vEROVATNO CITAS POGRESNU LITARATURU,I U STVARI COVEK TREBA DA SAGLEDA SVE ,KADA CENI JEDNU TAKO VAZNU iSTORIJSKU LICNOST U SRBIJI KAO STO JE TO BILO kRALJ aLEKSANDAR I KRALJICA DRAGA-I POLITICKE MOMENTE,I SOCIOLOSKE I EMOTIVNE,I SPOLNJE FAKTORE ,I NACIONALNO BICE I VREME ,A ONDA SAM DA ODREDI DA LI JE MOGLO BITI DRUGACIJE I DA LI TA LICNOST ZASLUZUJE KAKO NAS JE Tito i titovi istoricari ucili epitet :"e on ti je tiranin oborio je ustav,napaO je skupstinu,ozinio se tamo neko kurvom i takve gluposti"
Pisati tako o jednom veliko vladaru-ne ide dalje od toga da taj koji tako pise je "kurirsti tip" coveka koji sudi na osnovi par recenica istrgnutih iz konteksta istorije"
Kako to da ne odgovoris kad je bio pomen prvi drzavni"
I kako to da nepises da je onaj nas Patrijah inokentije odbijo da vrsi opelo-naredio da se prestane sa pojanjem,stavio zastave na svoj dom ,i pao u euforiju da je "tiranin" mrtav-Sramota -
PAZI BITANKE POSLE PREVRAT SU SE BAVILI TAKVIM BUDALASTINAMA DA SU OPRAVDAVALI MASAKAR I IZIVLJAVANJE RULJE NA TELIMA KRALJA TIME STO ON I NIJE Srbin-
E covek da poludi,Milos veliki proteran-verovatno nije bio Srbin
Mihaila ubili -VEROVATNI NIJE BIO SRBIN
MILANA PROTERALI BIO SPIJUN VEROVATNO
ALEKSANDRA I DRAGU BACILI VEROVATNO NISU BILI SRBI
DJINDJICA UBILI OPET pricice strani SPIJUn i placenik
MA TITO NAMA BRE TREBA DIKTATURA I TO APSLOLUTNA PA KAD TE OPALI NA GOLI OTOK IMA DA SE SVE PUSI,A ONda NA TV IZACE ZLOCINAC JOVO KAPICIC KOJI JE LICNO ODVAJAO DECU IZ MAJCINIH RUKU I KAZE MA TO TAKO TREBA-ALO SRBI PROBUDITE SE SVI SU NAM TIRANI I SVI NAM SMETAJU -da li smo mi kao narod stvarno u problemu ili smo mi problem?
Pisati tako o jednom veliko vladaru-ne ide dalje od toga da taj koji tako pise je "kurirsti tip" coveka koji sudi na osnovi par recenica istrgnutih iz konteksta istorije"
Kako to da ne odgovoris kad je bio pomen prvi drzavni"
I kako to da nepises da je onaj nas Patrijah inokentije odbijo da vrsi opelo-naredio da se prestane sa pojanjem,stavio zastave na svoj dom ,i pao u euforiju da je "tiranin" mrtav-Sramota -
PAZI BITANKE POSLE PREVRAT SU SE BAVILI TAKVIM BUDALASTINAMA DA SU OPRAVDAVALI MASAKAR I IZIVLJAVANJE RULJE NA TELIMA KRALJA TIME STO ON I NIJE Srbin-
E covek da poludi,Milos veliki proteran-verovatno nije bio Srbin
Mihaila ubili -VEROVATNI NIJE BIO SRBIN
MILANA PROTERALI BIO SPIJUN VEROVATNO
ALEKSANDRA I DRAGU BACILI VEROVATNO NISU BILI SRBI
DJINDJICA UBILI OPET pricice strani SPIJUn i placenik
MA TITO NAMA BRE TREBA DIKTATURA I TO APSLOLUTNA PA KAD TE OPALI NA GOLI OTOK IMA DA SE SVE PUSI,A ONda NA TV IZACE ZLOCINAC JOVO KAPICIC KOJI JE LICNO ODVAJAO DECU IZ MAJCINIH RUKU I KAZE MA TO TAKO TREBA-ALO SRBI PROBUDITE SE SVI SU NAM TIRANI I SVI NAM SMETAJU -da li smo mi kao narod stvarno u problemu ili smo mi problem?
Poslednja izmena:

Vidis sta sam kvotovao? Dobro, evo, da se izbegne zabuna, editujem predjasnji post.