svetlost_vostoka
Primećen član
- Poruka
- 799
+ Delic umesto Ponosaludnica i cirkus radikala i mutavih dss-ovaca... a ko ce umesto jelashica?
![]()
mile diler deviza... kažu da je iskusan...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
+ Delic umesto Ponosaludnica i cirkus radikala i mutavih dss-ovaca... a ko ce umesto jelashica?
![]()
ipak Jorgovanka... strucnjak... a ko bi sve onda bio uhapsen posto bi postenjacine konacno zasele u svoje fotelje?
A ne bi nikada bilo sankcija i humanitarnog bombardovanja da nas niste branili
Pardon, niste nas ni branili samo ste pričali.
Gledao sam i ja prenos iz Haga![]()

Ko ima imalo zdravog razuma i seća se šta je bilo zna da se bombardovanje nije moglo izbeći jer nije bilo nikakve sredine i amerikanci su bili otvoreno za šiptare, greška je bilo povlačenje sa Kosova, Račak je krunski dokaz, jer je finski patolog Helena Ranta namerno izostavila važne elemente iz izveštaja, a to je bio povod koji se samo tražio.Nevezano to ne znači da je miloševićeva vlast bila dobra nego da je DOS ova mnogo gora.
Sankcije su uveli jer je trebalo pomoči srbima u bosni da ih ustaše ne pokolju kao 1941, i ta žrtva je bila opravdana. Da vas podsetim Đinđić je tada pekao vola na Palama sa Karadžićem i slao svog kriminalca Ljubišu Savića Mauzera u bijeljinu kao vođu paravojne formacije![]()
Ko ima imalo zdravog razuma i seća se šta je bilo zna da se bombardovanje nije moglo izbeći jer nije bilo nikakve sredine i amerikanci su bili otvoreno za šiptare, greška je bilo povlačenje sa Kosova, Račak je krunski dokaz, jer je finski patolog Helena Ranta namerno izostavila važne elemente iz izveštaja, a to je bio povod koji se samo tražio.Nevezano to ne znači da je miloševićeva vlast bila dobra nego da je DOS ova mnogo gora.
Sankcije su uveli jer je trebalo pomoči srbima u bosni da ih ustaše ne pokolju kao 1941, i ta žrtva je bila opravdana. Da vas podsetim Đinđić je tada pekao vola na Palama sa Karadžićem i slao svog kriminalca Ljubišu Savića Mauzera u bijeljinu kao vođu paravojne formacije![]()
nek ti je bog u pomoći...

Neka je bog upomoći poštovaocima lika i djela nepogrešivog, superiornog , ultimativnog premijera "reformatora"![]()
btw... rat se mogao izbeći... po završetku rata, u kome smo pobedili, dali smo i više nego što nam je traženo pre rata... a povukli smo se s kosova zato što smo ga u ratu I Z G U B I L I... dokle bre da se lažemo... IZGUBILI SMO JEBENI RAT 1999.

btw... rat se mogao izbeći... po završetku rata, u kome smo pobedili, dali smo i više nego što nam je traženo pre rata... a povukli smo se s kosova zato što smo ga u ratu I Z G U B I L I... dokle bre da se lažemo... IZGUBILI SMO JEBENI RAT 1999.
Skoro sve sto si napisao je netacno. Nije se mogao izbeci. Barem mi nismo mogli nista da ucinimo da se izbegne. Nije dato vise nego sto je trazeno pre rata. Savetovao bih ti da se bolje informises o Rambujeu. Jedino je tacno da smo rat izgubili. Tako sto smo se predali.

Nažalost, Sloba nije primio Holbruka i jednom nam oprostili pred zimu...
... drugi put nisu...
A i glasao narod na referendumu - šta te briga.
Hvala babama i dedama, naročito onima koji više nisu živi, što su mislili na našu budućnost.
Te fore - mi hteli ali nam oni nisu dali - tek će da slušamo...
hocete nas postreljati ili?

Sada će da se frljamo sa godinama i dogadjajima...
Ovo će te pogoditi naročito - PLAN Z4![]()

Dobro je što je se ova agonija prekinula. To me veoma raduje
Bolje je doneti odluku, nego je ne doneti i čekati da se situacija dodatno komplikuje novim i novim problemima.....ovako stvari mogu da se raščiste, i biće lakše za narod.
Svaka čast današnjim političarima koji štite Kosovo od "jastrebova", vidim da im nije ni malo lako, nailaze na brojne teškoće a treba ostati spokojan i smiren.
Nisam ja protiv EU, ali ako ćemo po PRAVU I PRAVDI BOGA neka budemo primljeni kao sve ostale zemlje RAVNOPRAVNO. Ako tako ne može, SIKTER iz moje zemlje nemaju šta da traže strani vojnici na našoj teritoriji.
Svakoj zemlji je zagarantovano pravo poveljom UN na SUVERENITET I INTEGRITET i niko nema pravo to da krši, ili da jedino mi budemo "izuzeti" i jedino mi OŠTEĆENA zemlja pri ulasku u EU. E to, izvinite ne može. TAČKA

Vi biste da postanete mučenici "demokratije". Taj film nećete gledati![]()

Svaki put kada okrivis Milosevica, pomilujes one koji su bombardovali i koji su zaista pokrenuli zlo. Ali dobro, to ti je verovatno i posao ovde.

Da! Stalno se upinju da budu zrtve. Nemoj da je neko pipnuo nekog ldpovca!![]()
Zamena teza po običaju
"Mi hteli ali nam drugi ne daju žali nas narode dok te pljačkamo" - je vaša omiljena politika...
![]()
"Mi hteli ali nam drugi ne daju žali nas narode dok te pljačkamo" - je vaša omiljena politika...
![]()
O cemu ti pricas, bre? Ja samo kazem da oni vole da izigravaju zrtvu i da im je uvek potreban neki tlacitelj, stvarni ili umisljeni.

Pljačka društvene imovine i povezanost "demokrata" sa organizovanim kriminalom posle 5. oktobra su ipak događaji bez presedana po kvantitetu i kvalitetu :wink:

Pljačka društvene imovine i povezanost "demokrata" sa organizovanim kriminalom posle 5. oktobra su ipak događaji bez presedana po kvantitetu i kvalitetu :wink:
Pa i ja to tvrdim a na osnovu otvorenih tema od njihovih simpatizera do sada.
Sve muka do muke a nigde rešenja na vidiku![]()