RocketQueen
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
Kako neko moze da potpuno cuti u toku seksa? Kao hladan tus...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pusti ovako nesto do daske i ne moras da se deresposto si vec utripovao da moras.
Grubo, prljavo, bezobrazno... najbrže upali...
Nežnost u pauzama, tj, sistem "toplo-manje toplo" (jer hladnog nema)
ma jok, ovo je zakon - Melani Fiona - "Give it to me right" (or don't give it to me at all)
Grubo, prljavo, bezobrazno... najbrže upali...
Nežnost u pauzama, tj, sistem "toplo-manje toplo" (jer hladnog nema)
Nista se ja tu ne razumem, sta je prljavo, kome, koga, zasto.
Kako su prljave te reci koje se izgovaraju za vreme sexa?
Tacno je da svako dozivljava sex na svoj nacin ima ove ili one potrebe, nekad zahteve,
ali kad bi mi neko objasnio sta je tu prljavo da skinem mrak sa ociju bio bih mu vrlo zahvalan.![]()
I ... da li umeš da spemiš hladnu tu Koka Kolu?![]()
Beskrajno dobro.
Evo pitanja i za tebe, obzirom da se deklarišeš kao diplomirani дртитокер da li bi ti na primer bio pozitivno nadražen na jednu naredbu tipa:
Spremi mi odmah tu hladnu Koka Kolu i uteraj mi je u grlo ili nemoj mi je spremati uopšte?![]()
Pošto pretpostavljam da ti je jasno da ne diskutujemo o higijeni pod prljavštinu u ovoj priči podvedena su sva ona stimulativna verbalna narušavanja partnerkinog integriteta.
- - - - - - - - - -
Beskrajno dobro.
Neophodno je dobro poznavanje partnerke, inace stvara negativne efekte koje kasnije moras da popravljas.
Recimo glupo je posle kratkog poznavanja poceti sa nekim eksperimentima, osim, ako se ne dogovoris, a dogovor je vec pomeraj normalnog odnosa, pa jos nesiguran odnos odvedes na pogresan kolosek. Ako je za jednu noc, mozes kako hoces.
Moram li da tražim račun posle ispijanja kao što je red kad se posluje sa konobarima ili ovo piće ide na račun kuće?Pedigrirani konobar sa leptir mašnom je uvek stimulisan i zna šta mu je činiti.
Da, gospođo. Odmah stiže.
Jesi donekle u pravu.
Ali nekada može i brže.
Ja se zapravo divim majstorima koji verbalno potpuno relativizuju pominjani integritet već na prvom sudaru.
Vešti su to i obdareni ljudi, žene ih obožavaju.
Ako muškarac stimuliše svoju partnerku pokreće energiju koja kruži i ta stimulacija se veoma pozitivno odrazi na ceo tok. Ako do sada nisi bio u prilici da to shvatiš, živeo si u zabludi da je vrhunski sex rezultat unapred utvrđenih pravila i postojećih klišea.
Potpuno pogrešno!
Ćutljiv sex može da bude neprijatan i zamoran kao što je neprijatno i zamorno sređivanje podruma
Na ovu tvrdnju samo da ti prikažem grafikon
Pogledajte prilog 356348