Krajišnik: Milošević je dao Sarajevo uz viski! BiH treba da ga slavi!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Шта прича ти???

Није Милошевић био главни јастреб нег Туђман, он је имао планове о подели целе БиХ, Милошевића је само позивао да пристане на његове предлоге.

Милошевић је, изгледа, био несрећни Југословен.

Cedo, mnogo ste htjeli pocev od Slovenije a zavrsilo se na Kosovu svi znamo kako. Pametnom dosta. Naravno da je bila agresija, "JNA" se dobro potrudila u svim republikama da vam osigura sto bolje pozicije na vama poznatoj crti velike Srbije.

Mi smo samo hteli da sačuvamo yu (na žalost) .
Znaš li ti uopšte šta znači "agresija" (definicija) ???

A zašto ti stručnjaci sa Romanije ne uzeše Sarajevo nego pucahu bezveze po njemu i čekahu da udari grom na Svetog Savu usred zime kad mu vreme nije pa da krenu da ga zauzmu

Zato sto je zapad zapretio bombardovanjem Srbiji i Republici Srpskoj ako napadnemo Sarajevo

Eksplicitno su trazili da se Sarajevo deblokira tj da se dozvoli bosnjacima u okruzenju snabdevanje.

Inace da nisu za 3 meseca bi ovi pocrkali ko pacovi jer bi ostali bez hrane i icega.

Mozda bi se i ubijali medjusobno i postali ljudozderi i doslo bi do humanitarne katastrofe.

Ali to je rat on nosi mnogo loseg i zla - o tome su trebali sami Bosnjaci da razmisljaju pre nego su ga zapoceli napadom na Srbe...

Ti stvarno ne znaš šta pišeš . Autonomije su bile stvar Republike Srbije , a ne sfrj....RAZUMEŠ ???
DRUGO..........jugoslavija je bila VELIKA SRBIJA mujo .....RAZUMEŠ ???
P.S
Kuhrac moj ti razumeš.

Jel' AP stvar Srbije sto je moj stari onda isao iz BIH u rezervni sastav milicije da rhesava "srpsku stvar" Nemoj me ba peglat. Cedo, niste htjeli da slusate, ponjelo vas bili ste u zanosu nacionalizma.

Ono sto je Bitno naglasiti, nama niko nije mogao pokloniti nesto sto je nase. Dzaba svo oruzje oko Sarajeva, agresor nije imao srce kao sto su Sarajlije imale.

Naravno, to je vaše a naše je naše.
Sad ćemo mi lijepo svoj referendum održati, jer smo ostali dužni da zaokružimo DA ili NE. I da se lijepo bratski rastanemo, i svako na svoju stranu.

Naravno, to je vaše a naše je naše.
Sad ćemo mi lijepo svoj referendum održati, jer smo ostali dužni da zaokružimo DA ili NE. I da se lijepo bratski rastanemo, i svako na svoju stranu.

Vi ste vec imali referendum 1991. Zaokruzili ste DA a u medjuvremenu je yuga kakvom ste he vi zamisljali nestala a njen pocetsk kraja je bio ukidanjem autonomija kosova i vojvodine.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back