КРАЈ ВЛАДЕ!

A ne bi nikada bilo sankcija i humanitarnog bombardovanja da nas niste branili :lol:
Pardon, niste nas ni branili samo ste pričali.
Gledao sam i ja prenos iz Haga :lol:

Ko ima imalo zdravog razuma i seća se šta je bilo zna da se bombardovanje nije moglo izbeći jer nije bilo nikakve sredine i amerikanci su bili otvoreno za šiptare, greška je bilo povlačenje sa Kosova, Račak je krunski dokaz, jer je finski patolog Helena Ranta namerno izostavila važne elemente iz izveštaja, a to je bio povod koji se samo tražio.Nevezano to ne znači da je miloševićeva vlast bila dobra nego da je DOS ova mnogo gora.

Sankcije su uveli jer je trebalo pomoči srbima u bosni da ih ustaše ne pokolju kao 1941, i ta žrtva je bila opravdana. Da vas podsetim Đinđić je tada pekao vola na Palama sa Karadžićem i slao svog kriminalca Ljubišu Savića Mauzera u bijeljinu kao vođu paravojne formacije :lol:

Ko ima imalo zdravog razuma i seća se šta je bilo zna da se bombardovanje nije moglo izbeći jer nije bilo nikakve sredine i amerikanci su bili otvoreno za šiptare, greška je bilo povlačenje sa Kosova, Račak je krunski dokaz, jer je finski patolog Helena Ranta namerno izostavila važne elemente iz izveštaja, a to je bio povod koji se samo tražio.Nevezano to ne znači da je miloševićeva vlast bila dobra nego da je DOS ova mnogo gora.

Sankcije su uveli jer je trebalo pomoči srbima u bosni da ih ustaše ne pokolju kao 1941, i ta žrtva je bila opravdana. Da vas podsetim Đinđić je tada pekao vola na Palama sa Karadžićem i slao svog kriminalca Ljubišu Savića Mauzera u bijeljinu kao vođu paravojne formacije :lol:

nek ti je bog u pomoći...

btw... rat se mogao izbeći... po završetku rata, u kome smo pobedili, dali smo i više nego što nam je traženo pre rata... a povukli smo se s kosova zato što smo ga u ratu I Z G U B I L I... dokle bre da se lažemo... IZGUBILI SMO JEBENI RAT 1999.

btw... rat se mogao izbeći... po završetku rata, u kome smo pobedili, dali smo i više nego što nam je traženo pre rata... a povukli smo se s kosova zato što smo ga u ratu I Z G U B I L I... dokle bre da se lažemo... IZGUBILI SMO JEBENI RAT 1999.

Skoro sve sto si napisao je netacno. Nije se mogao izbeci. Barem mi nismo mogli nista da ucinimo da se izbegne. Nije dato vise nego sto je trazeno pre rata. Savetovao bih ti da se bolje informises o Rambujeu. Jedino je tacno da smo rat izgubili. Tako sto smo se predali.

Sada će da se frljamo sa godinama i dogadjajima...
Ovo će te pogoditi naročito - PLAN Z4 :lol:

ne bi otome da se rat mogao izbeći jer nije

Rat i kosovo nismo izgubili u ratu nego zbog Miloševićevog autizma i idiotizma, nedoslednosti

Skoro sve sto si napisao je netacno. Nije se mogao izbeci. Barem mi nismo mogli nista da ucinimo da se izbegne. Nije dato vise nego sto je trazeno pre rata. Savetovao bih ti da se bolje informises o Rambujeu. Jedino je tacno da smo rat izgubili. Tako sto smo se predali.

Nažalost, Sloba nije primio Holbruka i jednom nam oprostili pred zimu...
... drugi put nisu...

A i glasao narod na referendumu - šta te briga.
Hvala babama i dedama, naročito onima koji više nisu živi, što su mislili na našu budućnost.

Te fore - mi hteli ali nam oni nisu dali - tek će da slušamo...

