a jel zna neko zasto su se apis i antonije antic posle prevrata razisli ? koliko znam antic nije bio clan crne ruke ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dares jel znas da je obdukcija obavljana 4 puta prvi put je obavio nasi lekar,ona bitnija obavljena je po nalogu Dr Matisa,a koju prenosi Dr adasevic,u svom nalazu su potvrceni prohodni jajovodi kraljice Drage,tako da je zacece bilo moguce,Obdukciju su radili i austro ugari ali i po licnom nalougu HITLERA!
E sad ko je krao ,pa svi oni koji su ih pobili!Masin je kraljici Dragoj rasporio stomak,i rekao "gde ti je to kopile"-Onda je tuzno ponavljo ti si i mrtva lepa, u Obdukcionom nalaza koji je uradjen kada je stara crkava sv Marka zapaljena,stoji da Kralj nije imao srednji prst jer su mu ga isekli i ukraalju burmu,Imao je visestruke frakture lobanje i preko 50 uboda macetama,dakle nisu ga "mazili" vecu su ga iskasapili monstrumi!Kraljica Draga je imala oko 20 metaka u telu kao i vise desetina uboda macetama!Sto se tice opela informisi se,malo bolje.
Tu noc sve evropske zemlje su okarakterisla kao "divljacko izivljavanje na slabovidnom coveku i zeni ,takodje ostaje upamcena i recenica da je divljanje azijskih divljaka ostalo u senci posle monstruma iz belog GRADA SMRTI!
gLAVU SU MU BUSILI IZ CISTOG IZIVLJAVANJA JER JE IMAO SRASLU POKORICNO KOST DELBLJINJE 8M!Informisi se malo ,nisu samo oni uklonili kralja i kraljicu Srbije,vec su unistili brojnu arhivu,i uklonili blagorodnu dinastiju potomke ORLOVICA,MARTINOVIC,BALSICA I NEMANJICA ciju je krva kralj Aleksandar nosio u sebi-Bio je van serijiski intiligentan kao i Kraljica Drga!
Zlocincima smrt!
P.s.Ako zelisi u kriptu,u kojoj su samo hrabri neposredno posle monstruoznog ubistva palili svece,poseta je samo cetvrtkom i samo u 18"00pm-kao Vasarske igre od 18-do 19 da se amalo narodu ispricaju pricice -eto nisu bili dobri -zato su im "malo"ubili.
UKripti postoje obelezija,ali oni nisu po bozijem sudu otisli tamo,vec su iskasapljeni ,i to u centru Beograda ,e tamo gde su baceni u ul.Kralja Milana treba da stoji natpisa da svet konacno zna da se na mestu fontane ,lila krv iz tela Krlaja i krlajice da su u onom Praku dvorskom alias pionirskom pobijeni ljudi i da su reke krvi tekle tog 29 /11 maja juna 1903 godine!
Ево начина најбољег да се демантују "стручњаци" који "одговорно тврде" да убијени владари нису смели да се помињу, да њихови симпатизери нису смели гласно да говоре, да су њихове породице побијене ,да нису држани помени - ево извештаја из 29.маја 1904. ,годину дана после убиства. Прочитаје пажљиво "стручњаци".
И доста више баљезгања и "проверених" извора и назови-историчара.
''Црква је била препуна'' како се овде наводи...дакле било је и тада више него много поштовалаца краљевског пара, који, како каже и сам професор Љушић, није био тако црн каквим га представљају у историји.
a jel zna neko zasto su se apis i antonije antic posle prevrata razisli ? koliko znam antic nije bio clan crne ruke ...
Све што сам овде изнео и поставио је проверен историјски податак и то је ПАМЕТНОМ доста.
Sila ti je istorijski podatak da su im eto odrzali pomen godinu dana kasnije i to rodjaci!-Pre bi se reklo da ti istorijski izvori spadaju u one "kadija ti sudi kadija te tuzi" ili ti malo smo vas pobili pa cemo da napisemo koliko smo Vas volili i postovali!
