aleksandra...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ja dovoljno proverio, Apis ipak ima ulicu u Beogradu, na opstini Zvezdara, i to bas iznad Bulevara Kralja Aleksandra...
Po toj logici bi i za Bulevar Kralja Aleksandra slicno moglo da se napise ispod svake table...
Kralj Aleksandar nesto najbolje sto je Srbija "skinula"dodelia epitet diktatora i tiranina!То је много табли...
Po toj logici bi i za Bulevar Kralja Aleksandra slicno moglo da se napise ispod svake table...
УТИЦАЈ У ДРЖАВИ ПОСЛЕ ЗЛОЧИНА 1903. ИМАЛИ СУ АПИС И ЊЕГОВА БРАТИЈА! ПРОЧИТАЈТЕ МЕМОАРЕ ВОЈВОДЕ МИШИЋА И ПУТНИКА! ОНИ СУ ВЛАДАЛИ УЗ ПАШИЋА ТОМ ДРЖАВОМ ДОК НЕСРЕТНИ ПЕРА НИЈЕ СМЕО ДА ИМ ПИСНЕ! Наравно, регент Александар је био довољно паметан да се отараси багре И ХВАЛА МУ НА ТОМЕ!!!!!!!! Војвода Мишић каже да су Апис и неки од главних официра убица и кољача краљевског пара имали касније пуну заштиту круне то јест суверена!! ЉУДИ СХВАТИТЕ МАФИЈА ДОВЕЛА МАТОРОГ НА ВЛАСТ И ВЛАДАЛА КАКО ЈОЈ СЕ ХТЕЛО!!!! НИКАДА НЕЋУ ПОДРЖАТИ И РАЗУМЕТИ ТАЈ И ТАКАВ ЧИН......
E UPRAVO TAKO KRALJ ALEKSANDAR NAJBOLJE IZ SRBIJE!
Радило се на потпуном затирању трагова о последњим Обреновићима! једини који су поштовали покојни краљевски пар били су Краљ Александар Ујединитељ и Краљица Марија....иначе, не знам да ли знате да је ''Мирослављево јеванђеље'' нстало у ноћи злочина 1903. а онда се на почетку Великог рата МИСТЕРИОЗНО појавило у личном сефу краља Петра....
Pa to je notorna cinjenica,da su banditi harali i pljackali sve iz konaka! E sad oko Aleksandra uJuedinitelja ,ne znam,jedino koga cenim iz familije Karadjordjevic je Princ Pavle koji je na slican nacin pokusavao nemoguce sa Srbima,i njega su isutirali kao i Aleksandra,ispustio je dusu u najvecoj muci i u kosmarima buncajuci -"NEMOJTE IH UBITI MOLIM VAS"misleci na Kralja Aleksandra i kraljicu Drgau,on je kao 10-godisnjak inace slucajno bio prisutan kad su zaverenici pricali plan ubistva Petru!
Inace od je 1941.godine primljen Kod Hitlera kao s ogromnim postovanjem,i nezabelezenim ovacijama uz himnu i sve pocasti,Nazalost ostao je kao i Kralj Aleksandra Neshvacen i "tiranin" kako neko rece ovde "neustavno dosao na vlast"Mi Srbi ko o cemu mi o legalnosti u Prvo sv.Ratu koji smo mogli izbeci srbi o legalnosti u drgom covek lepo otisao i dobio priznanje da nas Hitler nece taknuti ,a mi Srbi odma na luce kataci ,lanci laserski zraci i o legalnosti-Kasnije kad smo iz rusevina po ko zna koji put vadili mrtve i sumirali stetu-Tito ponovo zlocina i krvnik povede pricu o legalnosti i bratskom savezu drugova i drugarica u uzjahu privrede i kako napuisa neko baci se na "istorijografsku nauku o Srbima-Smejurija bre ,dok mi Srbi ne shvatimo da smo jedinu u Evropi a verovatno i u Svetu svog kralja izmasakrirali i bacili kroz prozor nece nam ici bolje-NIKAD!Varvari ostaju Varvari
Какве дечје приче ...
Знамо сви врло добро на шта ја мислим када кажем да је Апис имао покриће круне, то јест Петра, маторог сплеткароша...... То за кнеза Павла нису дечје приче, он је био врло сензибилан човек, емотивац просто речено. Мислим да је твоја велика грешка што се у сагледавању одређених историјских дешавања позиваш ИСКЉУЧИВО на написане књиге, које су свакако својеврстан доказ о једном времену, али нису цела истина, историја је у великом броју нешто сасвим друго од онога што је неко написао....па толике стотине година учимо како је Вук Бранковић издао Србе на Косову, а то је ноторна неистина..... а постоје и мишљења која доводе у питање и српски пораз на Косову...то су два одлична примера.