Dobro je što je se ova agonija prekinula. To me veoma raduje :D:super:
Bolje je doneti odluku, nego je ne doneti i čekati da se situacija dodatno komplikuje novim i novim problemima.....ovako stvari mogu da se raščiste, i biće lakše za narod.
Svaka čast današnjim političarima koji štite Kosovo od "jastrebova", vidim da im nije ni malo lako, nailaze na brojne teškoće a treba ostati spokojan i smiren.

Nisam ja protiv EU, ali ako ćemo po PRAVU I PRAVDI BOGA neka budemo primljeni kao sve ostale zemlje RAVNOPRAVNO. Ako tako ne može, SIKTER iz moje zemlje nemaju šta da traže strani vojnici na našoj teritoriji.

Svakoj zemlji je zagarantovano pravo poveljom UN na SUVERENITET I INTEGRITET i niko nema pravo to da krši, ili da jedino mi budemo "izuzeti" i jedino mi OŠTEĆENA zemlja pri ulasku u EU. E to, izvinite ne može. TAČKA :!:

Nažalost, Sloba nije primio Holbruka i jednom nam oprostili pred zimu...
... drugi put nisu...

A i glasao narod na referendumu - šta te briga.
Hvala babama i dedama, naročito onima koji više nisu živi, što su mislili na našu budućnost.

Te fore - mi hteli ali nam oni nisu dali - tek će da slušamo...

Svaki put kada okrivis Milosevica, pomilujes one koji su bombardovali i koji su zaista pokrenuli zlo. Ali dobro, to ti je verovatno i posao ovde.

hocete nas postreljati ili?

Vi biste da postanete mučenici "demokratije". Taj film nećete gledati :lol:

Sada će da se frljamo sa godinama i dogadjajima...
Ovo će te pogoditi naročito - PLAN Z4 :lol:

Ja o miloševiću imam loše mišljenje iz mnogo razloga i nikad nikom pa ni miloševiću ne pristupam bez kritike i razmišljanja ,a li taj milošević je bio za plan i nagovarao ih je na Palama da ga prihvate, posle toga im je uveo sankcije, kao što je Đinđić na tim istim palama raspaljivao ćumur , pre no što je postao "evropejac":lol:

Dobro je što je se ova agonija prekinula. To me veoma raduje
Bolje je doneti odluku, nego je ne doneti i čekati da se situacija dodatno komplikuje novim i novim problemima.....ovako stvari mogu da se raščiste, i biće lakše za narod.
Svaka čast današnjim političarima koji štite Kosovo od "jastrebova", vidim da im nije ni malo lako, nailaze na brojne teškoće a treba ostati spokojan i smiren.

Nisam ja protiv EU, ali ako ćemo po PRAVU I PRAVDI BOGA neka budemo primljeni kao sve ostale zemlje RAVNOPRAVNO. Ako tako ne može, SIKTER iz moje zemlje nemaju šta da traže strani vojnici na našoj teritoriji.

Svakoj zemlji je zagarantovano pravo poveljom UN na SUVERENITET I INTEGRITET i niko nema pravo to da krši, ili da jedino mi budemo "izuzeti" i jedino mi OŠTEĆENA zemlja pri ulasku u EU. E to, izvinite ne može. TAČKA

Idi pa im kaži... Čini mi se da je pobednički kuferat predat na punktu... Još prevode inače bi otišli :lol:

Pljačka društvene imovine i povezanost "demokrata" sa organizovanim kriminalom posle 5. oktobra su ipak događaji bez presedana po kvantitetu i kvalitetu :wink:

Bar nisu ubijani novinari zbog marifetluka sa imovinom. Aca plakao da je ono njegov stan.
Mirča radi posao i čeka svojih pet minuta. Miško2 u najavi :lol:
Da nisu oni onda bi neko drugi, a kukate što niste to vi pa eto, bolje za vas ostali ste čisti...

Back