КРАЈ ВЛАДЕ!

Е ти пази шта причаш. Јеси чуо? Тамо су били све српске патриоте. Они којима је до Косова и Метохије стало. а, истина је да је било и оних који су дошли само да краду, као што је то једна група из ДС и ЛДП. Ако мало боље погледате оне две плавушице што су дрпале по радњама све на шта стигну, схватићете следеће: једна је била у кампањи ДС, а друга у кампаи ЛДП.
aj ziv bio nasmeja me :lol:

Е ти пази шта причаш. Јеси чуо? Тамо су били све српске патриоте. Они којима је до Косова и Метохије стало. а, истина је да је било и оних који су дошли само да краду, као што је то једна група из ДС и ЛДП. Ако мало боље погледате оне две плавушице што су дрпале по радњама све на шта стигну, схватићете следеће: једна је била у кампањи ДС, а друга у кампаи ЛДП.

ne... tamo su bili retardi koji nisu shvatili da je to bio predizborni miting radikala i dss-a. ostali su jednostavno naivni misleći da mogu da promene nešto što od njih ne zavisi uopšte...

'Мито, јел ти то опет говориш да си био на митингу?????? Не лажи више народ овде молим те. Немаш ти појма шта се тамо све дешавало.

Наравно да сам био и учествовао НА СВИМ ЗНАЧАЈНИМ СКУПОВИМА. Чак сам ишао и на онај скуп када су донели посмртне остатке СМ испред Скупштине.

А то што станујем на 3 минута од Скупштине само значи да нисам стајао тамо као споменик 5 сати него да сам се шетао и враћао кући... свашта од тебе... измисли нешто уверљивије ако ти већ сметају моји ставови, ово ти је испод сваког нивоа.

Од свих лоших одлука у овом тренутку, Коштуница је донео најгору у сагласју са свим политичким партијама у скупштини.
Ово одавно није више држава, до сад је било ловачко друштво, сад више није ни то..

Од свих лоших одлука у овом тренутку, Коштуница је донео најгору у сагласју са свим политичким партијама у скупштини.
Ово одавно није више држава, до сад је било ловачко друштво, сад више није ни то..
mislim, to je iz tvojelicne projekcije,ali politika je qrva ble:-)

Место потпредседника Владе или Председника Скупштине.

natasaru8.jpg

Back