Ево начина најбољег да се демантују "стручњаци" који "одговорно тврде" да убијени владари нису смели да се помињу, да њихови симпатизери нису смели гласно да говоре, да су њихове породице побијене ,да нису држани помени - ево извештаја из 29.маја 1904. ,годину дана после убиства. Прочитаје пажљиво "стручњаци".
http://www.dodaj.rs/?2d/US/6EEFSbp/politika.jpg
И доста више баљезгања и "проверених" извора и назови-историчара.
Зар није мало симптоматично да су венце прилагали анонимни поштоваоци.
Државни парастос? Шта се подразумева под тим? Да ли је протојереј Мирковић као изасланик државе или државни чиновник одржао службу те 2003.?
Парастоси у приватној,индивидуалној организацији? Колико знам,помен покојнима увек организује породица,родбина,или поштоваоци.
Натпис из Политике показује да помињање Обреновића није било забрањено,да њихови рођаци нису убијани и протеривани,да им је родбина одржавала помене,да је на тим поменима било и јавних личности и поштовалаца из народа... све насупрот ономе што су поједини "стручњаци" овде изричито тврдили.Толико лажних информација које су износили, показивали су темељно "познавање" историје дотичних.
Колико читам на овој теми,ни дан данас не постоји достојно обележје у крипти цркве,где почивају Обреновићи - да ли је и за то крив Петар Први, или сви ми као народ који не поштује своју историју? Али је зато свако од нас (мало старијих) бар једном био у Кући цвећа.
Државни парастос? Шта се подразумева под тим? Да ли је протојереј Мирковић као изасланик државе или државни чиновник одржао службу те 2003.?
Парастоси у приватној,индивидуалној организацији? Колико знам,помен покојнима увек организује породица,родбина,или поштоваоци.
Натпис из Политике показује да помињање Обреновића није било забрањено,да њихови рођаци нису убијани и протеривани,да им је родбина одржавала помене,да је на тим поменима било и јавних личности и поштовалаца из народа... све насупрот ономе што су поједини "стручњаци" овде изричито тврдили.Толико лажних информација које су износили, показивали су темељно "познавање" историје дотичних.
Колико читам на овој теми,ни дан данас не постоји достојно обележје у крипти цркве,где почивају Обреновићи - да ли је и за то крив Петар Први, или сви ми као народ који не поштује своју историју? Али је зато свако од нас (мало старијих) бар једном био у Кући цвећа.
Sto se tice znacenja drzavni parastos-pa to je barem jednostavno-Posto Aleksandra i Draga nisu bili samo grajdani vec i Kralj i Kraljica-podrazumevalo se da ce drzava da organizuje parastos svojim suverenima,tj njeni najveci predstavnici ili politicki ili duhovni toga nije bilo sve do kako sam pisao i Knjige Jakovljevic Bosnjak do 2003.
Sto se tice ubijanja i priterivanja clanova porodice Obrenovic ,mozda ce ti biti jedan merodavan faka potreban da to shvatis ,a to je da su posle majskog prevrata oni masovno menjali prezimena da ne budu proganjani ili ubijani,cak i 57 kada je dosao izaslanik ambasade Francuske USrbiju u Brusnicu-da trazi zive potomke Obrenovica jer je znao da ih ima receno mu je (udba)da su oni svi pomrli...
Sro se tice nase krivice kao naroda tu se mogu sloziti sa tobom,verlika je krivica i na nama kao narodu slazem se u potpunosti!
I da ovo za kucu cveca-ja licno nikada nisam niti cu ici,bio sam u kripti i kao sam pisao poseta je dozvoljena CETVRTKOM OD 18:00PM kao da je vasar-i
opet se slaze da su dana vise za kucu cveca nego da dostojno se obelezi mesto gde su oni tacno i ko ih je izmasakrirao!